Bucurii de sept-oct 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. E gata luta.

La multi ani!! cu intarziere tuturor Alexandrelor si Alexandrilor.

Am vazut multeee poze cu Matty. Super draguti protagonistii si locurile vizitate. Mi-au placut si cadourile primite, sa se joace cu placere cu ele.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Buna dimineata. E gata luta.

La multi ani!! cu intarziere tuturor Alexandrelor si Alexandrilor.

Am vazut multeee poze cu Matty. Super draguti protagonistii si locurile vizitate. Mi-au placut si cadourile primite, sa se joace cu placere cu ele.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza
ce-ati facut in weekend ?
noi am fost prin parc cu Vladone, daca ar putea sa locuiasca in parc (Doamne fereste) ar fi cel mai fericit
sa-l vedeti cum se inchina cand trece pe langa o Biserica si zice "Doamne-Doamne ajuta ajuta ajuta-ma"

azi de dimineata s-a trezit cu chef de vorba, a auzit el ca e masina de gunoi in spatele blocului si m-a pus sa-l ridic pe geam sa vada
"Sa vezi, savezi masina de gunoi, baietii baga gunoiul in masina. Gata, a plecat, la servici, la g'oapa"
apoi l-a asasinat pe taxu', sa mearga la bucata'ie "mancam ? mancam ?" ce sa mancanm tati ? "haine, bune" pesemne vroia sa zica paine, dar era prea devreme pt.el
dar aseara a fost super tare, am ras amandoi de el....vroia sa doarma si tot ofta si arunca perna aia, o tot aseza, nu-si gasea locul, si alex l-a luat si l-a pus mai langa el si i-a zis "auzi, dar tu nu poti sa dormi si tu ca omu'?" iar Vlad raspunde "io?" da TU nu eshti om? "nu, sunt bucatar"
am inceput deja sa-i scriu perlele, ca scoate Vladutzu zilnic cate 2-3, mai greu cu inregistratul, ca el e spontan, iubitu'de el

o zi buna va doresc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lilisuper tare Vladone. M-ai facut sa rad.

Si noi avem "probleme" cu intratul in casa. Cica ea vrea la " cocheta" respectiv la discoteca si urla " nu acaca mamiiii"

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Offf, doar zilele trecute ma gandeam ca Bucuriile noastre incep sa implineasca 2 anisori si trebuie sa le uram:

LA MULTI ANI! ADELINA, fetita Alinei Morostes.

Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sephora

Va pup fetelor

Si noi azi l-am sarbatorit pe tata,care de fapt e nascut pe 28 dar trecut in acte pe 30 august(ce chestie inainte cu datele astea de nastere cum erau trecuti copii in certificate in ziua inregistrarii nu a nasteri,si mama e nascuta pe trei si trecuta pe 7 februarie)

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Si tatal meu e nascut pe 11 decembrie si era trecut in certificatul vechi pe 24 decembrie. Acum are unul nou, ca pe ala vechi l-a pierdut, si-l sarbatorim pe 11.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Am vazut si partea a doua de la poze.

Mamaaa, ce poponete am zarit pe acolo. Si nu numai atat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

LA MULTI ANI ADELINAAAAAAAAA
sa cresti mare si frumoasa

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Adelina! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, iti dorim o copilarie fericita si o viata minunata!
La multi ani si lui Darius Teodor!
La multi ani fericiti Sympa!

Un tort pentru sarbatoriti.

Alexandrina 36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Saru`mana pentru cafea, Monica.
Faine perlele Bucuriilor Cosmi si Vladone.
Gety, pupam scolarita. Probabil eu ar trebui sa-mi deschid o gradi acasa, ca nu stiu ce va face Narcisa...
Am dat si eu gata un rand de poze, ale Sephorei, mi-au placut mult cele din tunel, dar nu numai. Am zarit si eu poponetele
Acum ma uit la pozele Sandrei.

Alexandrina 36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput