Aspirante optimiste > 20 (337)
Raspunsuri - Pagina 20
menics spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu azi sunt
nu stiu ce sa mai cred... ma dor sanii, mai mult unul, trebuia sa-mi vina CM in 16, dar toate testele facute sunt negative... pana acum mi-a venit ceas...voi ce credeti, ati mai auzit, ar putea fi sarcina si testele sa nu o depisteze??
http://tt.lilypie.com/EL5gp3.png
anidaz spune:
Da ,intr-adevar se poarta chiar bine si medicii si asistentele si cu cele care le dau cate ceva si cu celelalte.Este curat si placut la matern ,cel putin in cladirea noua.
Am vazut ceva trist ce m-a socat la mamele care au nascut natural fiindca ele se pot misca mai repede,cel putin 60% stateau bine mersi in curtea spitalului la tigara si cafea.Nu-mi venea sa cred ,era curtea plina de fumatoare si nici macar nu fumau ceva light ci cele mai rele tigari cele rusesti si chinezesti de contrabanda.Fara sa jignesc pe nimeni dar mai mult de jumate din paciente sunt de etnie rroma.Asta am intrebat o doctorita fiindca eram uimita cate tigancuse am vazut.Cu toate astea au nascut copii mari si sanatosi,nu-mi dau seama cum,

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Menics,daca eliberarea de hcg este mica ,da s-ar putea pozitiva mai tarziu.Dar asculta la mine ca sunt patita,bucura-te daca se pozitiveaza mai greu ,decat ca mine sa ai doua linii si de fapt sa fie doar reactivul.E mai mare dezamagirea.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Hai sa fac capitol nou ,apoi ma apuc de program administrativ

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Rallu spune:
Fetelor am si eu o intrebare: teoretic vorbind, luna dupa stimulare poate fi cu ceva mai speciala decat o luna obisnuita?
Adica poate fi mai fertila (ca s-au pus ovarele in functiune luna trecuta) sau mai putin fertila (s-au facut multe ovule si acum se odihneste)?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Menics,daca eliberarea de hcg este mica ,da s-ar putea pozitiva mai tarziu.Dar asculta la mine ca sunt patita,bucura-te daca se pozitiveaza mai greu ,decat ca mine sa ai doua linii si de fapt sa fie doar reactivul.E mai mare dezamagirea. poate luna asta da!un moment de iubire La plimbare si altele |
Multumesc pentru raspuns, ma gandesc sa merg la sfarsitul saptamanii la un control totusi
http://tt.lilypie.com/EL5gp3.png
gessy spune:
iti multumesc foarte mult pentru informatii.
referitor la problema ta mai bine ai vorbi cu un medic pentru ca durerile in timpul actului sexual nu sunt in regula.
pupici
oana_cnt spune:
Multumesc, Gessy.
Intre timp am avut dureri si mai mari, azi noapte.Si nu doar in anumite momente, ci ma durea tot timpul partea stanga si ma simteam foarte balonata, iar sanii ii simteam foarte tensionati.
De azi-dimineata, insa, au inceput sa ma lase.
Am vorbit cu dr. si mi-a spus ca e normal, avand in vedere ca eu acum am ovulatie indusa, dupa ce de aproape 2 ani nu am mai avut ovulatie. Si ca sa nu ma impacientez daca durerea nu o mai simt daca stau in pat.
Sper ca sunt OK totusi...
Oana

Neata!
ici la toate aspirantele! Sa auzim numai de liniute duble!