Puiuti de Randunici 2008!! (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am 5 stelute!
Liana, stau pe Eroilor...inca nu m-am apucat...iar acum ma apuc de legumele fie-mii...pai poate vin diseara sa calcam impreuna!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

e moale si nu pare sa il deranjeze la nimic. azi l-am descoperit si el chiar de 2 zile vad ca il doare la basca, rade de se prapadeste. incerc sa dau si de pediatra sa o informez.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

e ca o excrescenta de carnita, asa mi se pare...s-o fi nascut cu ea, ca si alunitele..nu cred sa fie ceva nasol..dar mai bine sa-l vada un doctor..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

mimo tu ai rata care lumineaza in cadita, d ela Bamboo?..cum functioneaza, soro, ca m-a capiat?..nu vrea sa lumineze si pace! o fi defecta!

Poze la masaj:http://good-times.webshots.com/photo/2723553400102928442ksEGVz

eu am rata, sper ca-i identica cu cea de la bamboo, n-am verificat in amanunt...am capatat-o in Belgia si apoi le-am vazut la bamboo asta are in fund doua punctulete (contacte)...daca atingi cu degetul ambele punctulete in acelasi timp , lumineaza....in apa, ar trebui sa se intample fara probleme ca deh, e apa...dar incearca cu degetul, daca nu merge, e defecta Si vezi sa nu fie in lumina soarelui, ca lumineaza dar tu nu vezi ...zic si eu, nu da cu paru'
am vazut cum merge mufa , e mortal...ma gandesc ca e si mai slabut, se ridica mai repede ...al meu pina ridica ditai c....l, am gasit eu o exlicatie
intrebare incuietoare:de ce nu m-am gandit eu sa pun pilota e jos in sufragerie pina acum? M-am chinuit, am umflat piscina, am pus-o pe pilota, am pus perne in piscina, jucarii...am pus baiatul acolo in fund si intr-o ora s-a spart piscina ...si mai eram si mandra de inventia mea complicata
mamma, da' cate am sa-ti spun!!! ai vazut cum ti-am facut eu rost de un site cu vreme buna Macar tu sa te distrezi, ca marea mea e in pom si pomul parca vad ca o sa fie in aer
stau cu voi aici si baiatul meu vorbeste de 15 min non stop...se pare ca daca nu-l bag in seama, vrea sa-mi atraga atentia
hai ca m-am lungit....

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sovi, nu cred sa fie ceva grav, linisteste-te!
Ceva asemanator mi-a crescut mie pe gingie in sarcina, si apoi s-a retras. Stomatologul zis ca era de cauza hormonala. Acuma nu stiu ce tulburari hormonale ar putea avea Sasha...
Sa nu fie vreun papilom....are careva dintre voi vreun papilom /neg pe degete??

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Sovi, nici mie nu-mi pare grav...numai sa nu creasca, Doamne fereste!
Se poate sa se fi zgariat cumva cu degetelul in gura si sa se fi cicatrizat asa? Intreaba pediatrul dar sigur o sa-ti spuna sa urmaresti daca creste, daca sangereaza, daca-l deranjeaza...inainte nu avea sigur sau n-ai observat tu?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mda, Mimo, cred ca e defecta, are cele 2 chestii metalice, da' nu vrea..ce ma oftic, tre sa iau alta!nu ma las pana nu gasesc una sa mearga!
am citi ca s-ar putea sa nu mai plecati, daR asteapta si tu, ca nu e sigur inca, poate face al tau vreo magie si scapa de treburi! eu as incepe vaicareala, m-as tavali pe jos, as da din maini si din picioare pana ar rezolva cumva!

Mergi la inceput

Citat:

mda, Mimo, cred ca e defecta, are cele 2 chestii metalice, da' nu vrea..ce ma oftic, tre sa iau alta!nu ma las pana nu gasesc una sa mearga!
am citi ca s-ar putea sa nu mai plecati, daR asteapta si tu, ca nu e sigur inca, poate face al tau vreo magie si scapa de treburi! eu as incepe vaicareala, m-as tavali pe jos, as da din maini si din picioare pana ar rezolva cumva!

normal ca asa fac , dar el se pare ca nu observa decat daca las masina pe ambele locuri

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, si eu am rata din aia de la Bamboo si e exact cum a zis Mimo, pui degetul pe punctuletele alea si se aprinde. Nici eu nu m-am prins imediat cum e cu ea...

Mimo, sper totusi sa plecati pana la urma la Bg!

Mi-a plans Rebecca pana acum o jumatate de ora. Se vedea ca e obosita, dar nu o lua somnul niciunde. N-a vrut nici in leagan, nici in carucior, nici in pat, patut...Nimik..., doar planset nervos. I-am pus niste calgel pe gingie si dupa vreo 15 minute am reusit s-o adorm, am si basculat-o in patut sa nu mai am surprize...E posibil sa fie de la dinti si eu sa nu vad nimic pe gingie ? Chiar nu-mi dau seama, nu pare altfel gingia, nu stiu ce sa zic...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:

normal ca asa fac , dar el se pare ca nu observa decat daca las masina pe ambele locuri

poze

insista!

Mergi la inceput