Aspirante optimiste > 20 (340)
Raspunsuri - Pagina 3
alla78 spune:
fetelor, dupa cat timp ai ameteli si greturi ?
faza e ca am incercat prima data acum vreo 2 saptamani si mi se pare imposibil sa fi ramas si sa am deja greturi....
Imi doresc un 
....hai ca puteti

steff spune:
alla78 daca ai incercat acum 2 sapt si erai la ovulatie, se prea poate sa-ti apara senzatiile de greata si ameteli, poate e ceva inauntru
.Daca la inceputul lui septembrie trebuie sa vina uratii, mai sunt doar cateva zile, e prea devreme pt test
Urmareste daca aceste senzatii raman aceleasi zilele astea. Organismul difera de la femeie la femeie si senzatiile la fel. Eu iti doresc sa ti se implineasca visul de a fi
si sa ne dai vestea cea mare cat mai curand
ioana_olaf spune:
si eu am fost la ovulatie pe 23 iar pe 8 e perioada de cm sper sa nu mai vina vre-o 9 luni 

steff spune:
Iona iti doresc sa fie
si sa nu mai vina uratii 9 luni asa cum spui tu. Iti tin pumnii ,ne
si ii batem pe urati
daca indraznesc sa vina nechemati
Haideti

noi va asteptam
roxanik09 spune:
Buna tuturor !
Sunt noua pe acest forum si sunt incantata ca v-am gasit :)
Si eu sunt in asteptarea celor 2 liniutze, insa am facut 3 teste pana acum, ultimul l-am facut luni si a iesit negativ. Tot luni am fost la dr. care a spus ca am uterul moale intr-o parte insa poate fi si de la faptul ca trebuie sa imi vina ciclul :(. Teoretic, azi ar trebui sa-mi vina, insa eu am ciclul dereglat, cu usoare intarzieri. Sunt programata la eco transvag. sambata, la sanador. Dr. mi-a spus sa nu mai fac alte teste ca dau banii aiurea si mai rau ma stresez, sa ma duc la eco si vorbim dupa... Eu totusi am avut o scurgere maronie cam la 3 sapt dupa UM, pe care o suspectam ca ar fi implantare... as avea ceva ameteli f usoare si un nod in gat de cateva zile... ce credeti ? am emotii... :) dar teste nu mai fac ... astept pana sambata. Credeti ca sarcina ar fi mai greu de depistat la tuseu ?
astept orice parere sau experienta ...
lalala13 spune:
buna roxanik! are dreptate doctorul tau! ce marca au fost testele si cand l-ai facut pe ultimul?
mooama da vad ca aveti simptome, asa tot inainte si sa anunte ochisori!!
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

moni_k spune:
Ramoni_k sa sti ca,intr-adevar daca este prea devreme, doctorul nu poate sa iti spuna cu exactitate daca este sau nu sarcina. uneori nici la ecograf nu se vede daca este prea mica varsta sarcinii. Cat despre scuregerea aceea... eu zic ca este specifica nidatiei. Bafta la doc...sa iti dea o veste buna si ...bine ai venit printre noi
! Eu ce ti-am spus mai sus, a fost din experienta proprie, poate fetele cu mai multa experienta iti pot da mai multe sfaturi!
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
steff spune:
roxanik09 bine ai venit.Daca e sa fie
la eco vaginal se va vedea.Avand in vedere ca ai un cm neregulat si cu mici intarzieri e cam greu de calculat perioada fertila ca sa-ti poti da seama daca a avut loc ovulatia sau nu si sa intelegi daca starile sunt de la
sau nu.
Iti tin pumnii sa fie bine