Puiuti de Randunici 2008!! (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...eu vin si va daram teoria cum ca bebeii alaptati se trezesc noaptea.
Antonia de la 1,5 doarem toata noaptea.
Adica o culc in jur de ora 22,dupa care se trezeste in jur de 6-6,30 dimineata manaca dupa acre se culca pana pe la 9-10.
Dar sunt multumita asa chair daca toata ziua stau dupa fundul ei si doarem in reprize de o jumatate de ora maxim o ora.
Sper sa o tina Dumnezeu asa!!!!!(adica sa doarma noaptea)

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Am uitata sa precizez si ea este innebunita dupa tzitzi.....zilele astea cand i-am dat completare tot cu nasul si gurtia catre tzitzi se duce.

offff, sper sa strang si eu punctele ca nu mai am multe, sa-mi schimb titulatura....dar la ritmul in care scriu eu.....

Ariel...mie mi-a zis dr. homeopta prin telefon sa iau Calcarea Carbonica 7 Ch si Urtica Urens 7 Ch cate 5 granule de fiecare diluate intr-o sticla de apa plata de jumatate si sa beau din ora in ora.
In timplul asta am luat si Galactogilsi Galafor la greu.progresul a fost ca in afara de mesele de la 6 si 9 dimineata cand manca numai tzitzi, azi vad ca si la 12 am reusit s ao satur cu tzitzi.Aveam pregatit bine cu lapte dar nu a mai vrut.Sper sa se remedieze situatia .Trebuei sa o sun sa-i zic ca sa vada daca ma cheama la ea sa-mi schimbe remediile.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Liana, am de calcat! Hai ca iau rufele si vin la tine, ca nu stai f departe! Vrei?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo tu ai rata care lumineaza in cadita, d ela Bamboo?..cum functioneaza, soro, ca m-a capiat?..nu vrea sa lumineze si pace! o fi defecta!

Poze la masaj:http://good-times.webshots.com/photo/2723553400102928442ksEGVz

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si Mufa in actiune!
http://s149.photobucket.com/albums/s72/leelloo_photos/?action=view¤t=DSCF0953.flv

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Lyvy, La Multi Ani!! Sa fii iubita, sa fii fericita!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Exacta asa face si Seb! Ma rog, deja are o tehnica imbunatatita fata de Mufa! Culmea e ca Ilinca a facut asa pe la vreo 7 luni jumate!
Am vazut-o si pe Andra, promite, promite!
Nu vi se pare ca bebelusii nostri sunt din ce in ce mai extraordinari si minunati?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

naty, sunt alaturi de tine ; se usuca si tura mea de rufe si diseara sunt "la post" ; stai pe aproape? pe unde stai? sa "te urmaresc" pe afara

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Liana, am de calcat! Hai ca iau rufele si vin la tine, ca nu stai f departe! Vrei?

Naty

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

feteleee ce o fi asta la sash http://good-times.webshots.com/photo/2919680270102206853MFNjQP

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sa mor daca stiu! E tare ciocul ala? Intai am zis ca o fi o afta, dar nici vorba, nu e afta...Ce consistenta are?

Naty

Mergi la inceput