Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Buna tuturor!!!
Spunem si noi
La multi ani
santosi si fericiti alturi de parintii lor
Iarinei Andreea de mrl_dumitru
Mirunei Ioana de Lia_B- cred ca si eu voi plinge de emotie la o as aniversare importanta
Oliviei Ioana de Alinkav- ce mai face blonduta superba?
lui Cristian Nicolae de afibebe
si Yannisei Milena de Maruntzika, aici spunem pe linga la Multi ani si un Felice Compleano e Auguri!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Am vazut poze cu Stefan de Sim. tare fain lego-ul!!! I-as lua si eu Dariei, mi-a placut ca e inalt.
Astazi am vazut pe Alessia si David. Superbi amindoi! Felicitari mamici!!!!
Noi suntem bine, va imbratisam cu drag!!!
Pe curind!
Erina spune:
Am mai vazut-o pe Anduta de Greieras si pe mami nasica frumoasa!!!
Roxana_G spune:
Unde ati vazut pozele cu Aduta? Off, iar am ratat din postari.
Sim, am testat si eu acelasi joc cu Andrei si nu a fost chip sa construiasca ceva, dar i-a facut mare placere sa loveasca cu piesele in masa. Ma simt asa prost cand citesc ce pregatiri faceti voi pentru motz. La noi pana si ziua e neclara, cred ca ramane pe 30 ca atunci pot nasii. Iar pe 31 vom face petrecere separata. Nu am pregatit nimic si ma gandeam sa imi iau vineri o zi libera sa ma ocup de asta. Iar voi...ce sa mai zic.
Aaa, si tot vorbeam de cocotat. Ultima pasiune tocmai a descoperit-o. Se urca pe masuta de sticla joasa din sufragerie, de unde mai si pica pe spate. Nu ar fi o tragedie daca nu ar avea cadranul acela din fier. La noi urcatul pare sa fie de mare interes, coboratul este prin aruncare ca doar are cine sa il prinda. Rar isi mai aminteste cum e coboara, si numai daca nu se grabeste.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
SabinaY, sanatate Erikai, sa nu fie ceva serios cu tusea. Nici eu nu stiu ce se pune pe tava aia, la Alex am pus asa empiric ce ne-a cazut in mana. Cate obiecte am nimerit. Daca iti vine sa crezi ca mai avem inca aceeasi tava.
Sim, si eu am ales stiloul. Uite de aici mi se trag belele la serviciu. Mai ales ca acum folosim mai rar stilouri.
Alexandrei i-a rupt nasa turta si i-a taiat si motul, asa cum zici tu. Ea, fata cocheta, a ales rujul, cheile de la masina si peria cu care s-a si pieptanat.
Andreeaiosif, m-a dat gata David cel frumos. Vai ce par lung si frumos are, dar mai ales ce ochi. Vaaaai ce ochi frumosi!
Daca va milostiviti sa imi ziceti pe unde era link cu Aduta, va roooog ziceti-mi si de Alessia.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Buuun, acum sa va povestesc si eu de vizita lui Mihnutzu si a cumetrilor datorita carora am avut o dupa-amiaza tare placuta.
Nu e cazul sa va mai precizez ce slaba este si ce bine arata cumatra, ati vazut si voi la mare. Azi mai venise si bibilita bine ca era de la munca. Cumetrii au stat linistiti la mansarda si au vizionat curse, meciuri si filme. Noi doamnele am prestat activitati cu cei 3 copii. Cel mai haios cand mai iesea cate una din incapere si ramanea cealalta cu 3 bucati misunatori.
Mihnea este frumusel foc, si finutz asa cum il stiati. Eu tocmai voiam sa ma vaicaresc ca baiatul meu nu mai ia in greutate si ca probabil nu a crescut, dar cand am vazut azi ca e mult mai mare decat Mihnea iar m-au apucat grijile sa nu fie prea gras. Baietii s-au jucat frumos, s-au inteles si cu Alex. Mihnea misuna peste tot si i-am cam dat batai de cap cumetrei cu obiectele lasate la indemana lui. Bubu se plictisise de ghivece, boxe si altele asemenea, asa ca au putut fi accesate liber de Mihnea. Ba inca au avut la dispozitie si camera Alexandrei de explorat.
Oricum au fost cumintei, daca ma intrebati pe mine parca tot Alex a fost cea mai atomica, mai ales ca a refuzat sa doarma la pranz si era cam maraita. Baietii in schimb au fost tare cuminti.
Rox ,
Poze
ramonaiani spune:
Povesteam ca am facut teste cu decoratiuni de torturi - trandafiri de marzipan. N-am scapat de gura sotului, si a trebuit sa facem si "piedestalul" trandafirilor
. Iata rezultatul www.flickr.com/photos/21231089@N02/2793750292/" target="_blank">aici.
P.S. Sim nu ma injura iarasi
. Promit sa fac unul si cand ne-om intalni noi...
dulcetzica Eliza (06.09.07)
adimercedes spune:
Intru rapid la raport, ca o am pe Lisa care se catara pe mine, efectiv se urca pe scaunul de birou, e unul din picioarele de metal si se agata de birou.
Deci. Suntem bipede!!!!
De vreo saptamana-doua am tot zis ca isi da drumul la maini si face ture intre obiecte, dar de acum merge in toata regula. Isi ia o tinta, si se duce. E fara frica!!!! Mai cade in suzeta, dar se ridica, rade si se duce mai departe. Fie in 4 labe, fie se ridica iar in picioare. E foarte incantata de ce a descoperit si exerseaza la greu. De acum nu o sa mai am liniste nici cata (daca aveam) inainte...
Despre mancat. Mananca bine, nu am de ce sa ma plang. Nu a acceptat formula si nici nu o sa o accepte, o sa o trec pe lapte dupa ce face 1 an, probabil candva prin noiembrie. Deocamdata bea cu placere 1/2 de cana de apa la culcare :P Baga la greu branza, la orice masa, indiferent de meniu, ea vrea si branza, ca altfel nu e satula. Ii dau branza cad nu mai vrea din meniu. Mananca si gris cu lapte, deci e ok la lactate, cred eu.
Despre dormit. Doarme cam 2 reprize pe zi, una mai lunga 1.5-2h, pe la 10-11, iar cealalta dupa amiaza pe la vreo 4-5, dar mai scurta, de numai 40' (daca o serveste, in primul rand, ca mai sare peste). Seara pe la 8 o pun in pat la noi si adoarme in max.10'. In patut la ea se streseaza daca o pun sa adoarma, pt ea acolo e un rau necesar si incearca sa isi limiteze sederea in patut
. Asa ca adoarme cu incantare la noi in pat cu jucaria favorita, apoi o mut in patut. In ultimul timp nu s-a mai trezit noaptea, pt ca am pus-o in sacul de dormit si nu s-a mai descoperit (a fost si la noi mai rece), prin urmare a dormit la o temp constanta.
Despre jucarii. Isi rafineaza tot mai mult dexteritatea. Scoate jucarii puse de mine in cutia de servetele, impinge masinute prin casa (mici si mari), baga cuburi in "shape sorter" - i le pregatesc eu si ea doar pe apasa, insa le si ia de pe jos si le pune pe jucarie (insa va mai trece ceva pana sa le sorteze pe forme/culori), incepe sa se prinda de puzzleul de lemn cu animale si le desface dupa care incearca sa le puna inapoi - nu le nimereste, dar animalele ajung totusi PE tava aia de lemn; baga bile in cosul unei jcuarii muzicale, desface lego-ul urias. Misuna peste tot, se baga in dulap in bucatarie si scoate oale si capace si alte mnuni de pe acolo, s-a obisnuit cu aspiratorul, nu mai se teme de el, chiar il atinge cand merge...
A inceput si santajul emotional. Plange cand ii zicem "nu", cand o pedepsim de ajunge in tarc, dar plange de alint, noi o tratam normal si ii trece
.
Acum trebuie sa fug ca ar trebui sa adoarme, insa e prea interesant totul, mai ales noua achizitie (mersul) ce trebuie practicata la greu.
Va pup si mai intru cat ma mai tine netul
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
sim_stoian spune:
Neatzaaaa!
pentru toata lumea.
Rox, nu e cazul sa te stresezi, zic eu. Daca iti iei liber vineri iti ajunge sa te pregatesti. Mie imi trebuie mai mult timp pentru ca il am pe Stefan dupa mine, nu pot face prea multe lucruri intr-o zi, plus ca mai am si de facut o curatienie temeinica in casa. Motzul il vom lua acasa inainte de restaurant, asa ca e obligatoriu PAG-ul amanuntit. Poate doar sa comanzi tortul mai repede, ca sa il faca asa cum vrei? Ufff, vroiam sa ajung si pe la coafor, dar slabe sanse. O sa vina soacra-mea joi dimineata ca sa mai stea cu Stefan sa pot sa fac mai multe, dar tot nu cred ca pup eu coafor.
Apropo de tort, Mariana
arata excelent.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Vreau sa fiu prima care ureaza azi pe DC
Mariei.
Maria
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Luy, sa fiti mereu mandri de ea 
celorlalti sarbatoriti ai zilei 
Jurnal de calatorii