Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

LA MULTI ANI MARIA SI STEFAN !!!!!

Sa fiti sanatosi si voiosi, sa aveti parte de bucurii cu duiumul si viata sa va fie frumoasa si armonioasa !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare

LA MULTI ANISORI MARIA TEODORA SI STEFAN!!! sa fiti sanatosi si voiosi!!
LA MAI MULTE LUNITE Maria, Eduard Stefan, Miruna Ioana, Robert si Eliana!!

Melaniatud, multumim frumos.
Erina, multumim pt. aprecieri.
Adi,felicitari pt. primii pasi ai Lisei!
Nu mai stiu cine intreba de gris cu lapte de vaca din comert..eu i-am dat de pe la 7 luni cam o luna si ceva..si nu a patit nimic.fierbeam laptele f bine insa..Asta din cauza ca a mea nu suporta laptele praf..si acum tot lapte de vaca mananca dar numai in combinatii cu orez sau cereale Nestle. Cu grisul am lasat-o mai moale..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mai, eu am intrat la mamicile de sept-oct 2008 sa vad daca au inceput nasterile si la ele la fel de devreme cum au inceput la noi si sa le citesc emotiile de dinainte, sa le retraiesc astfel. Din pacate, ele au deja un ingeras la odiseea lor! Un bebe a murit la nastere! Sunt cam zdruncinata, mai ales ca weekendul asta nu a fost asa de linistit, Tudor a fost cam agitat...si m-a enervat foarte rau si imbecila aceea de asistenta din Bistrita care a omorat bietul copil in chinuri groaznice doar pentru ca era tigan!
Trebuie sa ma ingrop in munca, numai asa imi revin!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

ce-am facut www.flickr.com/photos/23756759@N04/2796102830/in/set-72157606939181058/" target="_blank"> noi in weekend.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

ce-am facut www.flickr.com/photos/23756759@N04/2796102830/in/set-72157606939181058/" target="_blank"> noi in weekend.

Chiar asta ma intrebam inainte sa deschid linkul!
S-au vazut! Da' s-au placut?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumim tare mult pentru urari. Am fost pe afara la plimbare, pe la 1 ne-am intors si i-am dat lui Stefan sa pape (a ras 2 felii de paine prajita cu branza bio cu verdeturi si o rosie), iar acum doarme de rupe in tarc. Ptiu, ptiu sa nu-l deochi!

Yaia, poate ar merge un aparat de ala care se baga in priza si emana aerosoli (imi scapa acum denumirea, caut pe net imediat).

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Yaia nu gasesc. E un aparat care se pune in priza noaptea si emana vapori mentolati. A folosit parca cineva de aici. Se gaseste in farmacii. Ptiu, fir-ar sa fie, ma duc la farmacie dupa-amiaza sa vad cum il cheama.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Yaia, citisem si eu la mamicile de sept oct 2008, dar nu am mai zis nimic aici pentru ca mi se pusese si mie un nod in gat.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Chiar asta ma intrebam inainte sa deschid linkul!
S-au vazut! Da' s-au placut?

Poze

scriu greu ca-s cu okii pe Ghighi, e intr-o mare viteza peste tot, si-a facut o mare vanataie la o arcada si si-a spart o buza ( superficial dar e sparta).
Puppi e o frumusete, pozele nu arata nici jumatate din realitate. Are niste oki extraordinar de frumosi si albastri, e asa de delicata si suava, s-o mananci nu alta.
Pe langa ea, Ghighi e ca un tanc pe langa un mic cabrio ( nu mi-a venit alta comparatie ). A invatat-o sa bage pietre-n gura , dar si sa pape branza Fagaras . Timpul a fost f scurt ca trebuia sa plecam acasa dar sunt foarte fericita ca am fost primii s-o uram si s-o pupam pe printesa.

va urma

filme Ghighi

Mergi la inceput

Sim, mersi mult de info. Daca gasesti cum se numeste exact aparatul, eventual un link...Nu stiu daca voi gasi aici de cumparat, ca astia nu se prea pricep la medicina. Dar macar imi pot comanda pe net din Germania...

Poze

Mergi la inceput