Aspirante cu vechime "medie" (6)
Raspunsuri - Pagina 19
diaconmaria spune:
Ce sa mai spun...cuvintele sunt de prisos...
Monica suntem alaturi de tine si de sotul tau
Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti impreuna peste asta si sa va ganditi ca bb Andrei va zambeste de acolo de sus
.
Eu va inteleg furia asupra medicilor incompetenti din tara noastra....deoarece si socrul meu...care imi era foarte drag....a fost "ucis" de ei...
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
1+ cu
si
![]()
Maria
AnnaBaby spune:
Doamne, nu se mai termina nenorocirile pe forumul asta? Dupa tragedia colegei mele de odisee, Camy, acum o alta tragedie...Nici nu pot sa-mi imaginez ce simte biata Monica! O sa caut subiectul la Sufletul credintei, si ma rog pt sufletelul micutului Andrei, sa-l aiba DD in pace si liniste!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
arde2010 spune:
Buna, fetelor!
Am intrat abia acum pentru ca de azi am inceput serviciul. Nu asta e important acum. Am ramas pur si simplu inmarmurita sa citesc despre Monica Dicut... nici nu stiu cum sa reactionez....
Nu pot sa cred ca in anul 2008 se mai poate schimba o situatie atat de drastic intr-un timp atat de scurt... De ce??? De ce exista mame care isi tortureaza, isi arunca prin gunoaie si prin veceuri copiii, in aceeasi lume in care altele se roaga zi de zi pentru minunea care incepe cu doua liniute??? De ce una face 7 copii o data si eu ma chinui de atatia ani sa fac macar unul, fara speranta ca intr-o zi va avea cine sa-mi spuna si mie "mama"? De ce exista tati care imping copiii intr-o parte ca sa vada meciul, iar sotului meu ii dau lacrimile cand visam cum ar fi sa ne tinem copilul in brate???
De ce cei care ar trebui sa ne salveze vietile... mai degraba ne lasa sa murim??? Sunt prea multe "de ce-uri" la care nimeni nu ne raspunde...
Monica... fii tare!!! Nu exista cuvinte care sa te mangaie cat de cat in momentul asta, dar sper ca Dumnezeu va va da putere, tie si sotului tau, sa rezistati. Stiu ca sufletul puiului vostru e la Doamne-Doamne si ma rog sa aveti cat de curand o a doua sansa. Sunt alaturi de voi..... ![]()
![]()
![]()
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
arde2010 spune:
Chiar daca acum nu e important pentru nimeni (nici macar pentru mine nu mai conteaza)... azi am avut un test negativ si NU AM CHEF sa sper pentru luna viitoare. Uite-asa, ca nu vreau!!!
Lili
oanaiacovita spune:
Arde, iti impartasesc in totalitate sentimentele.
Imi spunea azi cineva ca ce a patit Monica e voia lui D-zeu. Nu spun nu, dar inainte de a fi voia lui D-zeu e incapacitatea acelor oameni de a se numi "medici" Vorbim de o fata care a avut o sarcina normala, fara mari probleme, care s-a dus la spital sa fie ajutata sa nasca...si ei ce au facut???
Eu acuz medicii din acel spital pentru ce s-a intamplat. Si nu ma ascund. Mi-e imposibil sa cred ca asa a fost sa fie.
As vrea sa am putere sa fac ceva in acest caz, dar din pacate sunt doar un suflet revoltat...care isi aduce aminte cu lacrimi in ochi testul pozitiv al Monicai si temerile ei din timpul sarcinii.
Dar ce ma doare mai tare sunt vorbele ei cand imi zicea ca i-e rushine de mine, ca ea mai are un pic pana sa nasca si eu nici nu am reushit sa raman. Acum mi-e mie RUSHINE, mi-e rushine sa o sun, mi-e rushine sa vorbesc cu ea...nu pot...nu am putere...sunt o LASA poate...dar NU POT.
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arde2010 Chiar daca acum nu e important pentru nimeni (nici macar pentru mine nu mai conteaza)... azi am avut un test negativ si NU AM CHEF sa sper pentru luna viitoare. Uite-asa, ca nu vreau!!! Lili http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png |
Arde, te inteleg perfect. Asa ma simt si eu...nu ma mai intereseaza nimic. Nici ca imi intarzie CM-ul pentru ca nu am luat DUphaston luna asta...deci fara, nu vine la timp. Nici ca o sa maia stept iar, ca sunt atatea piedici...astea sunt minore in fata unui bebe dus 9 luni in burtica mamei si nascut mort.
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Arde, iti impartasesc in totalitate sentimentele. Imi spunea azi cineva ca ce a patit Monica e voia lui D-zeu. Nu spun nu, dar inainte de a fi voia lui D-zeu e incapacitatea acelor oameni de a se numi "medici" Vorbim de o fata care a avut o sarcina normala, fara mari probleme, care s-a dus la spital sa fie ajutata sa nasca...si ei ce au facut??? Eu acuz medicii din acel spital pentru ce s-a intamplat. Si nu ma ascund. Mi-e imposibil sa cred ca asa a fost sa fie. As vrea sa am putere sa fac ceva in acest caz, dar din pacate sunt doar un suflet revoltat...care isi aduce aminte cu lacrimi in ochi testul pozitiv al Monicai si temerile ei din timpul sarcinii. Dar ce ma doare mai tare sunt vorbele ei cand imi zicea ca i-e rushine de mine, ca ea mai are un pic pana sa nasca si eu nici nu am reushit sa raman. Acum mi-e mie RUSHINE, mi-e rushine sa o sun, mi-e rushine sa vorbesc cu ea...nu pot...nu am putere...sunt o LASA poate...dar NU POT. Oana Un vis am...un noi2 "TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..." |
Eu nu cred ca e voia lui Dumnezeu... Dumnezeu nu e asa... sa dea oamenilor atata speranta si intr-o clipa sa ii distruga. Sa nu se mai dea vina pe Dumnezeu. E vina oamenilor care nu mai stiu sa fie oameni.
Lili
arde2010 spune:
imi pare rau ca am ajuns sa traiesc intr-o lume condusa doar de bani. Sa le fie rusine tuturor celor care se numesc medici, dar se inchina banului si uita sa-si faca datoria. Ar trebui dati in judecata. Sa se inceapa de undeva revolta impotriva medicilor care ucid. Pentru ca nu au ucis doar un copil, au ucis o parte din parintii lui. Si mai rau decat atat: le-au ucis SPERANTA, ceea ce in ochii mei e foarte grav.
Lili
anidaz spune:
Buna fetelor .Sunt foarte revoltata de ceea ce am citit.De ce nu au bagat-o in cezariana?De ce nu a fost monitorizata?Ce asteapta acesti ”medici” ca sa poata veni un copil pe lume?O fi fost unul de genul a ceea ce am auzit duminica trecuta cand am stat in spital cu ,cumnata mea .Biata femeie urla din toate puterile iar medicul zbiera si el ”la p..a ti-a placut sa stai si acum urli ca descreierata?”Nu puteam sa cred ca aud asa ceva.
Mi se rupe sufletul desi nu o cunosc aproape deloc pe Monica ,ca a trebuit sa treaca prin mana acestor...
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Apropo de Dumnezeu,in momente ca acesta nu-mi vine sa cred ca exista.Sa ma ierte daca-mi fac pacat ,dar nu pot concepe ca Dumnezeu lasa asemenea durere in sufletul unor oameni.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele