Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Neata
Poftiti doamnelor la cafeluta si apa plata ...![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
anacami spune:
Cu intarziere
,
Iasmina (ati sarbatorit si de Sf. Alexandru,pe 30?)
George Ionut
Luca
Ciprian
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
Vad ca nu vreti cafea si apa plata ...poate va ademenesc cu niste prajiturele si tortulete
facute de Miha normal![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
anacami spune:
Gina,imi pare rau sa aud asta!Ce a zis doctorul,ce tratament urmati? Insanatosire grabnica!
Dpdv al bolilor,ma gandesc cu groaza ca in curand va reincepe Sebastian gradinita.Anul trecut nu a avut probleme deloc,desi a fost primul an si colegii lui au tot fost bolnavi.Sper ca si anul acesta sa fie ok,ma gandesc sa ii dau un tratament de intarire a imunitatii de la Aboca,i l-am dat si anul trecut (probabil ca si el a adus o conributie,desi se pare ca Sebi este destul de rezistent,nu a racit mai deloc/deloc in primii doi ani)
_
am modificat lista cu sarbatoritele lunii septembrie,si ramasesem logata pe userul comun...am sters mesajul anterior...
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Anca,multumesc tocmai am baut o cafea, la prajituri nu ma bag!!! dar tu mai poti manca??? ma interesa si o statistica,gen ai slabit x kg in perioada y...poti sa imi spui te rog?Pana la ziua ta
, o sa devii fotomodel...
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Pai nu prea mai pot manca prajituri ,abia mai mananc cate ceva sa nu mi se faca naibi rau ca sa stii tu ca rar imi mai este foame![]()
M-am cantarit saptamana trecuta si scapasem de 5 kg ,hai sa zicem 5 kg in 3 saptamani ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Vasari spune:
Buna dimineata!
Gina, imi pare atat de rau sa aud ca ati racit si ca a fost asa greu... Va doresc insanatosire grabnica!
Anca, felicitari pentru kg in minus!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
Anca, tu ai cheile de la bucataria lui Miha? 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Anca, tu ai cheile de la bucataria lui Miha? ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
nu o am ca precis acum aveam 100 de kg
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Am fost si noi sambata la pediatru,avem 9.650 kg ,nu trebuie sa luam fier sau calciu si a zis ca este predispusa la platfus tocmai daia sa ii luam incaltaminte cu taloneta.
Mi-a zis ca de la 15 sept sa ii dau Imuno Baby(sper ca am retinut bine) preventiv ptr anotimpul rece.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii