Aspirante optimiste > 20 (337)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Acum sunt curioasa la cate zile o sa-mi vina uratii,luna trecuta au venit la 27z,acum ori vin azi ,ori maine,ori la 30z.
Test voi face doar in z31 in cazul in care nu apar,desi ma indoiesc fiindca deja ma dor salele.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Un alt lucru bun care mi s-a intamplat in spital afost acela ca la cezariana Ramonei a asistat si doctorita la care doresc sa merg in septembrie.Am reusit sa vorbesc cu ea ,i-am spus in mare despre ce este vorba si atunci cand voi fi pregatita ma asteapta la cabinet pentru investigatii.La prima vedere mi-a placut mult de ea,desi era intre doua nasteri si-a facut timp sa vorbeasca cu mine si sa-mi spuna ca vom face tot posibilul ca in curand sa fiu in spital in postura de mamica nu de apartinator.
Vom vedea,cert este ca in primul rand voi face analizele necesare si spermograma sotului ,apoi urmeaza diagnosticarea si tratamentul.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Eeeei,dar vad ca sunt singura pe-aici,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Nu esti singura.
Neata.
Iaca si eu inainte de scarbici mai bag un ochisor pe aici.
Am vorbit si eu cu doctorita: acum e in concediu dar dupa 1 septembrie ma duc iar la ea....poate-poate.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Mai ce greu merge forumul ,am crezut ca netul e de vina ,dar am intrat prin alte parti si merge bine,asa ca nu mai scriu acum ca stau 15 minute sa-mi ia un mesaj.Pe mai tarziiiiuu.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Hopa!Acum mi l-a luat fulger,si-a revenit,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

In caz ca n-ati inteles ca-s si eu pe aici, am umplut o pagina numai cu raspunsul meu....sa se vada
Acu pe bune, s-a intepenit pagina cumva, eu nu m-am prins si am apasat de mai multe ori pe SEND.
Cand in final si-a revenit am constatat ca umplusem o pagina cu acelasi post
Cu scuzele de rigoare, am remediat problema.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

Neatza fetelor !

Imi doresc un

Mergi la inceput

Buna dimineata alla o cafeluta?

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

NEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAATZZZZZZZZZZZAAAAAAAAA

FELICITARI PT NEPOTEL!!!
important este ca sunt sanatosi si mama si bebe
din cate povestesti tu pe acolo se pare ca se purtau frumos cu pacientele...
eu sunt z38 si ma gandesc sa le fac un descantec uratilor sa vina odata...nici chef de cotaiala nu mai am de la un timp...suntem mai mult obositi.
adina cat priveste spermograma suntem mai multe fete care avem de gand sa-i trimitem pe soti . facem un club . in ce-l priveste pe al meu a protestat ca luni e ziua lui(uitasem)) si a zis ca vrea sa bea si el ceva in weekend(noormal) . so...se mai amana 2 sapt, dar nu-i nimik, nu au intrat zilele in sac.

iulia ce mai faci? nu mai dai nici un semn???? ai fost la eco?

Mergi la inceput