Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Miha, te cred... Eu cunosc asta, cand este Jasmina la taticul ei si se intoarce acasa, este prapad... A fost acum pentru prima oara pentru 5 zile plecata cu el la mare, s-a intors acum o saptamana, dar inca nu si-a revenit... Ii face tote mofturile, si eu trag greu dupa sa revenim la normal :-((

Roxxy, nu cred ca voi ramane mult pe forum, ca ziceam de fapt ca ne vom muta la sfarsitul lui septembrie, inainte de asta mai mergem si doua saptamani in concediu, deci nu prea am timp. Si poate voi reveni dupa ce ne-am instalat la casa noua. Daca or avea internet si pe-acolo

BB, cum faci trecerea pe lapte da vaca? "brusc", il indoi? Eu pe Jasmina am trecut-o atunci de la tzitzi la lapte de vacuta la 1 an, dar ea nu a fost asa incantata, insa ii dadeam si multe alte lactate deci nu a fost problema. Ma ntereseaza doar ca tema... sa zic asa, ca noi oricum suntem inca micuti iar pediatra ne-a interzis toate lactatele (in afara de tzitzi sau formula) pana la un an (ok, recunosc ca l-am lasat sa guste de doua ori din iaurtul meu preferat dar in rest am fost cuminti... pana acuma )

Alina, sta asa de fain Maria sngurica! Bravo ei! Nu mai dureaza mult si merge. Ce emotionant!

AndreB, dar vorbaret mai e baiatul,nu?

Azi a facut si Floris nazuri la papica, dar l-am dat si eu peste cap, ca am fost ultimele zile din nou numai pe drumuri si si-a iesit complet din ritmul lui si-asa forte... flexibil, sa zic asa... Ei, n-o sa fie asamare bai, eu nu pot/vreau sa-mi orientez timpul numai dupa programul copiilor, ca atunci chiar nu mai pot face nimic...

Acuma ma duc la culcarica, si inainte la un dus, ca am restante la somn (nu la dus, nu va ganditi la prostii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Toata lumea a plecat la nani? Ia sa ma car si eu.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Seara buna,

mi-am folosit timpul pretios sa ajung la curent cu noutatile de pe forum...

In seara asta am fost la sala si am facut o sesiune de exercitii pentru abdomene si coapse si acum stau si ma intreb, cum mai circul eu prin casa cu Sophia daca fac febra musculara ?

Sophiliciul meu se schimba de la o zi la alta, azi dupa ce am schimbat-o, am iesit un pic din camera, ea statea inca pe salteluta de schimbat (pusa pe jos), cand m-am intors era in picioare langa canapea si rasfoia cartea mea (pentru care ma lupt zilnic...).

Cu mancarea sincer nici nu stiu cum sta, mancam toti impreuna de 3 ori pe zi, dimineata 1-2 lingurite de fructe, branzica crema cu paine, cascaval de oaie (asta e preferatul ca e mai sarat), la pranz piure de cartofi cu pui sau ce avem noi de papa, si seara iaurt si uneori gusta si cereale (rar). Plus lapte cat incape. Probabil ca toata mancarea solida dintr-o zi nu trece de cateva linguri, dar nu ma mai stresez, de vreme ce papa ce ii place. Aaa, si pizza. Ii place foarte mult.

In cat timp apare febra musculara ca mi s-a facut somn asteptand-o?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!

adina, pai daca incep cu lapte de vaca de la tara il indoi la inceput, daca o sa ii dau lapte de vaca la cutie il dau asa cum e. trecererea se face treptat, amestecat initia;l cu formula. fara iaurt, lactate pana la un an??? eu i-am mai dat iasminei sa guste lapte de vaca din cana mea si a fost asa incantata, facea yammm yammmm si mai vroia!! ea e incantata de tot ce ii dau de mancare, baut!! numai apa chioara sa nu fie...

si iasm,i la inceput (primele zi;le( cum ajungea sus unde dorea ea (la canapea, pe mobila) isi dadea drumul al manute si cadea. apoi a invatat frumos sa se puna in fundulet cand isi da drumul. acuma mie frica, ca se ridica pe pereti si vrea sa mearga si eu am aproape peste tot gresie pe jos!!!aveti vreun sfat??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!...cu okii inchisi va dau cafeaua
si sa ma mai plang si eu nitel..ca si asa n'am facut'o demult

ast' noapte n'am inchis un oki....ieri mandra mea..n'a vrut sa manance nimik...asa ca toata noaptea,da' toata noaptea am stat cu sanu'la inmuiat...pana acum mai puteam sa ma plang ca ma trezea de "n" ori pe noapte..acum ce sa mai zic...

azi dimineata pt ca nu mai rezistam ..pur si simplu simteam ca daca mai stau asa simt ca-mi ard sanii..asa de tare ce a tras de ei...si cum i-am retras d'oara a si inceput un concert de nu se mai termina.. am zis ..mai poate ii e foame si nu mai am eu lapte..m-am dus si i-am facut un bibe..da' cum ma apropiam cu biberonul de ea..de data asta se pare ca o ardea pe ea...oare s'a prins ca daca'l accepta nu-i mai dau san?...

in fine am lasat-o sa se mai consume un pic asa...asta pe la 6 dim ..cu speranta ca poate-i trece..dar se pare ca-i pria ..a tinut'o asa vre'o ora... si nu mai reuseam sa o linistest..asa ca pana la urma salvarea tot la doamna tzatza ne'am intors nustiu ce sa mai inteleg... nu are nimic ..nu o durea nimic...caci avea o logoree si un chef de joaca...daca o luam cu binisorul..in schimb daca o puneam sa doarma...deh..si soatza s-a dus azi la munca cu ochii inchisi...

si acum ma tot gandesc cu groaza..mai poate fi vb de intarcatcand ...
mai ales ca ma tot gandesc mereu la vb tale miha..ca tb sa fi convisa si coerenta, eu prima de toate..nu am luat nici o decizie ..defapt nici nu indraznesc sa ma gandesc...sau ma gandesc cu mare groaza

cu spatele stau un pic mai bine... se vede ca eram transpirata si cu racoare de dimineata ma prins un un pic..asta e...

multumesc pt sfaturi miha, adina

ma duc sa citesc din urma...

o zi buna!

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata. Dau eu azi pt toata lumea, fierbinte si tare.

este pt prima oara in viata mea cand ma trezesc cu o super durere de cap. e groaznic.
Am uitat sa va spun ca Matei a inceput sa doarma iar fara probleme, dar sa nu va inchipuiti ca ne-a mai iesit vreun dinte, tot cu unul am ramas.

BB, si eu am aceeasi problema ca si tine. Am gresie peste tot (mai putin in dormitor) iar Matei a facut deja cunostinta cu ea si a plans de a rupt pamantul. Chiar nu stiu cum sa fac.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata!

adina, pai daca incep cu lapte de vaca de la tara il indoi la inceput, daca o sa ii dau lapte de vaca la cutie il dau asa cum e. trecererea se face treptat, amestecat initia;l cu formula. fara iaurt, lactate pana la un an??? eu i-am mai dat iasminei sa guste lapte de vaca din cana mea si a fost asa incantata, facea yammm yammmm si mai vroia!! ea e incantata de tot ce ii dau de mancare, baut!! numai apa chioara sa nu fie...

si iasm,i la inceput (primele zi;le( cum ajungea sus unde dorea ea (la canapea, pe mobila) isi dadea drumul al manute si cadea. apoi a invatat frumos sa se puna in fundulet cand isi da drumul. acuma mie frica, ca se ridica pe pereti si vrea sa mearga si eu am aproape peste tot gresie pe jos!!!aveti vreun sfat??

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Deci am dat cu intarziere cafeaua? . Lasa ca e bine sa fie din belsug.

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

neata!...cu okii inchisi va dau cafeaua
si sa ma mai plang si eu nitel..ca si asa n'am facut'o demult

ast' noapte n'am inchis un oki....ieri mandra mea..n'a vrut sa manance nimik...asa ca toata noaptea,da' toata noaptea am stat cu sanu'la inmuiat...pana acum mai puteam sa ma plang ca ma trezea de "n" ori pe noapte..acum ce sa mai zic...

azi dimineata pt ca nu mai rezistam ..pur si simplu simteam ca daca mai stau asa simt ca-mi ard sanii..asa de tare ce a tras de ei...si cum i-am retras d'oara a si inceput un concert de nu se mai termina.. am zis ..mai poate ii e foame si nu mai am eu lapte..m-am dus si i-am facut un bibe..da' cum ma apropiam cu biberonul de ea..de data asta se pare ca o ardea pe ea...oare s'a prins ca daca'l accepta nu-i mai dau san?...

in fine am lasat-o sa se mai consume un pic asa...asta pe la 6 dim ..cu speranta ca poate-i trece..dar se pare ca-i pria ..a tinut'o asa vre'o ora... si nu mai reuseam sa o linistest..asa ca pana la urma salvarea tot la doamna tzatza ne'am intors nustiu ce sa mai inteleg... nu are nimic ..nu o durea nimic...caci avea o logoree si un chef de joaca...daca o luam cu binisorul..in schimb daca o puneam sa doarma...deh..si soatza s-a dus azi la munca cu ochii inchisi...

si acum ma tot gandesc cu groaza..mai poate fi vb de intarcatcand ...
mai ales ca ma tot gandesc mereu la vb tale miha..ca tb sa fi convisa si coerenta, eu prima de toate..nu am luat nici o decizie ..defapt nici nu indraznesc sa ma gandesc...sau ma gandesc cu mare groaza

cu spatele stau un pic mai bine... se vede ca eram transpirata si cu racoare de dimineata ma prins un un pic..asta e...

multumesc pt sfaturi miha, adina

ma duc sa citesc din urma...

o zi buna!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Cine are timp sa vada un clip cu Maria.:) Cam asa sta ea in picioare singurica.

ce dulce e!!!

poate am timp sa ma uit si la celelalte foto..am casa vraiste..mi-e si somn..dar parca vreau sa fac mai multe nici nustiu de ce sa ma apuc prima...

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Cine are timp sa vada un clip cu Maria.:) Cam asa sta ea in picioare singurica.

superrr!!!!!! bravo!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!

ADINA - merci, stiam ca bunica mea e tare, dar nu credeam ca de adapteaza asa, iar Alessia e o zvarluga.pupici.

LALA, ADINA - si Alessia se ridica noaptea in patut cu ochii inchisi; iar ziua cand vreau sa o adorm continuu se intoarce pe burta si se ridica...si ce frumos dormea ea pe burta luna trecuta!!!!!!!!!!

ALINA, foarte frumos sta Maria in picioruse! Se pricepe sa si spele?

BB - Alessia nu bea singura lapticul, avea momente cand tinea bibe, acum nu vrea, dar eu ma bucur ca asta a ramas momentul nostru de alint, numai al nostru...ma pupaceste si ma mangaie dupa ce papa lapticul...

STEFANIA - imi pare rau de noaptea nedormita, dar nu am sfaturi, la noi s-a intarcat de la sine, iar noaptea nu mai papa de la o luna jumate...doar maraie...

AZI SARBATORIM SI NOI NOUA LUNISOARE! IUBESTE MAMI PE EA DE FATA DRAGA! SA FIE SANATOSI TOTI BEBICII!

PUPICI SI O ZI BUNA!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput