yoga si Dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 18
elenac81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. si eu sunt o "individa" care crede in existenta celui rau, si a lucrarilor sale malefice, cu ce te deranjez?sau numai tu ai voie sa crezi in ce doresti? |
Irina cred ca Anki se referea la faptul ca exista cazuri de parinti care isi distrug copiii zicand ca vor sa-i fereasca de rau.
Demonii exista dar numai acolo unde nu exista destul de mult bine si armonie. Cred ca e mai bine sa credem in suprematia binelui decat in ce ai spus tu. Formularea ta e deficitara si poate duce la interpretari incorecte.
denizel spune:
citat din mesajul lui irina.c. serios?argumenteaza aceasta afirmatie Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Ai vazut ce a zis Happy despre mine, daaa? A zis ca sunt maleabila! Atat de maleabila incat am luat de bune informatiile tale despre yoga. Mai mult, le-am dat mai departe .
Esti invitata mea! Astept cu interes explicatiile in legatura cu yoga = practica demonica.
De asemenea, cei carora le-ai spus aceasta, asteapta poate sa-ti ceri scuze. Nu de alta, da' te vaz fata sensibila la catalogari, degraba impartitoare de bile negre .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
capcaunul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Nu de alta, da' te vaz ... degraba impartitoare de bile negre . |
Aceea nu-i o bila neagra. Este o margica de matanie.
anky spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
si eu sunt o "individa" care crede in existenta celui rau, si a lucrarilor sale malefice, cu ce te deranjez?sau numai tu ai voie sa crezi in ce doresti? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Pe mine nu ma deranjezi cu nimic defapt,ma rog,in afara afirmatiei fara sens,yoga=practica malefica ,insa ma gindesc la fetitele tale ,in cazul in care mai tirziu vor alege sa faca yoga.
denizel spune:
citat din mesajul lui capcaunul Aceea nu-i o bila neagra. Este o margica de matanie. |
Daca margica provine de la un sirag de provenienta ereti catolica, da!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
capcaunul spune:
Ah ce feste imi joaca monitorul! Am confundat pentru o clipa e cu o. Tot margele si alea!
irina.c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anky
|
am blog
Happy_in_TO spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui elenac81
"Yoga" pentru flexibilizat incheieturi este de fapt fitness sau gimnastica. E foarte bine si asa ajuta sanatatii dar Yoga inseamna mult mai mult decat atat. E cam la fel cu a numi un calculator masina de scris. Sau cu niste porci care desi pot sa zboare se multumesc doar sa stea in noroi toata ziua. |
Daca faci analogie la semnatura lui "OCBine", gresesti. Inseamna ceva in genul "daca ii arunci cu putere, porcii pot sa zboare". Este un joc de cuvinte pentru ca "thrust" and "trust" seamnana foarte bine si in pronuntie si la scris, dar inseamna lucruri diferite... "cu putina credinta, porcii pot sa zboare"...
Deci: porcii nu pot sa zboare, ei stiu numai sa stea in noroi toata ziua :)))
Eu inteleg ca sinteti persecutati in Romania, si de aceea atribui tonul tau usor ironic si "de sus" pe seama marginalizarii voastre.
Namaste!
Happy_in_TO spune:
Chiar... ce rost are sa mai ginditi ce face unul sau altul in ipostaze care poate nu o sa existe niciodata. Nu este corect sa ne tirim copiii in discutiile noastre mature...
Daca fiecare face ceea ce crede el de cuviinta ca este bine pentru el, fara sa raneasca pe cei din jurul lui sau pe sine, este ok... Fiecare sa se ingrijeasca de ceea ce face...
anky spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui irina.c.
asa, in ce fel te gandesti la ele? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Ma gindesc la faptul ca ,in one day, fetele tare vor devenii majore si vor fi apte sa ia singure decizii,sper ca in momentele acelea sa nu mai consideri biblia ca fiind litera de lege.