Puiuti de Randunici 2008!! (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simona, ce sa zic...mi-a ajuns buza pana sub scaun!! macar e bine ca nu e sigur...hai ca intru pe mess sa vorbim, ca sa nu stresam lumea aici cu trebele noastre!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

pozitii de nanic+misunam si noi (mai mult dam cu spatele, dar descoperim noi si viteza 1 )

Ariel mare dreptate ai cu ce ai scris cu toate produsele din ziua de azi.. crede-ma ca aici am invatat ce aia o capsuna/rosie/etc fara gust, adica oricum nu se compara cu Ro.. dar asta e..
Pucca bv de misunatoare!
Adriuta bine ai revenit si pe aici!
Clau imi pare rau de buba Rebecutei!
Mimo hai ca te prinde freza!
Maria eu cand stiu ca pe a mea o inteapa de 4 ori, va invidiez cand va aud cu 1sau 2.. deh alta schema.. si e normal sa doarma mai mult! imi pare rau de catel!
Jinxie bine ai venit pe crenguta si da-i bice la mesaje!
ia uite inca o olteanca! si apropo oltencele mai vechi pe unde mai umblati? in afara de Ramo ca ea ne-a dat semne de viata

pt americance: Vio si Adriutza voi cu ce spalati hainutele la bebei? ma intereseaza pt pete.. ca am luat si Clorox color si spray din ala Resolve, dar parca tot mai raman pete de la morcovel ..
Vio asa zic si eu cu atasatul la tzitzi.. dar m-am obisnuit si in plus, nu fie de deochi, v-am mai zis ca am sperante.. ca sa nu mai zic de azi noapte ca s-a trezit prima data la 4 .. deci are si ea nopti mai bune si mai ne-bune.. dar nu-i bai.. o sa se regleze..
iar ziua mai dorm si eu cu ea.. mai mult dimineata de fapt..

una bucata Bubu suparici!
ptiu! ptiu! sa nu deochiem nici pe Tea nici pe Mufy!
Kya imi pare rau de unghia incarnata.. am patit-o si eu zilele trecute dar acum ebine.
Tuchi si spor la invatat!
Gecko ce imi place cum faci tu urarile! ma alatur si eu la ele!!
Valentina

gata ma duc la somn... mi se inchid ochii..

aa.. mai voiam sa spun ca i-am dat si eu Andrei pireut de morcov.. azi a fost a doua oara, dar vreau sa spun ca azi mi l-a cam vomitat, desi de papat l-a papat.. cred ca mai stau numai pe cereale.. nu ma mai grabesc..
si inca ceva si gata.. somnul in timpul zilei vad ca si l-a facut cam asa:
trezirea intre 6-7
pe la 9 somnic-mai nou max 40 min (si inainte baga si 1h30)
urmatorul e pe la 13-tot cam 40 min
iar la 17- baga somnic de 1h30, desi inainte era de 30min max..
somnic de noapte incepe pe la 20.30-21.00
mi-ar conveni o inversare asta de la 17 (ca sa adoarma mai usor si mai repede seara) cu ora 13 sau chiar dimineata(ca atunci mai dorm si eu cu ea cateodata).. dar nah.. nu e pe placul meu! mai vedem!

gata am plecat! lumile!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
LA MULTI ANI, LYVY, SA FII SANATOASA SI FERICITA!!
LA MULTI ANI COPILASILOR ANIVERSATI ASTAZI, SA VA BUCURATI PARINTII!!
tuchi cred ca esti tare trista din cauza Ilincai...offf, greu cand trebuie sa lasi copilasii cu altcxineva..dar se vor rezolva toate, esti un om bun si vei fi rasplatita de DD! hai, sus moralul, spor la invatat!
gecko sper sa fi fost doar un episod izolat insomnia lui Patrick..e nasoala treaba altfel..
maria e ingrozitor sa-ti moara un animalut, am trecut si eu prin asta, si am suferit mai mult decat imi puteam imagina...
ariel Mufarinu' a desscopewrit de vreo 2 saptamani, poate mai mult, scuipatul asta, si inca nu i-a trecut, o tine asa jumate de zi!
vali si voi intrati in clubul select al frichinitilor noaptea?..offf..eu ma mullgeam si completam peste acel;asi lapte tot in 2 zile, pana sa strang un bibe plin, merge!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

sunt singurel , bing- bang,lalalala
treaba-i asta, sa nu fie nimeni pe crenguta acum cand doarme baiatul meu? si eu ce sa fac, sa spal vase ?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, adevarul e ca ma astept sa dureze frichinelile astea mai bine de 1 an..., m-am inarmat cu rabdare multa, desi recunosc ca e tare greu cateodata...
Si oare cum o sa fac cand n-o sa mai alaptez ca acum ii bag tzatza in gura si dormim , dar atunci? Nu pot sa-i dau bibele la fiecare frichineala de-a ei, adica din ora-n ora....Chiar nu stiu cum o s-o mai culc ! Greu nene, greu, n-am mai dormit o noapte intreaga de aproape 1 an de zile ca si-n sarcina aveam insomnii...
Ciudat cum de totusi rezist asa...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, sunt si eu pe aici ca uite minune, doarme si Rebe, desi trebuie sa se trezeasca pentru fructe imediat!

