Ulei de masline presat LA RECE. Cum il consumati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mi se pare ciudat ce spui tu. Mie uleiul de masline mi s-a parut bun de prima data. O singura data am dat peste o sticla care avea un gust ciudat si cred ca statuse in conditii nepotrivite.

Daca nu iti place de ce te stresezi? Foloseste alte tipuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Asa mi se pare tot cel extra virgin. Vreau sa-l schimb (mai ales pe cel de soia), ramane cel mai sanatos, nu?

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Bunny cum il pui pe paine? Torni un pic intr-o farfurie si apoi imbibi usor felia cu el? He, he, poate ar trebui sa ma invat si eu cu el.


neah... poti sa amesteci o lingurita de ulei de masline cu rosia razalita(pe razatoarea mare) si putina sare, si cu pasta respectiva ungi toast-ul..sau

picuri peste painica direct din www.ferreteriarafecas.com/images/83916.jpg" target="_blank"> oil/vinegar set uleiul de masline...


Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Na, ca n-am set! Ce ma fac? .
Am sa amestec cu rosie si intind cum spui.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Nici mie nu mi s-a parut amar. Un gust aparte, specific.. da. dar amar, nu.
La-nceput nu mi-a placut nici mie, eram obisnuita cu cel de floarea soareluo. Parerea mea e ca, in salate, se simte mai slab gustul. Incepe asa, cu salatele.
Noi acum folosim la mancare numai ulei de masline, mai ales de cand avem fetitele. Iar lor le pun in fiecare castronel de papa cate o lingurita de ulei crud, direct din sticla; La gatit il pun in oala/cratita numai dupa ce am oprit focul. (Eu la prajit folosesc ulei de palmier).



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2

...Noi acum folosim la mancare numai ulei de masline, mai ales de cand avem fetitele. Iar lor le pun in fiecare castronel de papa cate o lingurita de ulei crud, direct din sticla; La gatit il pun in oala/cratita numai dupa ce am oprit focul.

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
Albumele noastre
Suntem maricele


"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"


Exact asta am de gand sa fac. Multumesc.


Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Mi-am amintit, ca azi e zi de cumparaturi...

Pana la urma ce tip de ulei de masline folositi la maioneza? Merge si extra virgin?

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Mi-am amintit, ca azi e zi de cumparaturi...

Pana la urma ce tip de ulei de masline folositi la maioneza? Merge si extra virgin?


Mie maioneza facuta din ulei de masline nu-mi place...are gust prea puternic...pt maioneza folosesc clasicul ulei de floarea soarelui sau cumpar maioneza gata facuta, d'aia fara ou...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc Iepurico! Am sa incerc totusi o singura data cu ulei de masline, sa vad daca ne place (nu prea gasesc de fl. soarelui, sau daca este, e scump, organic si in sticla mica).

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Uite cum mancam noi uleiul de masline extra virgin.

rad branza pecorino sau parmezan,adaug piper macinat de toate culorile si pun deasupra ulei de masline...cu un vin rosu,sfaraie

salata capresa....bucatele de branza,rosii in felii subtiri,ulei,sare,piper si frunze de busuioc.pui rosia,branza si apoi frunza de busuioc.


paine uscata in cuptor apoiscoti si pui deasupra rosie tocata amestecata cu usturoi si ulei de masline.

cu ardei copti (de caeia mici)aici se numesc de pichio(sunt italieni daca nu ma insel)si otet balsamic sau lamaie.

marinata cu vinete coapte si ardei copt,pui peste fiasiile de ardei copt si vinete,un amestec de ulei,otet balsamic,miere de albine.


pofta mare!

Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput