Aspirante optimiste > 20 (338)
Raspunsuri - Pagina 8
lalala13 spune:
pai iulia asta am de gand sa fac
eu cred ca e o surpriza placuta in burtica la tine menics..eu nu am nimik la sani..nu am decat durerile de menstra care vad ca persista..eu sunt de-a dreptul disperata.abia astept sa ajung la un medic
cat despre teste de ovulatie matiz mama eu o sa iau vreo 40 sa fac in fiecare zi . o sa ma rupa la bani da' ce nu face fata pt un bb![]()
menics spune:
lala,
eu am gasit set de 3 teste... nu mai stiu cum se numeau...dar eu cred ca nu va mai fi cazul la tine.
eu iar am o zi plina de obtimism, vazand ca trec zilele si uratii nu mai vin... deja ma gandesc la weekend, la o plaja, un gratarel, si un test pozitiv...
http://tt.lilypie.com/EL5gp3.png
Ramonika spune:
buna fetele,
am revenit si eu din concediu sper sa fiu mai prezenta pe aici. am prestat destul de des
sper sa se fi prins ceva.
ultima menstruatie a fost pe 4 august, cam cand ar trebui sa imi iau si eu un test?
doamne, ar fi de-abia al doilea test pe care l-as face in viata mea.
primul l-am facut acum mai bine de 10 ani, la primul contact, la care eram cam sperioasa, desi ne protejasaem
de atunci n-a mai fost cazul sa fac, m-am protejat intotdeauna si nu am ramas niciodata, pt ca n-am vrut.
acum n-as avea motive de ingrijorare, daca n-as avea prolactina asta marita destul de mult. totusi progesteronul e in limite normale, sper sa fie totul bine.
Doamne ajuta la toata lumea!
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
moni_k spune:
Neata fetela.... pt unii acum e dimineata ![]()
Va citesc printre aburii de
... Lipseste Anidaz.. s-o fi dus la spital sa-i vada nepotelul..poate vine cu pozeee
Vreau sa va intreb si eu ceva... Eu fac un tratament cu AC pt un chist ovarian, timp de 2 luni dupa care sper sa se retraga si sa am si eu unda verde la
. Intrebarea este: are vreun rost sa imi fac teste de ovulatie( vreau sa ma monitorizez putin ca sa stiu exact care este ceam mai fertila perioada), sau AC influenteaza, iar dupa ce le opresc se va schimba si perioada mea fertila.
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
oanaiacovita spune:
Moni, sub AC nu poti face teste de ovulatie..pentru ca tocmai asta e rostul lor sa puna in reapos ovarele. Si eu am luat 3 luni AC pt un chist mare..si din pacate nici acum, a3a luna dupa oprirea lor, organismul meu nu si-a revenit.
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
Rallu spune:
Neata si de la mine...la un pahar de suc de fructe.
MOnica, n-are rost sa monitorizezi nimic.
Tocmai asta e rostul ac-ului: INHIBA OVULATIA.
In loc sa lasi organismul sa produca hormoni dupa necesitatile specifice ciclului menstrual, tu bagi zilnic prin pastiluta o cantitate standard de hormoni.
In acest fel ovarul nu mai primeste comanda de a produce ovule (comanda data de variatiile lunare ale hormonilor) si teoretic ar trebui sa fie in repaus. (spun teoretic pt. ca s-au mai vazut cazuri cand a mai scapat un ovul pe teava si s-a trezit femeia cu bebe la purtator).
Tocmai de-aia ti-au si dat ac, sa puna ovarele in repaus ca sa nu se mai produca alte ovule/chisturi si sa se poata resorbi cel pe care il ai.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
oana si um iti dai seama ca organismul nu si-a revenit dupa AC? ca si eu din mai le-am oprit si as fi curioasa sa ma verific.
Eu va anunt ca am o zi tare proasta, sunt suparata, trista. M-am ciondanit cu sotul pe niste teme aiurea si stau si bocesc la 5 minute. Nu-s in stare de nimic. Zici ca sunt pe alta lume.
Menics sigur o sa am nevoie pt ca daca era ceva la mine trebuiau sa fie intens pozitive testele. dar asa cum zicea oana sa nu am incredre in barza banda, pot spune barza per total sunt varza pt ca toate imi aratasera a 2-a linuta pala..in fine. Asta e!!! astept sa ma doftoricesc
oanaiacovita spune:
Lala, eu fac monitorizari si stiu ca nu ovulez. Probabil organismul meu nu si-a revenit. Si dupa anumite luni de urmarire, deja iti cunosti organismul si stii daca ovulezi sau nu.
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
Rallu spune:
Prin dozari hormonale afli daca organismul si-a reluat ciclul sau nu.
Practic substantele se elimina destul de repede din organism....in maxim 1 saptamana -10 zile.
Daca ciclul tau a revenit la normal inseamna ca si-a revenit dupa ac.
Daca a ramas dereglat sau s-a dereglat dupa ac inseamna ca inca e in ceata si nu stie cand si ce hormoni sa produca (pt. ca atata timp i-a "produs" altcineva in locul lui).
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
aha
oana nici mie nu mi-au iesit pozitive testele de ovulatie..daaaaar nici nu am facut pana acum cam in toate zilele
rallu dozarile hormanele insemnand mai exact ce?
am o stare fetelor