Puiuti de Randunici 2008!! (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Valentinanu stu cum te tin nervii zau! Baremi cand o sa apara si copiii, cu plansete de septembrie si parintii/bunicii cu intrebari si pretentii, atunci sa te tii... flori de la mine !
Kyamai traiesti? Sper ca nu te-a rapus buba lea!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ariel, seriooooossss ? Uite asa am aflat si raspunsul la intrebarea cu branza din lapte praf Dar cum se face, tot asa??
Edit: Clau, tu la Rebeca ai observat ceva ?Ea cum tolereaza br de vaci?Din ce lapte ai facut?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI LYVY, SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI SI NUMAI LUCRURI FRUMOASE SA TI SE INTAMPLE IN VIATA!

LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI IN ZI DE 28, SA FITI CUMINTI, MANCACIOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA.

Mimo, ce cuminte e Vladut si mancacios nevoie mare! Bravo Vladut!

Noi ne chinuim in continuare, ne trezim de cel putin 6 ori pe noapte si spre dimineata n-am incotro, ii bag tzatza in gura si dorm si eu putin.
Si ziua a inceput sa doarma prost, n-o mai ia somnul usor, trebuie sa cantam tot repertoriu sa binevoiasca sa doarma o jumatate de ora. Offfff, sunt obosita...

Tuchi, spor la invatat!

Kya, imi pare rau de problema cu unghia, cu siguranta trebuie sa mergi la doctor sa nu se agraveze .

Valentina, de ce s-o fi luat si MAtei dupa puii astia frichiniti??

Si intradevar Vio are dreptate, puii alaptati au probleme cu somnul..., oare ce-i de facut?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

LMA Lyvy!!!!!

LMA Biencuta!!! de la matei! Ce cadou vrei, ca e cam nehotarat?

Vali si Matei 10.04.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

KYA, si mie mi se intampla destul de des chestia asta..Dar trag putin de pielita de la unghie si iese tot puroiul..si trece...e dureros, dar scapi de bisturiu. Am fost odata si la chirurg, dar e mai complicat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Cuscra, am intrebat-o pe Bianca ce cadou vrea de la Matei, si mi-a raspuns ca vrea sa auda ca el s-a facut baietel cuminte, si o lasa pe mami sa doarma noaptea. mamica obosita.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, Rebe papa bine branzica cu fructe, vad ca nu a deranjat-o deloc la burtica. I-o fac din lapte Milli...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Ariel(hai ca nu mai editez a tzspea oara mesajul ala) si vad ca nu esti pe mess....vesti proaste! Omu' meu cica s-ar putea sa aiba nu stiu ce chestie la job saptamana vitoare, inca nu era sigur dar m-a pus in garda ca sa ma obisnuiesc cu ideea ca s-ar putea sa nu poata lipsii si deci PA BG ! Eu cred ca vara asta cam trebuie sa stau p-acasa dupa cum mi se arata toate pe dos!
Inca nu-i speranta moarta, dar cum il cunosc eu cu drag de mare si mai ales de BG parca vad ca "chestia" se concretizeaza cu multa diplomatie! Acum sun acolo sa vad ei ce parere au despre asta na ca nu m-am trezit degeaba!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo, da, se face la fel! eu foloseam laptele praf dat gratuit de stat...parca vitalact era pe vremea aia.

fetelor, nu vreau sa va sperii, dar alex mi-a facut asa pana pe la 1 an si 2 luni....se trezea din ora in ora, pana la 7 luni a supt, apoi stateam chioara de somn, noaptea sa-i dau cu lingurita lapte! ...si dura distractia asta in jur de 1 ora...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Mimo, Rebe papa bine branzica cu fructe, vad ca nu a deranjat-o deloc la burtica. I-o fac din lapte Milli...

POZE

POVESTEA NASTERII

De papat papa si Vladut, nu-i vorba! dar ieri toata ziua s-a frichinit si marait , dupa fructele cu branza cu greu i-am mai bagat ceva in gura (lapte, legume, etc) si seara inainte de baie facea niste pitzuri puturoase printre maraieli de nu pot sa spun! Mi-am amintit ca si data trecuta cand a mancat branza asa a facut, deci asta tebuie sa fie...o sa incerc si cu mili, merci! Sa vad ce zice si doc sapt viitoare!

poze

Mergi la inceput