Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Zuzici care ati facut vaccinul Infarix, la 4 luni v'au mai dat si ceva picaturi pe guritza? Am o prietena care nu stie sigur ce vaccin i\a facut la bb, dar la 4 lni inafara de vaccinul intramuscular i\au administrat bblului si picaturi.
Noua doar intepatura si atat. Cum e bine?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Despre Cazimirus am uitat sa va spun : am cel mai cuminte si mai dulce copil din lume : mananca TOT ce-i dau , nu refuza nimic ! Astazi a infulecat cu pofta iaurt gol-golut . Pana si legumele le savureaza cu mare placere . De cand suplimentam baietelul cu sirop de Ca progresele motorii sunt remercabile : sta in fundulet dar incovoiat ca un semn de intrebare , se rostogoleste burtica-spate fara sa clipeasca si se taraie ca melcul pe pat sau in tarc .

Maine vreau sa incerc ceva ou sau ficat . Sa vedem ce cade in oala . Pestele il voi lasa totusi pentru 7 luni si ceva .

In alta ordine de idei , mancam asa : fructe de toate soiurile , legume mai toate , inclusiv mazare , lapte batut , branza , cereale ,biscuiti , carnita de pui si de vita , bem suc si apa . Nici o alergie .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Angi. La Infa probabil nu se da...daca noua nu ne'a dat.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcris1 spune:

EliaElia, pai ce faci? Ma lasi in ceata? Imi zici ca ne cunoastem, dar nu-mi spui nici de unde si nici cine se ascunde sub ID-ul EliaElia. Astept detalii!!! Lumineaza-ma, te rog!

Cristina - mami de bebe Nic (zis si Bebelutza) - 20.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

lala iubita!!imi pare rau ca si tu ai trecut prin asa ceva!!toata admiratia pt femeia care esti la 20 de ani!!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcris1 spune:

nu ma mai joc! am scris al 11-lea mesaj si mi-a zis ca inca il monitorizeza! de ce?? am zis ceva aiurea si am suparat pe moderator? sper ca nu! multumesc inca o data pentru primirea in ! sunteti adevarate prietene! imi place cum o aparati pe Honey! si eu am inceput serviciul si o inteleg f bine. si nu ma simt nici pe departe o mama rea, egoista sau mai stiu eu cum! imi iubesc copilul enorm, pentru el sunt in stare de orice (de orice depinde de mine) si tot pentru el m-am intors la job! ca sa ii asigur toate cele necesare.

Cristina - mami de bebe Nic (zis si Bebelutza) - 20.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Virgo..bravo pentru bebelushul frumos si iestet..sio stefiuta cam tot asa mananca..adik orice..cat despre ou..sa nu vada..de aceea am amanat cat se poate acest aliment...iar ficaciorul de pasare sau curcan este preferatul ei..
si eu am asa ..o chestie cu statul in fund..caci nici staeiuta nu pare interesata..se rostogoleste toata sufrageria...face tumbe si "contorsionisme"...dar cand e vb de stat in fund..se aruieste nevoie mare..si se arunca efectiv pe burta..nu am ce sa ii fac..am intrebat si eu la med de fam dc sa ii dau sulpiment de ceva..fier, calciu..da mi-a zis ca la cum arata nu e nevoie..sper sa nu fie..mai asteptam ...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Pfuai, iar am pierdut un mesaj. In care ziceam ca ma intristeaza ce am citit azi, ca urasc tzatzismele, limbajul la limita vulgarului, acuzele in necunostinta de cauza si inversunarea cu care unii inteleg sa-si exprime/apere parerile.

Nici nu mai conteaza a cui opinie o impartasesc, m-au suparat la fel de tare amestecul gratuit al Emiliei, raspunsul virulent al lui Vali, la fel cel al Ramonei.

Dar nu sunt eu nici un fel de judecator, pur si simplu vreau sa zic doar ca parerile se pot apara si cu mai multa detasare, umor, ironie...
Mi-au placut fetele care au scris chestii judecate, gandite, argumentate si fara ranchiuna si inversunare.

P.S. Eu cu Markus am stat 2 ani acasa, cu Mathias voi sta 8 luni. In care categorie sunt? Mama denaturata sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Cine intreba de Infanrix Penta, cel de 4 luni. NU se mai da nimic pe gurita. Doar injectia.

Mergi la inceput