dupa fiv

dupa fiv | Autor: lorellai30

Link direct la acest mesaj

fetelor, va rog ajutati-ma! am facut fiv la szeged, pe 19 luna asta mi-au transferat 2 embrioni, iar azi mi-a aparut o scurgere maronie. e de rau? a mai patit careva asa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lorellai30 daca sunt numai pete stai linistita.si eu am patit mai mult decat pete si a fost bine...
la tine in z9 de la Et e cam devreme...dar nu se stie niciodata..eu am patit-o in Z11 deci nu e mare diferenta..io zic sa staiu calma...sa iei tratamentul in continuare..si sper din tot sufletul sa fie bine..te pupp si tin pumnii stransii..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellai30

fetelor, va rog ajutati-ma! am facut fiv la szeged, pe 19 luna asta mi-au transferat 2 embrioni, iar azi mi-a aparut o scurgere maronie. e de rau? a mai patit careva asa?

Dupa 7 zile de la ET mi-a aparut o scurgere maronie. A opta zi deja faceam primul test de sarcina si aparea si a doua liniuta foarte slaaaaab conturata. Iti doresc si tie acelasi lucru. Un test cu II, un bHCG mare si o sarcina dusa la termen.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput