Aspirante optimiste > 20 (338)
Raspunsuri - Pagina 9
Rallu spune:
Dozarile hormonale inseamna ca: se dozeaza hormoniii din sange (ma rog...in cazul de fata cei specifici problemei, nu toti hormonii din organism).
In cazul unui ciclu neregulat sau suspectarii lipsei ovulatiei se fac:
- prolactina, FSH, LH - astea sunt produse de hipofiza
- estrogeni, progesteron - astea de gonade
- eventual TSH daca exista vreo suspiciune la tiroida
- testosteron - daca exista suspiciune PCOS
Unele, cele legate strict de ciclu si menstruatie se fac in anumite zile pentru ca ele nu sunt constante toata luna, crescand si scazand in functie de fazele ciclului....deci trebuie vazut daca valorile se conformeaza perioadei ciclului.
Altele...cele care de fapt ar indica niste boli ale caror efecte ar atinge si ciclul (hipofiza, tiroida, etc) se pot face in orice zi a lunii.
Pai chiar testele de urina sunt de fapt niste dispozitive de dozare hormonala...depisteaza nivelul de LH (hormon luteinizant) din urina.
Hormonul asta exista tot timpul in organism dar incepe sa creasca in faza a doua a ciclului si atinge maximul la ovulatie pe care o si provoaca.
De-aia am zis ca la aceste teste o liniuta pala este normala pt. ca oricum hormonul e acolo doar ca in doza insuficienta pt. a provoca ovulatia.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
multumesc din suflet pt lamuriri
tsh e ok ca l-am facut. celalalte o sa-i zic doctoritei sa mi le faca..asta dc nu zice ea prima
abia astept sa ma duc la doftor..nu-mi vine sa cred
noname spune:
Buna fetelor!!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
noname spune:
Buna Lalala
Eu sunt la fel: CM intarzie sa apara, am dureri de sani(cred ca in curand va veni), testul de sarcina ........NEGATIV![]()
Tu cum esti?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
lalala13 spune:
idem :) numa ca la mine nu mai vine..semne sunt de aproape 2 sapt..in rest ma intersez ce si cum...sa vad pe ce cale apuc:
so m-am decis sa-mi fac dozarile astea hormonale si spermograma sotului! Doamne Ajuta!!!
kitzy spune:
Poze noi la semnatura!
Sa nu va suparati ca nu mai intru, da Diana imi pune nervii pe bigudiuri si nu ma lasa o clipa. Va pupacesc!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
iulia_30 spune:
Lala,stai linistita si nu te mai enerva.Certurile sunt trecatoare,iar starea asta poate sa-ti afecteze bebelusul.Intr-o luna m-am enervat atat de tare pe sotul meu incat mi-am provocat o menstra ciudata.Menstra de care s-a crucit si doctora(cred ca a fost un avort).Atunci m-a intrebat ce am facut,daca am avut o stare mai proasta,i-am spus ca da si atunci dansa i-a transmis sotului meu sa se poarte cu manusi daca vrea bebe.Apoi mi-am dat seama ca mi-am facut rau singura ,cand puteam sa nu ma enervez atat de tare.
iulia
lalala13 spune:
iulia..m-ai facut sa zambesc!!!!
care bebelus???
dar am inteles ideea! o sa incerc sa nu ma enervez dar e al naibii de greu.
diana ai o minune tu acolo! e superba!
Ramonika spune:
eu faceam dozarile hormonale in ziua 21 de ciclu.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki