Condica Salajencelor (52)
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
diana
colegului tau
si multi ani fericiti impreuna.
ce face scumpicul si dulcicu de stefanut?
giulia, nu te nacaji ptr casuta ca zau nu merita.astea-s constructorii din ro.toate se rezolva cu calm si rabdare.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
fetelor, matei de cateva luni facea scaune moi si urat mirositoare, dar si cam multe pe zi 4-5 .era mai mult pe regim alimentar.dr de la cluj mi-a recomandat sa-i dau lapte fara lactoza.m-am executat.cat bea de ala era ok.bine da in timpul asta el saracut isi lua iaurturi si alte produse lactate , care clar aveau lactoza, si scaunul era ok.
eram disperata.
ne-am dus la mare , am luat cu noi lapte de care bea el[cedra] vreo 5 cut.s-au terminat si pe litoral n-am gasit marca asta.disperare , ce sa-i dau? am luat brenac , stiam ca e bun , dar ma gandeam ce puii mei fac ? sa schimb marca, in zalau nu gasesc. am luat totusi brenac ca nu aveam alta solutie.mai surpriza, coptilu are scaune ok.pe drum iau provizii de lapte, dar ajung acasa, se termina stocul
de lapte si trec pe cedra.surpriza scaune moi, urat mirositoare si multeeeeeeeeeeee
.iar regim , iar alea alea.am schimbat laptele .acu bea monor si e ok cu scaunul.bag sama ca cedra e de vina.
am mai vb cu ceva mamici in parc si ziceau ca au sesizat ca de ceva vreme au probleme copilasii cu scunele, si de la cedra
bine inteles.
Bimilit spune:
a uitai sa va mai zic ceva
.
fetelor am venit nitel socata de pe litoral.
am vazut o multimede copilasis superbi, dar in procent de 90 %toti erau obezi.doamne ce mila mi-e de ei.clar se gresete in alimentatia lor.
nu stiu cate din fetele de pe forum imi cunosc feciorul cel mare. dar spre rusinea mea
trebuie sa recunosc ca pana la 10 ani si al meu fecior era durduliu bine.stiu si unde s-a gresit .o alimentatie nesanatoasa[cartofi pai,snaksuri,chipsuri, sucuri gazose si multe alte magarii],plus ca manca in fata televizorului.dezastru a fost TUDOR.chiar acu cateva zile imi spunea tudor sa-i ascund pozele din perioada aia ca nu vrea sa le mai vada .vai de ati sti voi ce multa am muncit sa ajungem unde e acum.o clipa de neatentie si era sa-mi "nenorocesc" copilul .
pot sa va zic ca acum TUDOR studiaza orice aliment mananca.se uita la kalori, proteune, lipdie , glucide,E-uri . mananca regulat.are ciorbe si supe in meniu,multe salate si fructe.rar se mai scapa la un chips, iar cartofii pai sunt legenda[asta ptr ca asa vrea el].da sa nu va imaginati ca e schelet.e barbat bine
, asta si ptr ca face sport.
gata va tzuc ca am aberat destul in zona.
pupici
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Bianca bine te-ai intors acasa la noi pe forum . Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ati nimerit conditii bune la mare . Imi pare rau de minusurile gasite , dar vorba lui Mircea Radu " traim in RO si asta ne ocupa tot timpul " .
Otilia , distractie placuta la nunta ! Nu zici nimik de nanaseala ... in Simleu aveti nunta ? Ai grija la picioare . Eu am nanasit cand am fost graviduta si mi s-a facut rau la biserica si la restaurant asa ca nu m-am putut bucura din plin de chefuiala .
Maria , chiar asa ce mai faci , cum e BB , cum a fost in concediu ? Intra pe la noi si mai pove cate ceva .
Olim , poate face Alex alergie la ceva si de aia tot are mukishori . Zic si eu ca stiu cum sunt fetele mele alergice si asa se manifesta cu stranut , curs nasul numai apa , curs ochishorii dimineatza si alte din astea .
Ma bate gandul sa merg azi la piata sa cumpar vinete sa pun la congelator . Cred ca voi prepara si eu peste azi in oala minune .
Cam atat de la mine !
P.S. Bianca pe la cat crezi ca ajungi la mine azi ? Sa fiu si eu prin zona , mai bine da un bip inainte .
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
adriana cam pe la 17 cred ca ajung la tine.feciorii cei mari sunt la cluj.si dupa ce ajung ei acasa te calc
.
si eu vreau sa pun vinete la congelator .da sapt viitoare.
stiti ce ma bate gandul? sa fac zacusca in oala minine.nu am facut in viata mea, da acu m-as lega sa fac .ca nu e greu.plus ca o sa fie fuarte buna
, ca fac totul la aburi , nu prajesc nik.o execut sapt viitoare si va impartasesc impresiile.
a si mai vreau sa fac dulceata in oala minune.cat am fost plecata mi-a luat cineva zmeura si mi-a bagat-ola congelator .o execut luni, dulceata .moama ce gospodina m-am facut
.traiasca oala minune.
Bimilit spune:
adriana, am uitat sa fac referiri pompoase
la colega ta.auzi draga da aia-i dusa cu capu?
ce daca are frate procuror? aia cred ca frate-sau e Dumnezeu pe pamant?ia spune-i sa-si bage mintile in cap ca nasa-ta e fina lui Base, nepoata primarului din zalau si multe altele si nu o vad prea bine
. ce puii mei face aia? trece la intimidari? sa-si vada de serviciul ei si sa nu implice pe altii.crede ca fratele ei se baga in cacaturile ei?ioi ca m-am nervat fug sa bag o tigara
.
Bimilit spune:

Bimilit spune:
adriana, da daca mai face gafe te duci la director direct si-i spui ca datorita faptului ca nu poti comunica civilizat cu ea preferi sa comunici prin el .
ioi, asa se intampla cand angajarile se fac pe pile si relatii si nu prin sustinerea unui examen de competenta.
tara de kkat.
oricum, tipa-i dusa, auzi tu sa ameninte.da ce se crede in sala de judecata? auzi da nu ai putea sa o inregistrezi? io-i ca deja fac scenarii
.
dianaiulie2009 spune:
Ma lasa inspiratia si va cer ajutorul in legatura cu un exercitiu pe care il are Andreea : sa faca propozitii in care fiecare cuvant sa inceapa cu grupurile < ce >, < chi > , < ge > . Noi ne-am "sfarmat" creierii si mare lucru nu am reusit sa compunem . Astept si sugestiile voastre .
P.S. Bia , ti-am scris un PM .
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
ioi atata inspirtaie am avut.
da acu vaz ca nu-i bine.
explica la fata"tuate cuvintele din propozitie sa inceapa cu acelasi grup?