Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

scuzati greselile de gramatica si ortografie dar o mana tine cupilul in picioare si una bate la calculator

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Miri, felicitari!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Uuuf! gata..mancarea este pe foc, copilul adormit (dupa ce mi-a mancat si ultimii nervi pe care-i mai am, caci mancare normala nu prea se omoara dumnealui)...Iar eu mi-am luat o Eugenie (am gasit la magazinul de sarbi) si ma apuc sa mai scriu si eu pe aici...

Mai intai, Ceska, bine te-ai intors acasa si pe forum! Asteptam sa ne arati poze din calatoria prin Romania! Sau ai pus si n-am fost eu pe faza?!

Miri, vino sa te pup! Felicitari si asteptam sampania!

Nemary, imi pare rau sa aud de Dariuta bolnavioara! Trece repede..pupam fetele!

Micsunea (Olga...imi place sa-ti spun asa), am admirat-o pe Amandine care este o ..amandina dulce foc! Sunteti o familie tare frumoasa si ma bucur ca ne-ai aratat poze sa te cunoastem!

Lala20, cum a mai mers cu Bibi? Felicitari, ca am citit ca se da singurica jos din pat??!! Bravo ei..fata mare, ma cher!

Ven, mai..am ras cu lacrimi cand ai povestit de Mathias ca nu se dadea desprins de zabrelele patului chiar si mort de somn...Mi-am imaginat toata scena...Te cred ca-ti venea sa plangi si sa razi simultan..Mie mi-a vaenit sa rad ca ai si povestit hazliu toata faza...

Miha, cum se mai simte Mateias (asa ii zice preotul lui Matei al nostru cand mergem sa-l impartasim, dupa o poveste care se cheama "Mateias gascarul")?

Irinouka, ce ma bucur ca ai reaparut! Doamne ajuta sa mearga bine! Bine ca, asa cum pare, problema si-a gasit rezolvarea...
Si eu zic sa nu-ti faci prea multe procese de constiinta! Sa alaptezi exculiv 6 luni..este ceva!! Eu sunt multumita ca am reusit sa-i dau putin laptic si de la mine pana pe la 4 luni si jumatate...asa muls cum a fost...dar i-am dat cat de cat...

In rest, ce sa va mai zic...eu cred ca am probleme la mansarda, cum se zice... Nu este posibil sa fac ca trenul numai pt. ca, copilul nu mananca...M-au lasat nervii de tot ... Cred ca trebuie sa ma vada cineva...Mai..ieri seara am zis ca fac pe loc atac cerebral...Dupa ce nu a mancat mai nimic toata ziua, daca va inchipuiti..a refuzat laptele de seara...N-a vrut sa manance....M-am luptat cu el, o ora..n-a vrut si pace...imncepuse sa mi se para ca o face special...Mi-a intors fundul si s-a culcat...l-am lasat in plata lui pana la urma, plecand furioasa din camera lui, trantind, bufnind si, in cele din urma refuland in plans...zicandu-mi ca se va scula pe la 1-2 noaptea...Nicidecum..A dormit neintors pana la 8.30 dimineata..iar eu m-am trezit din ora in ora de frica sa nu se deshidrateze copilu', daca i se intampla ceva, oare are ceva?...Caci stiam ca mancase cam 400 ml lapte, toata ziua si vreo suta si ceva de grame de legume cu carnita si o lingura de cereale..
N mai inteleg.,..Cand mananca relativ bine in cursul zilei se scoala noaptea sa manance..iar cand mananca mai putin si in cursul zilei si seara...atunci nu se scoala...

Azi..la fel...nu mai vrea sa stea jos, se suceste, plange, miorlaie...face ca toatea alea (nu mai zic cum face cand vreau sa-l schimb...stau cate 15 minute si leoarca de transpiratie chinuindu-ma sa-l schimb..se suceste, se contorsioneaza, se intoarce pe burta)..
Ma..si ma enerveaza cateodata de, pe cuvantul meu, incepe sa ma doara capul si-mi vine sa-mi iau lumea in cap...

Cat m-am luptat eu si cat am indurat ca sa am copilul asta si..constat ca nu sunt pregatita pt. el...Nu este normal sa ma enervez asa usor...Nu mai am rabdare, cred....Nu stiu ce-i cu mine...
Cu taote ca este un copil, in general, cuminte...
Sunt penibila..imi fac probleme penibile...etc...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

si-l iubesc asa mult! iubitul meu mic...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Mitsu, ce mai face bebeC? Cum se mai simte? Ce-ai mai facut?
Sanatate multa si imi pare rau sa aud ca nu se simte bine si ca este posibil sa fie infectie cu balaurul ala de e-coli! Eu mai sper ca nu este, totusi asa ceva....

SUFLET DRAG

Mergi la inceput

Irinuouka..mai voriam sa-ti spun, ca te inteleg one hundred procent in legatura cu oboseala cronica si sunt alaturi de tine...si eu am ajuns in faza asta...de unde si cele 3 depresii minunate carora a trebuit sa le fac fata caci nu-mi permit sa am de-a face cu spitalele pe aici, din motiv ca nu am pe absolut nimeni care sa ma ajute...Sper sa te "intremezi" cat mai repede...vitamine...

SUFLET DRAG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cati! vin' la mirica sa te pupe!

mah... de ce t enecajesti tu asa de tare? asa rau mananca in fiecare zi? nu! s-a repetat regulat comportamentul? nu! pai... lasa-l ca mananca el cand are nevoie! ia sa-ti var io tie o sticla de lapte cu forta sub nas si sa ma mai si enervez ca nu-ti place. smekerie: incearca sa pui cereale in laptic. sacha fara cerealele lui cu vanielie... nici nu miroase bibele.

pt scutece, nu dispera, si noua (mie si lui domnul sot) ne vinesa ne luam campii: smekerie: pune-i o jucarie intre manute! si-ai sa vezi ce bine merge treaba ca e ocupat;

cu nervii, ma magneB6. e perfect normal sa te enervezi, mai ales daca esti toata ziua acasa plus ca nah, daca nu ma insel tu ai mai multe tensiuni de prelucrat. esti perfect normalasi esti o mama perfecta! trust me! i know better:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Cati, da sa fata ca m-ai facut (la randul tau) sa zambesc. Parca ma vedeam pe mine cu Markus, un mofturos notoriu. Uneori simteam ca-mi vine sa-l bat. Alteori imi venea mie sa ma impusc. De cele mai multe ori plangeam de sarea camasa pe mine ca nu manca copilul. Of of, e greu....dar nu esti singura. Stiu ca nu e nici o consolare, dar sa stii ca esti o mama perfect normala. E firesc sa te superi ca nu mananca copilul. Daca ai fi o mama denaturata, nu ti-ar pasa, right??

Gata, fug ca cinea iar urla, obosit mort, in picioare, in patut. Si nu glumesc deloc. Azi am crezut ca ma impusc si eu. Dar povestesc later.

Mergi la inceput

Miri, muuuah! Tzoc, tzoc! Hai ce ne puparam zgomotos!
Da' maa..pai cupilu' e ok..eu sunt aia defecta ca ma enervez asa rau...Deja am inceput sa-mi pun semne de intrebare daca mai sunt normala...Nu stiu..de la bun inceput n-am putut sa suport chestia asta cu nemancatul ca lumea...Io zic ca din cauza ca am formatie inginereasca si ca toate trebuie sa respecte un pattern, o logica, o ceva...sa fie ca la carte...sunt rigida, nu? Plus profesia..unde faceam totul ca sa-mi reuseasca ceva...si-mi reusea...iar acum..nu-mi reuseste...aia e..
De cate ori zic ca, gata, nu mai acord atentie...la prima chestie de gen am luat foc...De aia zic ca-mi fileaza ceva, pe undeva...ca fac si urat...si-mi este frica sa nu ma manifest prea nu stiu cum sa traumatizez copilul...care este un iubit mic si un dulce! Iar cand rade la mine ma luminez toata...
Si nu reusesc tot timpul sa adopt metoda Ereenei, sa ma duc si sa ma bat cu o perna in alta camera...

Cu tensiunile...sunt, intr-adevar multe..dar uite, sunt fete cu probleme mult mai mari decat am eu acum (cu copiii bolnaviori, spitale, analize etc.) si nu sunt in asa hal de nervi ca mine...

Of, of, mai, mai..ca tot isi mai amintise o zuzica de refrenul asta de duh...

hai ca am aberat pe aici...

SUFLET DRAG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gagici, sa va spun ce aventuri am avut noaptea trecuta: de la 8 seara m-a luat o durere de cap groaznica, asa cum nu mi-am imaginat ca poate exista pe lumea asta, parca aveam capul prins intr-o casca de durere si ma durea la cea mai mica miscare, ochii imi ardeau, ei bine, o durere cam cea care iti ramane dupa anestezia rahie, daca ati trecut vreodata prin asa ceva (eu sper ca nu)

La 1 noaptea deja nu mai puteam, plangeam de durere, nu stiam nici ce sa iau ca sa ma lase, netul nu mergea sa caut acolo prospectele, am luat un paracetamol, nimic, din ce in ce mai groaznic. L-am lasat pe iubitul meu cu bebe care dormea si eu m-am urcat in masina si m-am dus la urgente. am stat in fata usii si a iesit una dinauntru si face numai: "sa vedem ce are domnisorica asta" Mai, e fi flatant sa fiu considerata domnisorica dar ma calca pe nervi cand ma considera unii o mucoasa cand eu am 30 de ani si un bebe. I-am spus ca ma doare capul (mi se pare ca suna asa aiurea) si de teama sa nu spuna ca ce caut la urgenta, nu pot lua o pastila ceva, am adaugat ca am un bb de 8 luni pe care il alaptez. Atunci am vazut ca si-a schimbat atitudinea insa a inceput sa vb cu o colega care spunea ca dc am bebe, ce ne facem ca inauntru e un boschetar cu TBC. Cand am auzit asa am plecat de/acolo, am zis ca mai bine rabd durerea, ca n/o sa mor, decat sa mai vin acasa doamne fereste cu TBC.

Am ajuns in curtea spitalului, m-am urcat in masina si dau sa intorc masina la intrarea pt salvare ca sa plec. deodata o masina imi blocheaza iesirea. Ii fac semn ca vreau sa ies si deodata mi se deschide usa la masina, am soc de sperietura noroc ca vad un politist. si ala se infige in mine: Auzi fatuco, cum crezi tu ca intorci aici, daca vine salvarea si nu are loc sa treaca?? Mentionez ca am Matiz nu Jeep, si cat ar fi durat o manevra de intoarcere??? EL nu ma mai lasa sa plec, imi spune ca sa ma duc in parcare sa intorc acolo ca e loc sa intorci un avion. Ii spun ca asa am sa fac acum sa ma lase sa plec. M-as fi infipt in el rau de tot dar pur si simplu cu capul duduind nu eram in stare. I-am spus ca vin de la urgenta si sa ma lase sa plec. El ca nu poate sa imi dea drumul pe bulevard ca dc fac accident? In fine, pana la urma m-a lasat idiotul sa plec. Nu va spun ce noapte am avut, la cea mai mica miscare imi exploda capul si imi venea sa vars...

Acum imi e mai bine, m-a luat Cristi cu forta si mi-a pus spirt in cap si culmea ma simt mAI bine, desi eu am oroare de asa ceva. Se pare ca am racit la cap...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput