Aspirante optimiste > 20 (338)
Raspunsuri - Pagina 2
anidaz spune:
Nici macar nu e obligatoriu sa mergi nemancata ,eu de cate ori am facut-o bausem deja cafeaua.Mi s-a spus ca nu influenteaza nici lichidele nici alimentele rezultatul,fiindca ei izoleaza hormonul sarcinii din sange care daca e sarcina e prezent oricum ,iar daca nu valoarea e 1 sau mai mica de 1.
La sarcina ar trebui sa fie minim 5.Este eficienta aceasta analiza fiindca o poti face chiar la 8-9 zile de la ovulatie,dar e mai indicat la 11-12,desi oricum e mai repede decat un test de urina.Asa ca nu mai sta pe ganduri si sa vii cu rezultate bune,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Se pare ca la mine se instaleaza incet si sigur simptomele de cm.Ma dor salele,incepe sa-mi fie greata si sa ma doara capul.Acum sa vad cat ma tin .![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Kitzy ce mai face Diana?Creste fetita,deja e domnisorica,

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
oanaiacovita spune:

Adina, 
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
anidaz spune:
Eu mai bag cate-un ochi pe aici ,printre spalat vase ,aspirat etc.Cu geamurile am terminat.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
oanaiacovita spune:
Imi faceam simtita prezenta...![]()
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Nici macar nu e obligatoriu sa mergi nemancata ,eu de cate ori am facut-o bausem deja cafeaua.Mi s-a spus ca nu influenteaza nici lichidele nici alimentele rezultatul,fiindca ei izoleaza hormonul sarcinii din sange care daca e sarcina e prezent oricum ,iar daca nu valoarea e 1 sau mai mica de 1. La sarcina ar trebui sa fie minim 5.Este eficienta aceasta analiza fiindca o poti face chiar la 8-9 zile de la ovulatie,dar e mai indicat la 11-12,desi oricum e mai repede decat un test de urina.Asa ca nu mai sta pe ganduri si sa vii cu rezultate bune, ![]() am rugat-o pe sora-mea care tocmai iesise in oras sa intrebe la un lab din apropiere daca fac analiza de depistare sarcina - ea nu a mai mentionat la sange... si tipa ii raspunde ca da, sa merg cu urina de dimineata.... TOT O "BARZA" !!!!deci trebuie sa intreb eu.... ma gandeam ca scap si fug in cartier la analiza.... deci, mai caut... poate luna asta da!un moment de iubire La plimbare si altele |
http://tt.lilypie.com/EL5gp3.png