Eu am spalat si vasele si am facut si branzica...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gata inspectia...verdict...spotless...very well maintained...are mama o fetita harnicuta foc...aia-s eu daca nu v-ati prins.
si ca sa ii raspund tuchitei inspectiile astea se fac trimestrial la toti chiriasii...nu au legatura cu faptul ca suntem romani...caci de altfel habar nu au unde si ce este romania...cea mai tare a fost o tipa de la un magazin care afland ca suntem romani ne-a spus..."oo, but you look so european!!!"

si de Patrick...el nu s-a trezit aseara ci pur si simplu tzocaia degetul ala cu ochii inchisi...si onor mie urechi fine ce sunt nu am mai suportat...e adevarat ca dimineata la 6 era up and shinny dar pentru aia nu il cert inca...

si ca sa ma laud si eu printre atatia puisori miscorosi (Mihutza dar chiar ca stie fata sa mearga in marsalier...o fi un pui de Michael Jackson)...azi Patrick isi ridica bostanul cand l-am plimbat in carutza...dar doar atat...daca il pun pe burta se uita mirat de jur imprejur pentru cateva minutele dupa care isi infinge capul in podea si scoate urlete de ajutor...puturos prunc am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

[orange]LA MULTI ANI LYVY! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de puiutul tau![/orange]LA MULTI ANI tuturor puiutilor nascuti intr-o zi de 28, sa fie sanatosi si sa creasca mari voiosi!

mimo poate totusi......faci bagajele !mie ambii pediatrii mi-au zis sa folosesc ptr branzica si apoi iaurtul degresate, adica cu 1,5% . si eu ma gandeam ca e mai bine mai gras, dar cica ei nu au sistemul digestiv bine format, si nu tolereaza inca bine grasimile (nu face fata ficatul...etc). bine, nu e valabil la toti copiii probabil. daca ai facut branzica cu laptic mai gras de 1,5%, incearca mai degresat. poate la el se aplica chestia asta.
vali stiu ca in salon cu mine la spital una din mamici avea o pompita de la chicco, cu chestie din aia de cauciuc, cum naiba ii zice ca nu imi vine in minte, cum e la tensiometru, si se chinuuia rau cu ea; nu a resit sa mulga lapte deloc, asa ca a schimbat-o. e mai buna cu maneta din aia.si inca ceva. desi nu stiu cum e a ta, si nu stiu daca se aplica: la palnia aia care o aplici pe san, mai exista dintr-un cauciuc moale o chestie cu gauri care se aplica. incearca fara aia daca ai, ca e mult mai bine. nu stiu daca m-am facut inteleasa, ca nu prea stiu cum sa explic. eu am pompita (fara biberoane, ca le-am folosit); daca crezi ca te ajuta si vrei sa incerci ti-o imprumut cu placere, doar sa iti iei un biberon. este o pompita AVENE.
ariel, si "baiata" mea scuipa (lasa ca molfaie tot ce prinde); e placerea maxima de vreo 2 saptamani; scoate limbuta afara si clabuceste si scuipa. mai nasol e cand mananca si face asa

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eu parasesc un pic crenguta.. tre sa iesim sa fac contractul si sa platesc tamplaria . dar....revin

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Liana, bafta cu tamplaria! Lapte 1.5% am folosit si eu, nu zisei ca e baiatul gras si d-aia a zis doc sa-i dau degresat? sa vedem, iau si milli...
Gecko, f tare faza cu lookul european! Bravo pt curatenie Doamne,ce apucaturi! Sa vezi cu freza...m-am laudat ca m-am spalat si sta cum sta si nici nu-mi pasa Ei bine, nu dormisem inca! Acum nu mai pun nicio poza, ca-i fac concurenta mumei padurii
Clau, se scoala si frichinitza al meu...e 11 doar, era si cazul! Nu ca sor'sa s-ar fi trezit !
Cu marea nu mai pun la suflet...poate totusi, cine stie! Eu nu ma invat minte sa nu mai visez cu ochii deschisi...noroc ca macar in week end mergem la CTA, traiasca prietenele mele stravechi, imprastiate in cele 4 zari
Am vrut sa mai intreb ceva...apropos de reamenajarea casei pt bebe "umblaret" Am vazut poze cu bebeii din cele 4 zari si aveau in casa in jurul comodei cu electronice (tv, alea-alea) un gardulet frumos de lemn peste care copilul nu putea trece si astfel nu avea acces...se gaseste asa ceva si pe la noi sau iar visez?? Ca sigur nu facusera prietenii mei manual, doar ii cunosc eu bine ce priceputi sunt

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput