Aspirante cu vechime medie (5)
Raspunsuri - Pagina 12
diaconmaria spune:
Anca nu! Am facut la 2 lab diferite... dar val de ref erau apropiate...oricum de la 0.2 la 22 si ceva e dif mare...
...Mereu sperand si visand la un
...
1+
Maria
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Fecian si copilul tau e atomic? Credeam ca numai al meu...Mai frate, cred ca si-a propus sa ma scoata la pensie...E incredibila, nu sta decat in brate, cum o pun jos urla de zici ca o taie cineva!!!!! Nu pot sa fac nimic, nici la buda nu pot sa merg...de azi dimineata ma chinui sa ajung si eu sa fac un dus, nu mai spun de mancat ceva, ca deja lesin de foame... Nu stiu ce sa mai fac cu ea...Oare pana cand are de gand sa ma chinuie asa? Anna de Ioana Mariaprintesa noastra poze cu ariciul povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love |
Anna, Anca are dreptate. Piticul meu deja stie cum sta treaba. Il iau in brate numai in anumite momente( cand ii e somnic, cand ii e foame, de dragalasit si cand e bolnavior). De obicei nu sta in brate mai mult de juma' de ora la mine si juma' de ora la taica-su. Cand ii e somnic il tin cam 10 minute, ii cant, alea alea, pana se face somnorici si apoi il bag in patut.
Cand e bolnavior e mai delicat ca atunci nu exista alta solutie de confort decat sa il iau in brate, dar asta nu dureaza mult...la noi a durat 2 zile cu vaccinul asta, si acum e totul ok. A revenit totul la normal.
Anca asa e aici, la 4 ani la scoala. Acum nu stiu ce scoala fac ei la 4 ani, probabil e mai mult ca gradinitza. Ce sa zic, e sistemul total diferit decat al nostru, insa puiul meu va fi scolit si in maniera romaneasca
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
AnnaBaby spune:
Anca da' nu pateste nimic daca urla sa din toti rarunchii? Mi-e teama ca ea in tim ce urla se si ineaca, tuseste si apoi o ia de la capat. Sau poate sa faca si febra de atata urlat...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui diaconmaria Anca nu! Am facut la 2 lab diferite... dar val de ref erau apropiate...oricum de la 0.2 la 22 si ceva e dif mare... ...Mereu sperand si visand la un ... 1+Maria |
pai paote difera valorile la care se raporteaza
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
diaconmaria spune:
stii ma gandeam ca mi-a dat asa mult pentru ca mi-a dat estradiol si in prospect scrie ca tre sa iau si un progestativ
Luna trecuta in z 14 aveam endometrul de 4,8mm![]()
...
1+
Maria
ancadragoman spune:
Pai endometrul se ingroasa dupa ovulatie,eu asa stiu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
diaconmaria spune:
pai era z 14 din 27. si nu se mai vedea mare lucru...cica trebuia sa fie min 8 pentru z resp.
...
1+
Maria
ancadragoman spune:
pai si ti-a dat ceva ptr asta?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui AnnaBaby Anca da' nu pateste nimic daca urla sa din toti rarunchii? Mi-e teama ca ea in tim ce urla se si ineaca, tuseste si apoi o ia de la capat. Sau poate sa faca si febra de atata urlat... Anna de Ioana Mariaprintesa noastra poze cu ariciul povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love |
pai cand vezi tu ca ca face ca toate alea o iei si o linistesti dupa care o pui la loc si tot asa ...dar trebuie sa fii tare si sa ia rabdare
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
diaconmaria spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai si ti-a dat ceva ptr asta? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Pai da Oestrogelul- gelul asta cu estradiol- pt asta e ca sa creasca endometrul...asa am mari sperante luna asta...vreau si eu un pui de leu

...
1+Maria