Bucurii de sept-oct 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 14
microbu spune:
LA MULTI ANI de Sf. Alexandru !!!
LA MULTI ANI Adelina !!!
LA MULTI ANI Sympa si bucuria ei Teodor !!!
anangel_lexi spune:
La multi ani cu intarziere, Adelina!

La multi ani, Teodor!

La multi ani, sympa!
Ce frumos trebuie sa fie sa-ti serbezi ziua odata cu puiul tau!
Am ras de m-am prapadit de perlele lui Vladone si ale lui Cosmi. Neaparat sa le scrieti.
Am vizionat si pozele Sephorei, foarte frumoase iar Matti se vede ca s-a simtit tare bine!
Noi am avut un week-end cu peripetii, mai bine zis eu, am facut si o "plimbare" pana la spital, dar acum sunt spre bine.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
xandrutza_76 spune:
Faine si pozele tale, Sandra! Mi-a placut rochita Ruxei.
Buna ideea cu creta colorata, am notat ![]()
Alexandrina
36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Noi am avut un week-end cu peripetii, mai bine zis eu, am facut si o "plimbare" pana la spital, dar acum sunt spre bine. ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac? |
Ce-ai patit, Lexi?? O fi oboseala de vina?

Alexandrina
36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Xandrutza, nuuu! "Un fleac, m-au ciuruit"
Vineri mi-a aparut un cos destul de urat pe picior care in 2 zile s-a transformat intr-un furuncul pacatos si durerooooooos...A trebuit sa merg la spital pt. ca se intindea infectia sub piele cu o viteza de ne-am speriat. Bineintels m-au operat...fara anestezie, ca mi-a explicat doctorul ca fiind tesutul infectat oricum nu prinde. Dar n-a fost chiar asa dureros cum ma asteptam. Acum sunt pe antibiotic si azi tre' sa ma duc sa-mi schimbe bandajul. Inca ma doare f rau si merg greu dar sper sa-mi treaca mai repede!
de
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
of, lexi, sper ca esti bine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Sandra, am uitat sa-ti spun ca cea mai incantata de pozele tale a fost Maria! Nu ma mai lasa sa inchid pagina cu poze, ma punea sa i le arat de nu stiu cate ori
Le-am vizionat sambata. Foarte frumoase si mi-a placut mult cum ai pictat-o pe Ruxi pe fata. Tu ai pictat-o?
Edit, ca acum am vazut: lilina
, multumesc nu sunt inca 100% bine, dar sunt sigura ca o sa-mi treaca repede! 
de
eleņia spune:

buna dragele mele
imi pare tare rau ca nu pot intra mai des
sunt tot timpul pe fuga s paraca nu imi mai ajunge timpul sa fac tot ce mi-am propus
vreau sa felicit s eu pe toti alexandrii nostri s alexandrele cu intarziere(scuzele mele)
de asemeni sa urez la multi ani
-adelina de cris nemes
-teodor de sympa
sa fiti sanatosi s sa va bucurati parintii in fiecare clipa
-sympa s tie la multi ani cred ca e minunat sa iti serbezi ziua de nastere odata cu puiul tau
vreau sa va spun ca am vazut poze cu matti ,ruxxi si vladone
eleņia spune:
lexi sanatate multa s un pupic sa treaca repede piciorul
am vazut ca sambata intrebati de laptele pe care il beau bucuriile
darius prefera laptele ntural nu il mai accepta pe cel din comert
de asemeni s branzica s iaurtul sunt made home
fetele nu imi vine sa cred cat de mari sunt copii nostri parca mai ieri erau niste pitici s faceau primii pasi s acum trebuie sa alergi dupa ei s mai ca nu ii poti prinde
eu ma uit la paze s nu imi vine sa cred
sau vorbesc cu maicamea pe messenger s il vad cate prostiute face s cat de mare a crescut dudumiciul meu s nu ma mai dezlipesc de monitor
abia astept ziua cand o sa vin in tara sa il iau langa mine parca ar mai fi o eternitate
cred ca cat de curand cedez cu nervii in ritmul asta
imi pare rau ca imi vars oful de fiecare data cand intru aici
s asa intru destul de rar
eleņia spune:
dragele mele va urez o saptamana minunata voua s bucuriilor voastre
va pupez s numai bine
fug ca trebuie sa fiu din nou la serviciu
pa s pupici