Puiuti de Randunici 2008!! (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu eu am luat cu lapte ca asa am gasit de la milupa, insa cred ca am sa iau si alte tipuri fara lapte. teo abia linge un pic, asa ca... nu ma grabesc sa mai iau. da, eu ii pun in piureul de fructe direct, fara sa prepar cu apa. poti sa ii prepari cu apa si sa ii dai ca atare, doar cereale (mai ales ca astea au deja lapte), sau sa ii pui in biberonul cu lapte cate o lingurita. eu asa am mai pacalit-o un pic, ca simte maimutica, maraie cat trage din biberon si nici nu prea bea tot. e sclifosita raaau la diversificare!

eeee, mimo, credeam ca m-ai lasat sa "muncesc" singura pe tura! ariel are si ea scutire, ca tre' sa proteje amigdala

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tac-pac, hai Arielu pe crenguta!

Vio, deci simple de orez.

Liana, pai atunci o sa-i pun si eu maine in fructe orez cu porumb Milupa

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchivad ca n-a invatat nici azi dar cu hartoagele si birocratia din tara asta nu te pui ...se motiveaza...poate maine !Rockerita zici? Ham, nu te vedeam...
Vioma bucur ca ai aparut, imi pare rau ca Sean face figuri, sper sa-i treaca repede ! Eu nu stiu daca ar trebui sa mai citesti multe etichete pt ca oricum nu vei face fata tuturor provocarilor Astfel, daca citesti eticheta de la sampon sau pasta de dinti vei observa ca are cam aceleasi componente ca solutia de curatat WCuri, concentratiile mai difera uneori
Ma rog, eu nu-s nici f sceptica, nici nu ma resemnez dar ca un om cu experienta va spun ca acesti copii vor intra in colectivitate , unii f repede, si toti vor avea frustrarea ca alti copii mananca cheapsuri, oua de ciocolata, paine alba si pufoasa, mere mari si fara bube...asta vor cere si ei si e al naibii de greu sa le explici de ce nu au voie Nu mai zic de reclamele de la tv la care casca toti ochii hipnotizati!
Si nu in ultimul rand, eu nici in produsele bio, cele de la magazin, nu am incredere...e cererea din ce in ce mai mare si nu exista atatea produse bio pe pamant....asa ca!
Nu stiu daca nu cumva si p-astia de la Danone nu-i sapa cineva cumva
Bubuam trecut destul de repede peste radacinoase care nu i-au placut nicicum (in afara de morcov) si am trecut la ardei gras, rosie, dovlecel, conopida, mazare, pastai...cam asta.M-am orientat dupa "borcanele"...ce scrie pe eticheta, produc si eu in gospodarie Iar cereale inca n-am cumparat , am fost ocupata cu coaforul
Lianan-am vazut daca ai rezolvat cu tamplaria...ai rezolvat?
Ma mai uit, mai revin....

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

bubu sa ai grija ca alea cu orez si porumb, daca le pui in laptic, care evident e cald, se cam umfla. sa ai grija cat ii pui ca sa se scurga pe orificiul tetinei. eu am pus pana acum o lingurita si a fost ok, trage bine, fara probleme.

mai, daca pana maine dimineata, ora...hai sa zicem 11, ursu nu da nici un semn de ciripeala, eu direct la sectie ma duc cu petitia de disparitie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici hai ca am mai aparut si noi
am vazut ca vb de diversificare....eu cu andrei am procedat asa:
prima zisi a 2a zi am fiert cartof,morcov,pastarnac si a papat doar supa strecurata din a 3 a zi i-am facut piure din aceste 3 legume...dupa cateva zile i-am introdus si ardei gras si dovlecel ... acum ii fac morcov,pastarnac,cartof,dovlecel si ardei gras...i le pasez cu blenderul si ii dau si piure si supica ...
imi mananca o canuta la 2 zile eu sunt f multumita...la primele lingurite face nazuri dar apoi papa fara probleme...bineinteles ne murdarim ca un porcusor dar papam...
mie pediatra mi-a zis sa-i dau carne de pui de la 5 luni dar cate 1-2 linguritze nu f multa apoi dupa cateva zile sa ii dau si galbenus de ou si sa ii dau o zi carne o zi ou...
i-am dat si mar cu branzica ,mar simplu si la fel mananca fara probleme...masa cu mar i-am bagat-o la ora 10...are zile cand dupa mesele cu paica imi papa si laptic.
asa ce sa va mai zic ca manacam laptic praf ca mami nu mai are decat f putin...ma mulg o data pe zi si mai scot 70-80ml...putin f putin a scazut productia daca puiul meu a fost lenes si nu a vrut sa suga...
mi-a venit si CM ieri...naspa asta nu-mi place ...
in rest ce sa va zic ne-am cantarit si noi azi si am ajuns la 6 kg...si din pct asta de vedere sunt multumita....sper sa fie bine in continuare...de vacc ce sa zic trebuie sa merg si eu cu andrei sa-i fac vacc de 4 luni dar imi e asa greu cand ma gandesc ca poate sa-mi faca temp ca la 2 luni mi-a facut ...sa-l vad morcovit ...
vali eu as zice sa te mulgi cu pompa decat cu mana...eu recomand cu f multa incredere pompa chicoo ....mie mi-a fost de f mult ajutor ...e f buna eu o pastrez ca cine stie poate o sa fac un al2lea copil la fel de lenes ca andreiucul meu mic si rasfatat...
va pupic si va doresc nopti linistite mai ales lui clau...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

n-am rezolvat mimo, trebuie sa merg si maine. nu aveau...cureeeeent? suna cunoscut?
ai tu ceva dreptate cu sapatul respectivilor, dar e un episod vechi ....si nu are legatura ca eu NU ii dau din asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

buhuhuuuu!
noapte buna!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

cat despre telina sincer nici mie nu-mi palce dar lui andrei...pediatra mi-a zis sa nu-i pun la inceput ca e prea aromata si sg nu o sa-i placa...pana acum nu i-am dat poate o sa incerc intr-o zi sa vad dc mananca...mi-a zis sa-i pun in supica si spanac,salata verde...inca nu i-am pus ca nu am gasit si nu am ajuns in metro ...acolo am vazut spanac congelat si o sa-i iau asa...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Maia, ce noapte buna...tura abia a intrat

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, eu ma retrag in glorie...fug la nani ca iar se va frichini Stefanu de la 2 noaptea , presimt....

Ah, uitasem sa-i zoc lui Tuchi ca am citit aventura zilei

Liana, pai nu in lapte vreau sa i le pun, ci in fructe.
Aa, alta intrebare: daca i le-as pune in lapte, le pun tot asa pur si simplu? ca mi se pare ca va creste concentratia de lapte din bibe . Adica eu fac lapticul normal si apoi mai pun doua cupe de cereale, la care, de regula, ar mai trebui apa......te-am ametit...ai inteles ce vreau sa zic?

Ramo, felicitari pt. cele 6 kg!

Mai, dar Ursulica asta se lasa strigata?? pe unde umbla, tot la tzaranoaia?

Hai ca ma duc la nani...noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput