Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Darene, stefan papa cam trei linguri de supa obisnuite de carne la o masa. e vorba de carne data prin blender, deci e "aerata" bine. am cintarit si asta vin cam 50-70 grame, depinde de cit de "apoasa" e carnea (de ex cea de peste cintareste mai mult decit cea de vita).

Roxana, s-ar putea sa ai dreptate...a adormit din nou...in aceleasi conditii...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LORENA mi-ai dat o idee cu borsul la pliculete.Ii voi spune tatalui meu sa imi trimita.Multumesc ca te-ai oferit sa imi trimiti un pachetel dar nu e chiar urgent si marti ajunge varul meu cu tot ce am nevoie de acasa.Pupici celor doi puiuti.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Virgo, doamne da sa aiba succes tratativele. asa veti fi si voi impreuna...si veniti si la cluj...numai "plusuri"

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

CYNTHIA abia azi am reusit sa trimit banii promisi pentru fetita bolnava.Scuze!De fapt l-am trimis pe tatal meu sa ii puna si mi-a zis ca in mod normal trebuie sa fi intrat deja in cont.Spune-mi te rog daca au ajuns banii.Pupici!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Offf, Moni si Gabby si noi avem sambata nunta fff apropiata, la prietena mea de suflet, pot spune sora mea si suntem intr-o pasa atat de proasta cu banii, daca ma credeti ca am programare la coafor dar nu stiu cu ce bani o sa ma duc

Cat despre sot, Moni, hai sa zicem ca ii acordam circumstante atenuantel la asa o teapa nu mi-ar mai fi ars nici de ziua mea nici de nimic... m-as fi dus si eu la peste... Pup fata sa ii treaca supararea

Si la noi in casa e fff cald, dormim cat mai dezbracati

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

angi si eu la fel!
nici bani de nunta nu am facut rost!dar de coafor?
ma vopsesc azi acasa,imi ia mama vopsea!sper sa ne dea soacramea bani ca altfel......ma arunc in olt!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

nici noi n-avem banii de nunta... o sa ii cerem si noi socrului meu... da lasa ca de luna viit ne revenim noi!

Inimioara mea

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Mi-am facut programare la dr miercurea viitoare.Abia astept sa vad bebele si sa ii ascult inimioara.Sper sa fie totul in regula.Doamne ajuta!

poze albert

Mergi la inceput

Vai, Roli, nu stiu cit sa mai stau afara. Azi de dimineata am stat 4 ore. dupa-masa de la 5 ies iar pina la 8.30-9. nu prea doarme bine afara, se trezeste dupa o jumate de ora, se plictiseste...nu mai vrea nic in leagan, nici la plimbare...sper sa termine azi...

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

BAAAAAHHHHH!!!!
IO INEBUNESC DACA NU SE TERMINA ODATA CU SANTIERUL DE LA MINE DIN SCARA!!!!!
IAR SPARG ASTIA ZIDURI. SI STEFAN ABIA A ADORMIT!!!!
FAC CU NERVIIIII!!!!!!

Povestea Nasterii

Of vai de voi...nu poti sa-l tii afara mai multe ore, sa doarma micutzul in liniste?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

Citat:

Offf, Moni si Gabby si noi avem sambata nunta fff apropiata, la prietena mea de suflet, pot spune sora mea si suntem intr-o pasa atat de proasta cu banii, daca ma credeti ca am programare la coafor dar nu stiu cu ce bani o sa ma duc

Cat despre sot, Moni, hai sa zicem ca ii acordam circumstante atenuantel la asa o teapa nu mi-ar mai fi ars nici de ziua mea nici de nimic... m-as fi dus si eu la peste... Pup fata sa ii treaca supararea

Si la noi in casa e fff cald, dormim cat mai dezbracati

Inimioara mea

angi si eu la fel!
nici bani de nunta nu am facut rost!dar de coafor?
ma vopsesc azi acasa,imi ia mama vopsea!sper sa ne dea soacramea bani ca altfel......ma arunc in olt!

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

nici noi n-avem banii de nunta... o sa ii cerem si noi socrului meu... da lasa ca de luna viit ne revenim noi!

Inimioara mea

vrei sa zic o faza tare?
sambata viitoare iar am o nunta
very funny,nu?

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dana, sa stii ca de obicei copiii astia perfecti descrisi de parintii lor sunt copii normali. Vanessa ta a reactionat exact ca un pui mic despartit de mmica lui, si e normal sa fie asa. ai sa vezi ca va fi bine si se va adapta repede repede.

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Mi-am facut programare la dr miercurea viitoare.Abia astept sa vad bebele si sa ii ascult inimioara.Sper sa fie totul in regula.Doamne ajuta!

poze albert

O sa fie totul in regula

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput