ORADEA (33)
Raspunsuri - Pagina 9
marius spune:
Inca nu stiu.... home edition![]()
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Am scos azi niste poze cu Maria la magazinul nou din Oraselul Copiilor. Au iesit foarte bine. De-acum stiu unde sa merg.
Gabi_K spune:
uff, dar ce frig a fost ieri!!! Ma dor salele, abia ma misc:((
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
Gaabiiii asa de repede?
Baga un rock ceva
te incalzesti... si mergi mai departe.
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Eu mi-am facut deja bagajul cu haine groase pentru munte. Il expediez maine, iar eu ajung de-abia vineri.
marius spune:
Unde pleci? Citeam eu prin JB ca o oradeanca va incerca sa doboare recordul feminin de escalada pe Himalaya piscul Qomolungma (8848,13 m).... nu stii nimic?![]()
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Nici chiar asa. Plec destul de aproape, la Negreni. De mine n-o sa auzi la ziar decat daca e ceva legat de flori.
De fapt eu mi-am facut debutul acu 4 ani, in J National. ![]()
Tocmai am vazut ca ai pus filmulete noi. Am admirat Arieseniul.
_
Era sa uit sa va arat ceva.
Dimineata am taiat un castravete si iata ce am gasit: 14.09.2008
gabi_j spune:
Pfffuuuu.... ce vreme... ce zi... toti sunteti plecati pe la scoli/gradi?
Am fost la tara sambata, unde am facut curatenie toata ziua, ca dupa varuit. Din fericire a fost vreme buna. Iar ieri am stat in pat toata ziua si am dormit pe reprize, cred ca prea mult ca azi abia m-am dat jos din pat.
Prea rapida schimbarea asta de vreme... Simina sper sa poti sa te simti bine si in conditiile astea. Daria a revenit? sau sta mai mult? Gabi, du-te la gimnastica pentru spate. Este ceva sala pe Vladimirescu unde se tin ore de gimnastica speciala pentru spate/sale. Sau poti sa faci si pilates. Eu ma pregatesc de un an sa merg la pilates, si nu apuc....
Gabi_K spune:
Gabici am si CD cu pilates, dar lenea asta sfanta atotputernica ma doboara de tot. Oricum, sunt o idee mai bine, iau aspirina doza pt elefant, noaptea trecuta deja puteam sa-mi intind picioarele fara sa urlu. De intors inca nu am reusit decat dupa cateva incercari, iar de mers in pozitie dreapata inca nici nu visez. Poate peste cateva zile:(
Am inceput scoala, azi am deja sedinta cu parintii pt cls I, joi pt a 5-a, deci am intrat in ritm:)
Pupici la toti si bafta in noul an scolar!
Marius, mersi pt idee... rockul deocamdata ramane ascultat, la dans inca nu ma gandesc
Simina, iti doresc timp mai frumos decat asta de acum
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
ramonzca79 spune:
a nascut Andy_P (Laura) ieri dimineata.....si ea si bebe sunt bine...si desi ii spunea ca e mititica fetita a avut 3,5 kg...so....
eu astept pe maxim joi...daca nu nasc pana atunci joi imi provoaca...
pupiuuuuu si...trimiteti niste soare si pe Negruzzi!![]()
POZE...POZULICI
40+...
Erik