Puiuti de Randunici 2008!! (86)
Raspunsuri - Pagina 10
VioletaH spune:
hai ca mai hranesc copilul, il mai legan, mai bag un ochi p-aici
Mimo, de ce nu ne arati si noua freza, bre? Lumea oricum te va recunoaste, mai stii cantecul ala "te cunosc dupa papuci, Cenusareaso"?
Tuchi, eu ma bag la iaurt pentru ca nu mi se pare greu de facut, doar ca trebuie sa-l lasi in pace un numar de ore. Apoi eu vreau sa fac din lapte organic, de care cumparam in mod obisnuit. Dar eu nu am doi copii si job si examene de dat cum ai tu, deci am un pic mai mult timp la dispozitie.
Eu ma ingrozesc cand vad cate chestii contin alimentele procesate. Sa nu va mai zic de banala paine (nu stiu daca v-am mai povestit, s-ar putea sa ma repet). Lista de ingrediente este kilometrica, ti se face parul maciuca daca citesti. Cand eram gravida si mi-au aparut pitici pe creieri, l-am trimis pe al meu in cercetare si a gasit o singura varianta de paine pe care am putut sa o mananc: niste painici mici congelate, pe care le coc singura in cuptor si care nu contin decat apa, faina de grau (unbleached), drojdie, sare de mare si un pic de acid ascorbic. Si de atunci, de mai bine de 1 an numai painea asta o cumpar. Ma bate gandul sa-mi iau si eu masina de facut paine, dar numai eu mananc paine, sotul meu foarte foarte rar. pana acum nu se pmerita sa fac paine doar pentru mine. Dar cand o sa inceapa Sean sa pape painica, sigur imi iau masina.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
luny spune:
eu am mancat paine cat eram insarcinata,inainte nu mancam, si m-am lasat acum o luna..am descoperit niste posmegi facuti cu faina de secara,apa si sare, ca niste biscuiti, pe care pot sa-mi pun vinetele sau sunca..si daca papi 2-3 bucati e suficient, te saturi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Vreau sa mai scrieti, va rog, ce cereale le puneti in fructe? Ce marca si cu ce sunt! Pliz, sa scrieti! |
Te referi la piureul de fructe? Cereale de la Humana - piersica cu maracuja sau cele cu banane (ambele contin lapte)
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
bubu...
! te inteleg perfect! noi suntem 3 si calc de zici ca am echipa e fotbal...dar mai multi! cateodata ma gandesc ca nu ma organizez bine
..chiar sunt "in actiune" ...IAAAR...mai am o lenjerie de pat si sunt gata
!
cereale eu folosesc de la milupa (am cu orez si porumb, cu banane si mar cu morcov)- asta si pentru ca laptic ii dau tot de la milupa. ma gandesc sa ii iau si de la humana, simple, fara lapte ca sa nu amestec; asta daca la humana sunt si cu alte fructe.
si eu am fost multumita de pompita manuala cu maneta (eu am de la avene); bine nu am folosit-o decat vreo 3 saptamani.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Mai fetelor, eu nu mai termin cu rufele, hainele...de spalat, de calcat, de impachetat...acum ma uit la un teanc de prosoape care trebuie pune in dulap...la Stefan, la Vlad, la noi ![]() Greu, frate, cu casa mare si doi copii, haine multe rau ...Am citit si eu ce-ati scris, mi-a placut mult subiectul de discutie cu iaurtele ![]() Eu sunt fan Milli la branza de vaci si unt, laptic luam Zuzu rosu/albastru, iaurturi mai putin acum ca nu se prea mananca decat rar... Vreau sa mai scrieti, va rog, ce cereale le puneti in fructe? Ce marca si cu ce sunt! Pliz, sa scrieti! Vali, si eu zic sa pui pompita la treaba, insa eu zic ca cea manuala e mai buna, cea cu maneta. Eu pe cea electrica nu am putut s-o folosesc pt. ca nu iesea...si ma mulgeam in perioada in care era lapte mult si sanii plini! Si eu zic ca-i e mai bine lui Matei acasa! Revin Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
Frumos..
http://www.youtube.com/watch?v=54HBnB5RD7E&feature=related
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Liana, te intrebam aseara de poze, nu mi-ai zis cum fac sa le vad si eu. Am intrat pe contul e email, dar nu stiu unde sa te gasesc
Kya, ma bucur ca nu sunt singura care vrea sa faca iaurt. Aaa, ma intrebai de camera, unele poze sunt facute cu un poin-and-shoot, Fuji Z1, dar camera mea de baza este un Olympus dslr la care am pus o lentila de 40-150 mm.
Bubule, mai poti, mai poti? de unde ai atata energie, nu stiu. Eu i-am luat lui Sean cereale de orez organice, de fapt niste simpli fulgi de orez. Mai stau putin si ii iau fulgi de ovaz, tot organici. Nici mie nu-mi place ideea de cereale gata amestecate cu fructe sau lapte. Mai bine alegi sa cumperi cereale simple si le amesteci tu cu ce vrei.
Vio, mamic fericit
VioletaH spune:
Luny, eu nu pot sa mananc daca nu am paine, sunt painivora rau! Pana si pepene mananc cu paine.
Vio, mamic fericit
bubu05 spune:
Ma solicitase Vladutu, ca nu poate adormi fara poveste cititta de mami
, mai nou "povestea" este revista saptamanala Scooby-Doo
. El isi bea lapticul din canuta si eu ii citesc.
Asa, sa revenim. Da, pt. piureul de fructe ma intereseaza.
Deci Kya si Liana pun cereale care contin lapte in fructe, de fapt pe mine asta ma intereaza mai mult pt. ca am uitat
. deci, nu conteaza daca au sau n-au lapte, le puneti acolo, 2 cupe sau cate puneti, fara a le prepara inainte cu apa, corect?
Eu am Humana cu mar, ca m-am luat dupa Kya
, astea nu au lapte.
Eu Milumil ii dau lapticul, ca si Liana, si am luat Milubrei cu orez si porumb si au lapte si vreau sa-i pun si din astea. O sa ma axez pe gama Milupa, sa fie cu acelasi tip de lapte.
So, mai scrieti si restul fetelor, cand puteti. Sar'na ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
vio 

iarta-maaaa!!! am uitat cu desavarsire
! jos in stanga paginii in My photos, ultimele poze (vreo 23 cred)![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mimonix spune:
prezent, in caz ca va era dor
si...nu mai e curentul oprit in cartier, deci Ariel ar trebui sa apara...tzac-pac! poate daca zice bubuuuu
poze cu freza inca n-am, maine o sa ma execut...dar cum va spuneam , eu nu fac schimbari radicale asa ca veti fi dezamagite..
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze