Aspirante optimiste > 20 (340)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

scuze ...roxanik09..te-am botezat...

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Ultimul test l-am facut luni, deci pe 25.08, era cel mai ieftin ( citisem eu pe undeva ca daca e sa fi insarcinata, chiar si cel mai ieftin test depisteaza sarcina , Chorus se numea. Cu o saptamana in urma am mai facut 2 teste, Barza si SureCheck, la unul dintre ele s-a vazut o a doua liniutza fffff slaba, doar daca te uitai f atent, tati de-abea a vazut-o, insa nu era colorata, ci mai degraba "alba-transparenta"... ma rog.. dorinta e mare . Oricum, doar de azi pot spune ca "intarzie", la modul ca azi ar trebui sa vina. Tot simt o tensiune in burta, in partea de jos.. putin pe dreapta, cum spunea dr ca simte uterul moale, insa ea nu parea prea increzatoare ca am ramas. Ea zicea ca nu este sigura 100%, ea are mana incercata pe sarcini la 3 sapt si nu ar fi ca la mine, totusi...
Acum, ce-o vrea Dumnezeu, poate ne intalnim toate la maternitate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Salutare!

Eu azi sunt Z6 si am tot testat pe net fel si fel de calcule ale ovulatiei, dar nu prea dau acelasi rezultat. Voi ce ati folosit? Cum sa fac acest calcul?

http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

banuiesc ca la barza ti-a iesit a 2-a linuta f pala...
noi tinem pumnii, sa dea DD.

adiutza si pe mine ma depaseste problema, trebuie sa te observi pe tine cred cel mai bine cand da semne corpul.

--------------------------
teste....teste....si iar teste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bunaaa, m-am intors si eu de la scarbici.
Eu ce sa va zic ca nu mai inteleg nimic la capitolul ovulatie.
Teoria o stapanesc la perfectie...cu practica insa stam cam prost.

Deci sa rezumam...la testele de ovulatie pe baza de saliva a inceput cam de vineri sa apara ca s-ar pozitiva, avand un varf clar duminica.
A fost sa zicem organic confirmat de scurgerile acelea specifice, ca albusul de ou.
Totusi nu le-am dat crezare pt. ca nu "intrau in grafic" si nu am facut si teste urinare.
De prestat am prestat dar de voie si de placere nu asiduu.

Acum am inceput sa-mi fac teste de urina si sa vezi surpriza ca nu se pozitiveaza, ba parca sunt chiar in scadere (azi fata de ieri de exemplu).
Cam tot in scadere sunt si alea de saliva.

Insa...temperatura a inceput sa creasca.
Mi s-a parut ceva ieri dar astazi a fost evident. Eu avand de obicei sub 36 (uneori chiar 34 cu ceva), ieri a fost 35,8 iar azi 36.

Asaaa....ce ar mai fi....am niscaiva dureri de mijloc (astea destul de evidente) si vagi de burtica (cand pe stanga cand pe dreapta)...

Voi intelegeti ceva?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

ralluu pe mine ma obsedeaza testul ala de ovulatie pe baza de saliva. Nu prea il stapanesc cu toate indicatiile tale. In fine, poate o fi avut dreptate si ai avut deja, si acum se baga bebe in burta. io cred ca de data asta e de bine.

numa la mine nu-i de bine, ba dimpotriva, trebe sa ma caut de boli si de probleme. o sa dau in depresii daca continui asa sa nu ma lasati fetelor singura daca ajunegti cu toatele la odisee.
mah frate daca stiam ca-i asa de greu nu mai mai protejam eu atata amar de vreme(vb lu' barbat-meu- ataia bani pe protectie aiurea :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

banuiesc ca la barza ti-a iesit a 2-a linuta f pala...
noi tinem pumnii, sa dea DD.

adiutza si pe mine ma depaseste problema, trebuie sa te observi pe tine cred cel mai bine cand da semne corpul.

Hei, cum ai nimerit-o? ai dreptate, la barza era cea de-a doua liniuta... Ti s-a intamplat si tie si nu erai cu bb ? Cum e posibil ?
Eu am emotii maaari pt sambata, numai la asta ma gandesc... O sa fiu tare dezamagita daca nu sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Asta cu protejarea i-am zis-o si eu sotiorului.
Daca stiam ca nu-i posibil....sau e dar foarte greu...nu ma mai chinuiam atata amar de ani.
Mda...la mine slabe sperante.
Am ciclul de obicei derglat cu unele luni in care lipseste cu desavarsire.
Luna asta am zis ca nu ne stresam dar totusi sa monitorizam ovulatia.
De monitorizat am monitorizat da' n-am inteles nica din ea

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Eu am primit acum pe mess un tabel pt calculul ovulatiei de la o prietena, ea spune ca la folosit si la dat si la alte fete si a fost o reusita. am sa incerc si eu sa vad poate poate vine

Va dau si voua daca vreti si sa incercam toate poate reusim

Mergi la inceput

da roxanik, dar surecheckul mi-a spus adevarul, adik ca nu sunt gravidutza. eu inca am intarziere dar mai mult ca sigur ca nu sunt(numai ca eu am tot facut si dupa vreo sapt de intarziere).o sa ma lamuresc ce-i mine vineri cand ajung la doctor. la tine e inca prea devreme sa te lamuresti.cum e posibil...nu stiu...eu ma gandeam sa dau in judecata pe astia cu barza se baga careva cu mine??

rallu lasa mama tu oricum esti mai tare ca mine. dar ai dreptate decat sa-ti pui sperante si sa cazi, mai bine sa ai parte de cea mai placuta surpriza.

Mergi la inceput