Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
Darene, stefan papa cam trei linguri de supa obisnuite de carne la o masa. e vorba de carne data prin blender, deci e "aerata" bine. am cintarit si asta vin cam 50-70 grame, depinde de cit de "apoasa" e carnea (de ex cea de peste cintareste mai mult decit cea de vita).
Roxana, s-ar putea sa ai dreptate...a adormit din nou...in aceleasi conditii...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danonique spune:
LORENA mi-ai dat o idee cu borsul la pliculete.Ii voi spune tatalui meu sa imi trimita.Multumesc ca te-ai oferit sa imi trimiti un pachetel dar nu e chiar urgent si marti ajunge varul meu cu tot ce am nevoie de acasa.Pupici celor doi puiuti.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
anca.b spune:
Virgo, doamne da sa aiba succes tratativele. asa veti fi si voi impreuna...si veniti si la cluj...numai "plusuri"
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danonique spune:
CYNTHIA abia azi am reusit sa trimit banii promisi pentru fetita bolnava.Scuze!De fapt l-am trimis pe tatal meu sa ii puna si mi-a zis ca in mod normal trebuie sa fi intrat deja in cont.Spune-mi te rog daca au ajuns banii.Pupici!
poze albert
AngeliquedeS spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabrittza
angi si eu la fel! nici bani de nunta nu am facut rost ![]() ![]() !dar de coafor?ma vopsesc azi acasa,imi ia mama vopsea!sper sa ne dea soacramea bani ca altfel......ma arunc in olt! LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
nici noi n-avem banii de nunta... o sa ii cerem si noi socrului meu... da lasa ca de luna viit ne revenim noi!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
danonique spune:
Mi-am facut programare la dr miercurea viitoare.Abia astept sa vad bebele si sa ii ascult inimioara.Sper sa fie totul in regula.Doamne ajuta!
poze albert
anca.b spune:
Vai, Roli, nu stiu cit sa mai stau afara. Azi de dimineata am stat 4 ore. dupa-masa de la 5 ies iar pina la 8.30-9. nu prea doarme bine afara, se trezeste dupa o jumate de ora, se plictiseste...nu mai vrea nic in leagan, nici la plimbare...sper sa termine azi...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Of vai de voi...nu poti sa-l tii afara mai multe ore, sa doarma micutzul in liniste? Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
gabrittza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui AngeliquedeS
nici noi n-avem banii de nunta... o sa ii cerem si noi socrului meu... da lasa ca de luna viit ne revenim noi! Angelique, mami de Pupi ( bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
vrei sa zic o faza tare?
sambata viitoare iar am o nunta

very funny,nu?
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

poze Daria 6 luni

AngeliquedeS spune:
Dana, sa stii ca de obicei copiii astia perfecti descrisi de parintii lor sunt copii normali. Vanessa ta a reactionat exact ca un pui mic despartit de mmica lui, si e normal sa fie asa. ai sa vezi ca va fi bine si se va adapta repede repede.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Mi-am facut programare la dr miercurea viitoare.Abia astept sa vad bebele si sa ii ascult inimioara.Sper sa fie totul in regula.Doamne ajuta! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
O sa fie totul in regula

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

(16 ianuarie 2008) si Marc