Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bre, a dejule, cat pe ce sa nu mai adorm aseara ca uitasem sa pun ps-u' cu declaratia de amor. deci, da, si io te iubesc tare, asa naroada cum esti :)))). da' nr lu' alex ti-l dau numa' daca il primesc pe al lu' mihaiu' .

asa....si sa nu uit, canada, ati mai dat vreuna de donia? am tot incercat si la tel da' suna numai ocupat. ma gandesc ca o fi iar cu muncitorii calare (pe stalpi, evident). au ba?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asa....sa nu iut...azi imi sarbatoresc baietii, amandoi. alexandrii, cum ar veni... asa ca va invit la o maslina si un bacardi, da' numa daca sunteti pregatite ca s-ar putea sa va vada copiii si sa ceara si ei

si ca cadou , poze de la mare

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

diana, super pozele de la mare... poza asta imi place tare, tare
si spune-i danei ca nu asa arata o femeie care imediat naste .. sa faca dom'le ceva.. nu stiu... sa-i atarne si ei ceva, sa se ingrase ca restul lumii ... pai alea-s picioare (fund, coapse, maini/??) de gravida??? iar crinuta e dementiala, in poza asta m-a terminat, imi vine s-o mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Multumim de aprecieri la adresa pozelor cu prichindelul

Dia1609 reteta Bamboletei e cam asa(sper sa ma corecteze daca omit ceva)

Inabusesti putina ceapa apoi adaugi spanacul fiert si maruntit. apoi orezul fiert in prealabil. La sf cred ca se adauga putina pasta de rosii..
eu fac mai simplu: spanacului cel de toate zilele(cu sos facut din o lingurita de faina si o canutza de lapte)ii adaug un usturoi zdrobit si vreo 2 linguri de orez fiert in apa cu vegeta. Atat. Fara carne...Asta-i saptamanal...
paine mananca dar doar franzeluta proaspata din an in asti, paine cu unt/pateu/gem sau alte unsaturi nu. D fapt nici noi nu mancam...

sa-ti spun eu ce cred despre constipatie...vara se schimba metabolismul, chiar si celui mai perfect corp(Dani inainte de vara facea 3 caca pe zi, acu face 1 si mai tarisoara, si mananca exact aceleasi chestii, poate ceva extra de suc de portocale...)
Chestiunea e ca apa care in mod normal ar trebui sa inmoaie materiile fecale este eliminata prin transpiratie, si nu mai ajunge unde trebe...de aici constipatia la toata lumea...sau cel putin inrautatirea sistemului...(cine nu simte este pt ca vara mananca mult mai multe fructe proaspete, noi nu ne omoram)

asa ca...eu zic sa nu-i scoti chiar complect din meniu orezul...mai ales daca nu-i asa de cald la voi...
Teutz ce-ti face brunetica?
Sanatate puilor bolnaviori

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani! tuturor ce poarta numele Alexandru sau Alexandra.

dianocica, multa sanatate lui D. Stiu cum e.... cand e vorba de un strain, care face pe dos decat cum ii spui tu... dar cand e vorba de cineva de la care astepti mai mult... e mai dureros. Eu ma alin cu gandul ca vrea sa-i faca bine, dar uneori.... si eu mor incet.

Va dorim week-end placut.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Cateva poze cu fratii: http://picasaweb.google.ro/MonicaCojo/TeodoraPrimaLuna02/photo#5240606666429474594

Dragos a inceput sa fie mai dragut cu ea, inca maraie cand ea papa, insa nimeni nu are voie sa puna mana pe caruciorul Teodorei, gata e a lui... Noptile sunt cam asa si asa, inca se trezeste Dragos dar macar adoarme la loc intr-un oarecare timp. Teodora sigur ca se trezeste si ea asa ca eu cam mor de somn. Acum in loc sa dorm astept baietii care cica vin la 12. Ce ma oftica cand intarzie, am si eu niste socoteli. Maine Dragos pleaca la mare, sper sa nu o luam de la inceput cand se intoarce. Vedem. Intr-adevar Ruxandra, nu puteam sa nu-l las.

Vazut poze de la mare Dianocica, vai ce-as mai merge si eu...

Va pup

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vai,ce frumosi sunteti la mare,familia Dianocica si fam Dandusa

si Dragos ce grija are de surioara lui ,si ce frumos se dau ei in leagan !!!!!!!!

am venit si noi de la mare,am fost 2 saptamani cu amandoi puradeii dupa noi.la inceput a fost un pic greu pana ne-am obisnuit si ei cu noi si noi cu ei si noi cu marea
Sofia alerga ca disperata in apa,Andres dormea de bubuia ..au mai avut si zile in care maraiau amandoi odata si nu ne lasau nici sa mancam ..dar apoi s-au obisnuit.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

maine incepem gradinita ... tineti-ne pumnii sa fie ok ... am niste emotii........... offfffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

maine incepem gradinita ... tineti-ne pumnii sa fie ok ... am niste emotii........... offfffff

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

of..sa ne spui cum a fost si daca ati plans !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Dia, multa bafta Oanei maine la cresa. Noi incepem pe 15. Si tie rabdare. Eu prima saptamana am plans.... Capul sus. Se va acomoda. Conteaza mult cum reactionezi si tu. Dupa ce m-am calmat eu, s-a linistit si ea. apasat.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput