Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (189)
Raspunsuri - Pagina 20
aka spune:
si eu cu vesti de la gradi. de azi am dus-o la alta gradinita. de cateva zile se trezeste singura pe la 7, asa ca si azi la 7.10 era in picioare. ne-am imbracat si ne-a dus tati cu masina. ne-a primit directoarea, in hol se cam codea sa intre, nu a vrut sa lase ghiozdanelul la dulap si la luat in clasa. a urcat doar sotul cu ea, eu am ramas in hol pana a intrat in clasa, a luat-o apoi educatoarea in brate si ii arata niste jucarii. dupa ce am terminat de vorbit cu directoarea ne-am uitat putin la ea sa vedem ce mai face. avea in fata o gramada de jucarii se juca cu niste cuburi, nu parea sa fie suparata, mai erau si alti 4 copii in clasa si se jucau pe acolo. pe la 10.30 am vorbit cu educatoarea, a zis ca e bine, le citea o poveste. pe la 12.30 am fost sa-i duc pijamaua ca nu o aveam de dimineata si spunea ca e bine, se astepta sa planga mai mult dupa reactia de dimineata. nu m-a lasat sa urc sa o vad, daca ma vedea ar fi vrut sa vina cu mine. a si mancat putina tarta cu unt, nu ma asteptam ca ea nu vroia acasa tarte. vorba Diei puterea exemplului face minuni. la pranz aveau supa de pui cu legume si tocanita de cartofi cu pui, cred ca va manca supa sigur, la tocanita nu stiu, ea mananca doar un fel la o masa. am emotii la somn, ca ea adormea doar sugand. dar, ma dor tztz de nu mai pot, am la lapte...ea la ora asta adormea, si ma scapa de lapte, acum e jale. cred ca va trebui sa ma mulg un pic, macar sa se detensioneze sanii.
si n-am nici un rost fara ea acasa. nu-mi vine sa fac nimic...nici macar sa ma culc ca azi noapte a supt aproape tot timpul, si de dimineata picam de somn. pe la 5 ma duc sa o iau.
cine a mai inceput azi?
ma bucur ca i-a placut prima zi de gradi Oanei. la noi la inceput a fost rau de tot, apoi a inceput sa se obisnuiasca. deja avem experienta cu 2 saptamani de 2-3 ore pe zi, sa vedem mai departe cum o mai fi.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
roxanica2006 spune:
Salutare, fete dragi!
Am intrat sa vad cum a decurs prima zi de gradi pt. fulguleti, Doamne ce emotii, ce trebuie sa fie in sufletul vostru, nici nu pot sa-mi imaginez...
Diaaaaaaaaaa, ce bine a decurs totul!!! Foarte bine!! Am tras un plans zdravan cand am citit cum a reactionat Oana cand ai ajuns dupa ea...Iubita...cred ca pur si simplu s-a descarcat, a simtit asta din prima clipa cand ai plecat, dar fascinata de copii si jucarii, a impins starea asta mai adanc in sufletelul ei, dar cand te-a vazut...si pe fondul oboselii, a izbucnit, draga de ea...Si uite, ca ati ajuns si la emotiile primei zile de gradi, parca va vad pe tine si pe sotul tau, la cafea, tacuti, preocupati, cu gandul numai la oana.
Vad ca pana sa apuc sa-ti raspund si eu la tema cu fainoasele a papat Oana o felie intreaga de paine si a rezolvat singura dilema. Eu refuz sa ma mai preocup sa rezolv probleme din astea "pasagere": de ce nu bea suc de portocale, de ce s-a trezit de 3 ori noaptea asta, de ce n-a dormit dupa-masa?? Pana la urma am observat ca micutul meu le rezolva singur, se "autoregleaza" ,sau cum sa ma exprim?? Imaginez atatea strategii si programe detaliate si cand colo puiul trece singur peste anumite perioade...
Aaaaa, mai voiam sa remarc ce noroc cu forumul, ca uite ai cunoscut-o pe Bebinuta si ce bine i-a prins Oanei sa aiba o buna pretenutza la gradi, pe Ada. Ele ce mai fac??
Kikineata, asiza!!! La voi cum a fost??Parca vad ca nici voi n-ati dormit noaptea trecuta...
Aka, ma bucur sa aud ca treptat se acomodeaza si Cristina ta.
Ruxandra, dar te-ai indoit vreodata ca Grigore va mosteni pasiunea asta pentru munte??Ei, e genetic, sangele apa nu se face...
Cu Turcia...ce sa-ti spun???Barbatul asta al meu, de cand cu tragedia aviatica de la Madrid, refuza sa mai urce in avion, iar cu David nici nu concepe, si uite asa ma vad ratand concediul. Acum zice ca mai bine-ar fi in tzara, dar e prea tarziu pt. marea noastra, plus ca drumul cu masina de la noi pana la mare e de domeniul fantasticului. Si se mai gasesc motive: asteptam luna asta acordarea unui credit ca de luna viitoare se schimba conditiile, iar noi am dat un avans sanatos pt. un birou pt. Cristi si Doamne fere sa-l pierdem si mai sunt, mai sunt...Eu totusi sper sa ajungem intr-un final undeva sa ne odihnim, impreuna...oriunde.
Si apropo de mare, am vazut pozele voastre Dianocico, foarte faine...D mic inamorat in continuare de san, am vazut si fam. dandusa, cum zice aelita, f.f.f frumosi toti. La multi ani, Alexandrilor tai!! 
Laura, io gatesc cand doarme David, dar sa stii ca l-am vazut de cateva zile foarte preocupat de gatit impreuna, am facut o prajitura cu fructe dupa reteta Doniei, chiar asa, unde esti???????????????? Si statea fascinat micutul meu pe scaun in bucatarie, urmarind si imitand tot ce faceam, cand am asezat fructele la final zicea : "moame, moame!!", adica "Doamne , doamne!!" se tot mira. Si a tot dansat pe langa cuptor, apoi a si mancat cu pofta, ca doar a participat la procesul tehnologic!
La multi ani, Andrei de Cryket!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dianav spune:
Dia Ma bucur ca Oana a avut o prima zi de succes la gradi.
Intrebare: papa singura aproape tot? Intreb pt ca a mea jumate da pe jos si ideea de a ramane nemancata cand eu stiu cat papa ea, ma scoate din uz si ma face sa evit gradi pana cand va sti sa isi poarte singura de grija (cat de cat).Inteleg reactia ei. Vara asta am fost plecata cu sotul 4 zile si ea s-a comportat ok in lipsa noastra, a mancat, s-a jucat , a fost vesela. Cand am intrat pe usa a avut emotii vizibile, ca un om mare, si apoi o plans toata ziua si zicea in permanenta "nu nu" si dadea din degetel...adica sa nu mai plecam si sa o lasam. Ma gandeam, ca ce am facut, am chinuit copilul si acum va fi vesnic panicata si agatata de noi sa nu iesim pe usa...s-a remediat.
roxanica2006 spune:
Of, si ce-am uitat sa va spun??Am fost in w-e la Budapesta, ca stiti voi, de la revelion Crsti ma tot bate la cap cu Budapesta, Budapesta.Am fost fara micutz, la inceput cu lacrimi in ochi, dar apoi ne-am revenit, am tot vizitat, umblat, am vb si la tel cu el, l-am auzit vesel, sanatos, s-a simtit foarte bine cu bunicii, la somn a fost mai greu, dar atat.
La Budapesta...superb!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
iulia-stefy spune:
La multi ani, Andrei de Cryket!
Multa bafta la gradinita, Sara, Oana si Denis. Aka, la voi cum mai e?
O intrebare pentru mamicile ai caror pitici merg la gradinita sau cresa a doua oara, adica al doilea an. Analizele pe care le-am facut prima data, si Stefaniei si noua, trebuie refacute la fiecare inceput de an?
dianav, si la noi la fel.... pantofii si hainutele... de toamna... altele, ca cele din primavara.... saluti. Nu-i mai vin. Mai am doua saptamani sa-i caut pentru cresa.
Laura, ai dreptate. Nu mai putem sta asa mult afara seara. Si eu simt asta. Eu pina face Stefy 2 ani, am program de 6 ore, asa ca pregatesc mancarea pentru a doua zi, cat doarme ea la pranz. Dupa ce intru la 8 ore.... cred ca va ramane cu mancarea de la cresa la pranz si pe seara, ceva usor de facut. In week-end e alta poveste, ca sunt acasa. Si eu am avut program ca al tau inainte de a ramane insarcinata, si chiar la inceputul sarcinii. Acum am spus clar ca nu mai pot. Am noroc de un sef intelegator. Curaj, ca ai sa te descurci. Daca ai nevoie de ajutor.... spune. Poate ne descurcam cumva.
gazzella, cu mezelurile nici eu nu-s de acord si cu atat mai putin cremvusti. Care am inteles ca pasta aia e facuta din ultimele resturi de pe oase si zgarciuri si un pic de carne si o groaza de chimicale pentru gust. Idem si pentru parizer. Soacra mea a lucrat in industria alimentara, in domeniu si spune ca inainte era 80% carne si restul aditivi si acum e 80% aditivi si... mai putina carne.
Dia, la fel a decurs si la Stefy prima zi in mai.... sa vedem cum va fi pe 15 septembrie. Am plans citind mesajul tau, ca mi-ai adus aminte cum a fost si la noi acum cateva luni. Sa nu te sperii daca o sa planga noaptea, ca mie mi-au spus ca e de la ruptura de mami si la Stefy asa a fost, dar dupa 2-3 zile a trecut. Un
dulce pentru Oana cea curajoasa.
aka, ma bucur pentru Cris. Stiu ca nu iti trebuie nimic. Si noi trebuie sa ne obisnuim cu ruptura asta. E greu, dar in timp.... ne obisnuim si noi si ei. Sper aici sa-i fie mai bine. Un
dulce pentru Cris.
Roxana, sa va fie de bine plimbarea.
Noi ne chinuim cu ultimul rand de masele, mama lor, ca vor sa iasa toate odata. Eu sunt rupta de oboseala, ca toata noaptea a miorlait si nu ma lasa s-o ating si striga nu-nu.... ma doare sufletul cand o vad ca se chinuie asa, dar nu am ce sa-i fac. am dat-o si cu gel gingival, dar in final nici nu ma mai lasa sa-i bag mana in gurita. M-a si muscat.... In tr-un final, s-a bagat cu capul pe sub capul meu, sa aiba ceva si la maselele de dedesubt si la celel de deasupra, cum dormea pe o parte si a adormit, dar ceasul meu a dat trezirea sa plec la servici... Si i-am pus perna in loc de mami.... si am lasat-o sa doarma. De cand a inceput cu dintii s-a mutat iar in patul mare.... langa mami. Abia astept sa se termine eruptia asta... ca m-a terminat pe mine, de ea nu mai zic, saracuta.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
lizzy spune:
inainte de a pleca acasa
, v-am facut
capitol nou!!!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
iulia-stefy spune:
Fetele, di Iasi, am si eu o rugaminte, daca puteti sa-mi recomandati un ortoped pediatru. fetita prietenei mele, merge cu piciorusele in interior si vrea sa mearga la un doctor cu ea.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)