Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pussi,ai incercat "Orez si Morcov" de la Nestle? Altceva nu-mi vine in minte acum...Sanatate multa la tuste!

Cine ma poate ajuta cu informatii despre o pensiune in Maramures?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
nu iertam nimic..... ... si mai ales ca am venit cu forte proaspete

Bineeee...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

pussi, mai e de la nestle "orez cu roscove" si nu se prepara cu lapte si nici nu au lapte..pe cutie scrie "pt anumiti sugari care nu tolereaza aliemntele cu proteine din lapte de vaca, soia, gluten..."
nu stiu daca e ceea ce iti trebuie...
Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

stiti daca exista cereale antidiareice???? fara lapte(lactoza)???

pe scurt, in ziua(14.08) cand am ajuns la turci, Tustele au facut o enteroviroza de toata frumusetea.... n-am stat decat 3 zile ca Elena s-a deshitrat si a ajuns la perfuzi... inca nu ne-am reglat kk.. suntem tot pe formula speciala...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Exista cereale fara lapte de la Nestle. Sunt unele cu orez si morcov. Poate va ajuta. Nu contin lapte in ele ci se prepara cu lapte.
Insanatosire rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Revenim si noi dupa multe zile de absente (si muuuuulte nopti nedormite). Nu i-a trecut raceala si mai nou ne "laudam" cu antibiotic (Amoksiklav) si Ambroxol...
Observ reintoarcerea Adinei (welcome back!)
Citim din urma si revenim!

Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Pussi, imi pare ca treceti prin asa ceva. Matei face scaune moi si diaree de o saptaman. azi am ajuns iar la spital cu el pt ca a facut un scaun apa, de fapt 2. Noi nu avem enterocolita sau altceva, ci ni se trage de la dinti.
Eu tot regim trebuie sa-i dau. Ii dau cereale cu orez de la Nestle. Se prepara cu lapte (folosesc lapte fara lactoza).
In rest, Smecta, hidrasec, Biotics si regim alimentar.
Am mare noroc ca Matei bea f f mult ceai de menta.
Se pare ca o sa o mai trag cu el perioada urmatoare. Gingiile de sus sunt aproape crapate (adica 2 dinti stau sa apara)+ inca unul jos.
Mi-au spus sa stau linistita ca bebele nu are febra si ca are o stare geneala buna, dar eu ma simt epuizata psihic.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oh, pussi..biata fetita..
se cam duse concediu vost' din cate inteleg...

si stefan a avut scaune moi vreo saptamana iniante de primul dintisor.nu i-a trecut cu nimic. bine, nu am incercat sa ii inlocuiesc laptele.

sunt cereale fara lapte de la milupa.sunt si numa orez simplu.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna !
Am vazut poze cu bebeline si bebei. Frumosi foc.
Pussi si noi avem probleme tot de genul asta. Ni s-a recomandat regim alimentar, putin lapte si mucilagiu de orez, medicatie hidrasec de 3 ori pe zi/un pliculet, biotics - un pliculet. Eu am cumparat cereale cu orez si banane de la hero, se prepara fara lapte, la noi da rezultate. Am auzit ca e buna si faina de orez cumparata de la naturisti, se face mai subtirica.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, am ramas uimita de cum papa Maria ta mar!
Pussi, multa sanatate la tuste. Imi pare rau si de concediul vostru! Multa sanatate si celorlalti bbi. Urata enterocolita asta. :(

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STEFANIA - MULTUMIM pt fotografii, e splendoare, incanta ochiul, inima, parca nu e real; inteleg ce ai vrut sa spui, sunt lucruri superbe langa noi daca avem ochi sa le vedem; anul asta nu am avut noroc sa-mi fac concediul la munte care in fiece an a fost o adevarata desfatare...la mare merg asa...sa fie...dar la munte e altceva , avem si noi regiuni superbe...zona Manastirilor din Moldova...stii ce zic...am fost in 2006, as merge oricand.

Mamaaaaa, cand va vad asa harnicutze(ANK), imi dau seama ce puturoasa mi-s, eu n-am pus nimic pt iarna, dar ma bazez pe parinti si socrii.

ANCA - si daca le-ai pierdut(kg), sa nu se mai intoarca! despre filmulet nu mai zic nic...a mea la anu' va papa asa, acu nu musca nici paine...; cu mucisorii..la fel tine si mandra mea la ei!

PUSSI- IA OREZ SIMPLU, DE LA NESTLE, MILUPA...NU MAI STIU CINE MAI ARE..., POTI SA LE DAI SMECTA 1/2 PLICULET LA 100 ML CEAI- ATAT AU VOIE /ZI 1/2 PLIC;

AZI ALESSIA A CERUT OLITA PRIMA DATA.S-A ASEZAT IN FATA EI SI MI-A ARATAT CA FACE!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput