Aspirante optimiste > 20 (338)
Raspunsuri - Pagina 3
ruxandrab spune:
Oana... ce mai invarti?
Andidaz
Spor acolo ! (dar tu nu odihnesti niciodata????)
Hai cu

lalala13 spune:
pai vezi mai adina...poate tactica e proasta
ziua ar trebui sa stai, sa te odhnesti sa te desfeti si sa te pregtaesti noapte pt muuuuuuuuult
si astfel dupa o zi calma sa se prinda si gigeeeeiii de outele tale odihnite si primitoare ![]()
![]()
am luat-o razna.....claaaaaaaaaaar
menics spune:
lala eu am inteles ca este analiza de sange si sunt dezamagita de raspunsul asteia. aceeasi reactivi ii folosesc , mai mult ca sigur nu mai vreau... of ma mai interesez
http://tt.lilypie.com/EL5gp3.png
gessy spune:
buna
hai ca de azi de dimineata tot am treaba la serviciu.
am o problema. Cand mi-am inceput viata sexuala, adica dupa primul contact, care nu a fost si protejat, nu mai mi-a venit CM 3 luni, dupa care a venit in fiecare luna.
Nu imi mai aduc aminte daca am eliminat ceva la ciclu, daca ma dureau sanii sau orice alte simptome pentru s-a intamplat de mult.
As vrea sa va intreb daca voi credeti daca putea fi sarcina. Cred ca as muri daca ar fi fost pentru ca eu am rh negativ.
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy buna hai ca de azi de dimineata tot am treaba la serviciu. am o problema. Cand mi-am inceput viata sexuala, adica dupa primul contact, care nu a fost si protejat, nu mai mi-a venit CM 3 luni, dupa care a venit in fiecare luna. Nu imi mai aduc aminte daca am eliminat ceva la ciclu, daca ma dureau sanii sau orice alte simptome pentru s-a intamplat de mult. As vrea sa va intreb daca voi credeti daca putea fi sarcina. Cred ca as muri daca ar fi fost pentru ca eu am rh negativ. |
te gandesti la izoimunizare???? si eu am o problema asemanatoare...
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy buna hai ca de azi de dimineata tot am treaba la serviciu. am o problema. Cand mi-am inceput viata sexuala, adica dupa primul contact, care nu a fost si protejat, nu mai mi-a venit CM 3 luni, dupa care a venit in fiecare luna. Nu imi mai aduc aminte daca am eliminat ceva la ciclu, daca ma dureau sanii sau orice alte simptome pentru s-a intamplat de mult. As vrea sa va intreb daca voi credeti daca putea fi sarcina. Cred ca as muri daca ar fi fost pentru ca eu am rh negativ. |
uite ce raspuns am primit eu de la medic:
"Nu trebuie sa intrati in panica. Exista posibilitatea de a nu fi izoimunizata, sau ca sotul sa aiba Rh negativ, sau ca viitorul copil sa aiba Rh negativ. Daca aceste eventualitati fericite nu sunt valabile, in cazul unei sarcini, pe la 24 de saptamani se fac dozarile de anticorpi anti D. In functie de cat de mare este titrul se fac redeterminari de anticorpi la intervale de timp care depind repet de cat de multi anticorpi exista deja. Cere o urmarire deosebita a sarcinii din punctul de vedere al medicului. "
iulia_30 spune:
Buna fetele!Iaca si eu cu nu prea multe vesti.In seara asta merg la echo si ce va pot spune e ca m-au mai lasat durerile(ca niste contractii erau),la indicatia medicului am luat no-spa.Anidaz am si ceva vesti pentru tine,inainte de ziua cand trebuia sa-mi vina menstra am avut aceleasi dureri de care spui tu.Am asteptat menstra si cand colo era sarcina.Tot asa cu dureri de sfarcuri,iar acum nu ma mai dor.Test facut ieri dimineata iesit pozitiv instant.Rallu tie, si nu numai tie iti recomand din ziua 3 de menstra, macca si napraznic(pastilute)asa cum sunt indicatiile de pe prospect.Vreau sa va spun ca la mine au aparut greturile cu o saptamana inainte de a afla.Usoare ce-i drept.Va tin la curent diseara.Pupici si la cat mai multe burtici.
iulia

poate luna asta da!