Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
anca.b spune:
Louiza, iaurt simplu. indiferent, doar sa nu fie dietetic, ci din cel normal. i-am dat napolact, tnuva, acum are milli. il maninca si simplu si cu fructe sau cereale sau cu ambele. ideea e sa-i cumperi iaurt simplu si sa-i pui tu fructele, pt ca cele gata preparate din comert au zahar si coloranti...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
monicaa spune:
Uite sa va distrati un pic:
http://www.220.ro/Reclama_interzisa_de_CNA-103648.html
http://www.220.ro/Viata_ca_n_box-103880.html
http://www.220.ro/Atentie_pericol_de_moarte-104466.html
Apropo de cantitatea de lapte pe zi la varsta asta. Clara nu mai bea decat seara la culcare si noaptea/spre dimineata lapte si nu depasim per total 300-400 ml. Sa imi fac griji???
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
gabrittza spune:
buna fetelor!
am venit si noi de la tara.a fost frumos,dar obositor totusi.
vineri plecam iar dar la o nunta.
am citit tot din urma ,am vazut pozici dar nu pot si subiectiva din motive de continua depresie.
va pup si va citesc in continuare 
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
danonique spune:
Buna dimineata!Am vazut poze cu Amandine si Robert.Sunt superbi!Eu ma simt foarte rau.Ieri am vomitat de n-am stiut ce-i cu mine.E a doua oara cand mi se intampla de cand astept al treileaa bebe.Totul mi se trage de la o omleta pe care am mancat-o.Se pare ca bebe va semana cu fratiorii lui si va detesta ouale.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!Am vazut poze cu Amandine si Robert.Sunt superbi!Eu ma simt foarte rau.Ieri am vomitat de n-am stiut ce-i cu mine.E a doua oara cand mi se intampla de cand astept al treileaa bebe.Totul mi se trage de la o omleta pe care am mancat-o.Se pare ca bebe va semana cu fratiorii lui si va detesta ouale. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
imi pare rau ca te simti asa rau, sa ai grija ce mananci de acum daca te afecteaza asa rau!se vede burtik?e cam devreme cred...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
monicaa spune:
Dana se pare ca ai inceput sa gusti din plin din frumusetile sarcinii.
Partea pozitiva e ca nu dureaza la nesfarsit.
Uite un pupic de la noi sa te simti mai bine
.
Gabitza
speram sa te ajute aerul de tara, sa te simti mai bine.
Hai curaj sa scapi de depresie.
Edit: Jelimoni am bifat si eu pozele cu Robi da tot am uitat sa spun. Dulce, dulce!!
Eu incep sa imi revin. Am reluat dialogurile cu mine insumi si l-am bagat si pe tati in barca. Si au avut efect, mai ales discutiile cu el. Ieri tocmai am aflat ca prima activitate cand ajungem la Buc este pomana lui tata de 3 luni. Mi s-a pus un nod enorm in gat dar am reusit sa-l inghit. Semn clar ca imi merge mai bine.
Pupici
ceska777 spune:
Neata,
fiul mai mic al sotului soacrei ( incurcat nu?) il plimba pe Benji pe afara si eu am ajuns la zi cu ACEST capitol. POate abia cand voi avea vreo noapte alba sa citesc din urma ce ati scris in ultima luna.....
Monicaa,
nu stiu cat si cum trebuie sa bea laptic peste zi la varsta asta. (8luni).
Noi bem asa: in cursul noptii undeva intre 02-04 dimineata cam 180-200ml. Apoi dimneata prima masa pe la 8 e lapte cam 170ml. Dupa masa de legume cand e f obosit ii fac 120ml lapte si adoarme. Ajungem la 500ml? Seara mai bem "gute nacht flaschchen" de la hipp cant minima: 170ml apa plus 5 1/2masuri praf.
Peste zi avem o masa de legume, una de fructe si una de cereale cu lapte in care mai intra vreun fruct (de la borcan).
Eu ar trebui sa ma pun singura la colt Benji e hranit artificial numai din borcanase. Astept toamna si 9 luni sa incep treptat sa ii fac eu papa.
Nu am auzit de iaurt si branzica inca. Nu de cele facute in casa doar asa cum sunt la borcanele hipp: iaurt cu fructe, quark (branzica) cu fructe, cereale cu fructe etc.
Am facut vineri refresh la vaccinul din 3 iulie. E a doua oara ca am fost la vaccin in 8 luni si ieri la baie aveam o ditamai galma in umar, mai mare ca data trecuta.
Din septambrie sper sa gasim un loc la o grupa mama si copilul sa mai socializam cam 1,5h pe data pe saptamana si cu alti bebelusi de varsta noastra si mamici.
Stam in fund aproape f bine singurei, pe burta ne sprijinim deja in palme dar inca nu am luat-o din loc de-a busilea. Stam in picioruse pana obosim.
Intrebare: cum e mai bine sa invete sa mearga direct cu pantofiori sau in picioarele goale? Le luam premergator sau nu? Soacra mea il lauda asta fiindca nu am pomenit eu de el. Daca ziceam ca ii iau sau folosim precis era impotriva!
Cam atata de la noi. Incheiat raport.
Se vede ca am lipsit mult de aici:
progrese mari la bebei mamici care au inceput lucrul, copii la day care, trece timpul.
Sunt cammnesimtita stand la calculator: copilul e plimbat, soacra gateste - trai pe vatrai!
oricum abia acuma fac si eu concediu de relaxare, in Romania am fost mereu in priza.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miha74 spune:
Monicaa- te asteptam cu drag! Si eu il stiam de tzacalie, ca tot prin zona am crescut. Matei face bine, vedem ceva progrese, nu suntem asa de vrednici ca voi cu ridicatul, statul in fundulet, dar suntem pe drumul cel bun. Mancam bine (mai putin legumele), dormim bine si suntem in forma.
Ginette – pupam pe adelutza si mamica curajoasa. Sa stii ca si Matei la 3-4 kk normale, mai baga cate un sparc asa intins in scutecel…dar nu ii dau prea mare atentie, ii dau mia putin para, mai multe banana. Acum la 10.00 a mancat fructele chiar bine si a dormit, il astept sa se trezeasca.
Stancutza- super intrebari, am mai invatat si eu cate ceva din raspunsul fetelor.
Eu ii mai dau laptic doar dimineata la 6-7, 200 ml si seara dupa baita cam 220 ml, deci sunt in grafic.![]()
In rest ne amagim cu fructe, cereale, iaurtel (noi de la mili, ala galben) si diverse combinatii, de exemplu acum vreo doua zile i-am facut o branzica calcica cu o rosie si doua lingurite de fulgi de orez, a mancat super bine.
Jelimoni – bine ca ai rezolvat-o !
gabrittza – bine ai revenit. Hai capul sus ca vei merge la nunta si vei dansa pe saturate si bye bye depresiei
cretule- dar ai scris nu vorba…si apoi ai fugit. Ai inceput treaba la terasa ? Mariuca va da si ea o mana de ajutor ?
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
monicaa spune:
Ceska nu-ti face ganduri..relaxeaza-te daca tot se poate.
Corect..nu am scris ce mananca copilul in rest..asta e meniul nostru. Spuneti-mi si mie ce parere aveti:
noaptea: pe la 2 sau pe la 5-6 dimineata bem laptic 130ml
dimineata la 9:30 - fructe cu cereale normal cam 120g, exceptional 190g
pranz 13:30 - legume cu carnitza cam 200g
dupa-amiaza 16:30 fructe - cam 100g
seara 20:00 5 linguri cereale cu lapte de la Aptamil
cand mergem in pat pe la 21:30 lapte - de obicei 170ml, de vre-o 2 zile abia atingem 100ml
E bine asa? E drept ca matza mea nu a fost niciodata mancacioasa si de crescut vad ca a crescut.
Pupici si multumesc
Lala_D spune:
Azi am avut o premiera alimentara ![]()
Deoarece facusem pentru noi tochitura in supa lui Andrei ( vorba vine ca lui ii fac de fapt un piure gros de legume, toate pe care le am in frigider : cartof, dovlecel, brocoli, conopida, morcov, fasolica verde, o frunza de spanac, pastarnac, telina, rosie) i-am adaugat un ficatel de pui din tochitura noastra.
A papat piticul de nu mai avea suflu , in 5 minute a halit 250 de grame de piure ![]()
Are o burtica ca a lui Taffy, puiul de soricel al lui Jerry 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze