Trecutele iubiri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

acum omu' a incercat si el!
poate-poate
cred ca s-a imaginat ca rel. ta nu merge si voia sa te "ajute"
glumesc..

eu cred ca daca sotul tau stie si vb cu el "prieteneste"-asa ca intre barbati ,o sa se linsiteasca...
tu erai la indemana dupa intoarcerea in tara,asa ca a ales calea cea mai usoara....ce sa se mai complice?
sau cine stie,i-ai zdruncinat niste amintiri..acum s-a trezit ca te-a pierdut si a incercat....
numai ca tu nu mai esti libera..si asta tb sa inteleaga el,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Eu am patit chestia asta chiar de 2 ori si din experienta ultimei patanii iti spun ca astfel de obsesii ale tipilor sunt destul de neplacute,eu ajunsesem sa dezvolt o fobie.
A aparut un ex din facultate dupa aproape 10 ani, am fost civilizata la prima "intamplare" dar cand a inceput sa ma astepte la 6am in fata blocului mi-a pierit buna crestere. I-am explicat ca nu are loc si viitor in viata mea, din nefericire a continuat aprox.2 sapt. asa ca l-am ignorat fara clipire. Sotul meu a fost destul de iritat mai ales ca a aflat pe parcurs ce se intampla.
Am mai avut parte si de un coleg de serviciu care m-a hartuit aproape 4 ani. De aceasta data am sotul meu a fost foarte suportiv si dar si acum (dupa 8ani)la zile importante si sarbatori ma suna si nu raspunde (desi am schimbat nr de cateva ori)Oricum in perioada de glorie suna noapte de noapte de cateva ori si ani de zile si il gaseam in fata blocului mereu. A fost f.f neplacut,ma gandeam sa nu ma omoare...
Iti recomand sa il informezi sec ca nu iti face placere sa tineti legatura, apoi fi ferma si comunica numai prin sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Mai, dar mie chiar mi se pare simpatica toata situatia......scuze dar are asa un aer de romanta veche.....
Poate omul chiar te-a "redescoperit", poate esti mai frumoasa, mai stralucitoare acum decat atunci la 16 ani.
Si apoi vorba violetei e barbat si incearca....
Cred ca sta in puterea ta sa-i spui clar ceea ce gandesti si cum vezi tu lucrurile si sunt convinsa ca va intelege, mai ales ca relatia voastra s-a terminat in termeni normali.
Ce-ati sarit fetelor asa pe bietul om?!!!

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fania

Poate omul chiar te-a "redescoperit", poate esti mai frumoasa, mai stralucitoare acum decat atunci la 16 ani.

tu crezi asta...sau ai zis asa sa incurajezi lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mie nu mi se pare deloc simpatica situatia, sincer omul asta arata cam ce respect are fata de casatoria ta si chiar fata de tine! Eu una daca ma invita undeva il anuntam ca vin cu sotul...iar cei care au acceptat sa va intalniti in 4 nu mi se par nici ei prea seriosi...mai ales ca sunt casatoriti! Poate sunt eu mai ciudata, dar eu cred ca ma luam tare de el si daca vedeam ca nu da semne sa priceapa imi puneam sotul sa rezolve problema (la modul civilizat)! Pe bune, un astfel de om iti poate face probleme!

Mergi la inceput

Yo zic sa va bucurati ca va cauta cineva ....peste ceva timp nu cred ca mai aveti acelasi sanse...o sa va rugati sa mai primiti bip sau sa va pazeasca cineva usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Ca bine zici Guestus. Io n-am avut norocul asta, nu mi-a plans nimeni pe sub geam, nu m-a pandit nimeni pe la usi, nici macar un sms acolo din greseala .... cred ca sint nashpa, Guestus iti trimit o poza sa-ti dai cu parerea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

...iar pe mine...nici macar la nunta nu m-a furat nimeni!...Nici macar vreo intentie n-am vazut...(poate m-as fi predat!!!...)

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jollie

Ca bine zici Guestus. Io n-am avut norocul asta, nu mi-a plans nimeni pe sub geam, nu m-a pandit nimeni pe la usi, nici macar un sms acolo din greseala .... cred ca sint nashpa, Guestus iti trimit o poza sa-ti dai cu parerea ???

e greu dintr-o poza sa-mi dau cu parerea....se pot face greseli. pentru o opinie trebuie totul controlat si verificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Jollie

e greu dintr-o poza sa-mi dau cu parerea....se pot face greseli. pentru o opinie trebuie totul controlat si verificat.

Guestus, adica faci ashea, ca un fel de ITP? Kilometraj, starea vopselei?

Mergi la inceput