Aspirante cu vechime "medie" (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

ylari, si eu ma gandesc mereu si ma intreb oare cum va arata baietzelul meu!?!
cu soacra, incearca sa fii absolut indiferenta (desi e greu, stiu)...dar urat din partea dumneaei ca s-a schimbat in rau dupa venirea pe lume a fetitei...

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
27+ Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabitza1977

ylari, si eu ma gandesc mereu si ma intreb oare cum va arata baietzelul meu!?!
cu soacra, incearca sa fii absolut indiferenta (desi e greu, stiu)...dar urat din partea dumneaei ca s-a schimbat in rau dupa venirea pe lume a fetitei...

27+ Denis Stefan

Baietzelul tau sunt sigura ca te va surprinde in mod placut ai sa vezi, cand te vei uita in okii lui te vei intreba cum ai trait pana acum fara ei... Dar te las sa descoperi singura frumoasele senzatii. Momentan bucura-te de burtca ta. Pentru mine perioada sarcinii a fost cea mai frumoasa din viatza mea si abia astept pe bebe 2!!!!!!!
Soacramea... ai dreptate, e greu de ignorat (stam la ea.........) dar fac eforturi ca altceva, n-am incotro... Ea nu considera ca s-a schimbat in rau, culmea! Ea zice ca se implica, ca ma "ajuta" desi nu i-a cerut nimeni asta, culmea!!!! Eh, acum e la tzara! Yupiiiiii!!! Si am timp de net!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetili!!
Pe unde umblati??
Maria, hai cu raportu de la monitorizare. Si a ajuns Pregnylul???

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Fetelor sunt SOCATA!!!!

Pentru fetele care o stiu pe Monica_Dicut, mai avea cateva zile pana la nastere, dar bebe ANDREI s-a hotarat sa mearga printre ingeri.
Eu una nu reusesc sa-mi revin. Monica imi era, pe langa o colega de forum, o buna prietena "virtuala". Imi plange sufletul si cu greu imi pot imagina ce e in sufletul ei.
Va rog pe toate: SA NA RUGAM pentru sufletul lui bebe ANDREI si pentru Monica sa aiba putere sa treaca peste aceasta grea incercare a vietii ei.

Doamne ai grija de un suflet de inger si de o mamica greu incercata.

Oana

Un vis am...un

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Doamne Dumnezeule, nu pot sa cred!!! Biata Monica!!!!
Biet sufletel mic si nevinovat!
Monica, suntem alaturi de tine... ne rugam sa iti dea Dumnezeu puterea de a trece prin incercarea asta atat de grea!
Nu stiu ce sa mai zic...nu mai am cuvinte...

27+ Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Nu pot sa cred! Doamne ce vinovata ma simt fiindca eu eram azi bosumflata pentru z1.N-o sa ma mai supar niciodata fiindca nimic nu se poate compara cu pierderea copilului.

Dumnezeu s-o intareasca pe Monica si pe sotul ei ,iar de micutul lor sa aiba grija acolo sus in cer.

Doamneee,mi se rupe sufletul,nu se poate asa ceva,e mult prea dureros ,de ce oare se intampla aceste tragedii.???

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Da Oana hai sa spunem Tatal nostru impreuna si sa ne rugam pentru acesti parinti atat de greu incercati,cat si pentru sufletului lui ANDREI.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nu imi vine sa cred!!!!!!!!!!!!!!
Monica sa iti dea Dumnezeu putere tie si sotului tau sa treceti peste aceasta incercare.
Sunt socata, nu pot sa imi revin.
Ce se intampla in Romania, doctorii astia merita calcati in picioare!!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, pentru ca citesc Odiseea din care face parte Monica, revin cu detalii:

"fetele am vb cu monica
sambata noaptea a avut contractii, duminica la 6,30 i s-a rupt apa si a ajuns la spital.
Dr ei nu era, a nascut natural la 12,30 dar bebe nu a avut puls si nu a putut fi resuscitat. Crede ca daca i se facea cezariana nu ar fi fost sfarsitul asta si mai crede ca bebe a inghitiut meconiu.Astreapta rezulatele autopsiei.
Este inc in stare de soc, nu poate sa planga si mi-a permis sa mergem la ea la spital.
Sfatul ei: la cel mai mic semn dureri, ca nu mai misca bebe, etc, fuga la doctor
"( mesaj de la colega ei de Odisee Felicia)

Fetelor se pare ca stam in fata unei erori medicale.
Raman in continuare marcata de de se intampla. Nu-mi pot reveni.
Fetele de la Odisee vor deschie un subiect special pentru Monica la Sufletl Credintei.
Despre o alta tragedie petrecuta la Iul-Aug vorbeam cu ea Miercurea trecuta. Imi spunea ca "Monica Dicut (8/20/2008 12:10:16 PM): la mine ma gandesc si ma incurajez ca am facut si la iosup si la herghelegiu/Monica Dicut (8/20/2008 12:10:26 PM): si daca era ceva, vedea macar unul din ei".
Cum se poate ca dupa 4 zile bebe sa moara?????
E imposibil de crezut.
Fetelor TREBUIE sa fim cu toate alaturi de ea si de sotul ei. E inimaginabil prin ce trece.

Monica,ma rog la D-zeu sa iti dea putere sa mergi inainte, sa plangi sa te racoresti si sa speri ca Andrei te vegheaza de acolo de sus, de printre ingeri.

Oana

Un vis am...un

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne nu-mi vine sa cred,mi-au dat lacrimile si plang ptr Monica si ptr sotul ei dar si ptr bb Andrei care era sanatos si trebuia sa fie bine si dupa nastere...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput