Condica Salajencelor (52)
Raspunsuri - Pagina 20
silvana_salajan spune:
Nici nu stiu care imi place mai mult!!!
Auzi asa de cancentrila citeam ca am mancat si viermele din marul pe care rontai!!!
Noroc ca nu is gretoasa!
La bucatarie mai aveam de curata 2 vinete ca m-am pus la calculator si am uitat complet de ele!!!Tu ce faci? De ce nu temai vede omul? Si am ramas dezamagita ca nu mi-ati admirat capodopera de pe culi...
silvana_salajan spune:
Miha io vazui, da 1 minut de hello world tot iti faci printre ppt-uri!
Cum merge treaba?
Bimilit spune:
Trei barbati se duc la un hotel unde tariful este de 30 euroi camera pe noapte. Fiecare barbat plateste cate 10 euroi.
Receptionera realizeaza ca o camera costa doar 25 euroi, asa ca roaga unul dintre angajati sa se duca sa le returneze 5 euroi celor 3 barbati.
Angajatul nestiind cum sa imparta cei 5 euro la 3 barbati, hotaraste sa dea inapoi fiecaruia cate un euro, iar el sa-si pastreze restul de 2 euroi.
Asa ca fiecare barbat primeste inapoi cate un euro, de aici rezultand ca fiecare a platit pentru camera 9 euro, in total (9 euro x 3 barbati) 27 euroi.
Adunand cu cei 2 euro ce i-au ramas angajatului, totalul este 29 dolari.
Unde este un euroi?
Daca o masina ar merge cu viteza luminii ce s-ar intampla daca soferul ar aprinde farurile?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Io va zisei mai acu' cateva pagini ca am "di lucru" frate! Ca am maine prezentare la scoala si facui si io un PiPi work. Noa da' va prinsei ca nu cititi tot! Asa ca maine timp de 10-15 minute va fi pe ecrane in Visby ![]() Asa ca povestile pe maine! ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
ai terminat?
cum iesi treaba?
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha io vazui, da 1 minut de hello world tot iti faci printre ppt-uri! Cum merge treaba? |
Haha, pai nu avui ce sa spun...ca eram nu numai intre pipi-uri ci si intre cratite, spalat copil si spalat haine...asa ca ce sa va spun? Cum am asezat textul in pagina? Sau fotografiile? Sau de cate ori am dat cu sampon pe parul fetei

Treaba am dat-o gata mai devreme, de atunci cum spuneam...mancare, vase, haine, copii si citit text in suedeza despre patria draga, sa nu ma balbai prea tare maine, vizionat prezentarea. Plus azi noapte am dormit pana pe la 2 doar, lui Ovi i-a fost rau, azi nici n-a fost la servici. Ii e in continuare rau, nu stiu ce are. Ca doar nu-s io doftoru'. Sper sa fie mai bine la noapte...ca am somn de recuperat. Hai va
, ma duc sa fac un dus si ma bag in pat
.Somn usoooor!
ps. Bia, da' tu di ce stii numa' bancuri cu politai?

vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Si am ramas dezamagita ca nu mi-ati admirat capodopera de pe culi... ![]() |
pai astept finalul.
ce tort ii faci?
silvana_salajan spune:
Bia, problema 1 e rasuflata...Pentru problema 2 io creca s-ar izbi de zid...
Asta daca nu ar sari in aer cadn le da foc... 
mihaela_s spune:
Bia, oi vedea maine cum e treaba...sper sa le placa...
adriana, n-am rezolvat cu oala, tot asa...
ioana, bine ai revenit! Spor la treaba!
olim, tu unde te-ai scuns? 
Acu' chiar am 
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s ps. Bia, da' tu di ce stii numa' bancuri cu politai? ![]() |
hai mai ca si cu blonde stiu
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, problema 1 e rasuflata... |

Asa ca maine timp de 10-15 minute va fi pe ecrane in Visby