Comori de nov-dec 04 (183)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirandolina paxella am votat si eu deja de ieri, prin bunavointa unei colege de forum Succes! |
| nu pot sa mai stau, pic de somn...fiu-miu cel mic arata cam asa a cazut de pe scaunul de bucatarie, un taburet obisnuit, insa s-a sprijinit in mana stanga si acum are o contuzie la cot, prin urmare atela pentru 10 zile ![]() |
Ufff...dragutul de el...Pupici sa treaca repede "labuta schioapa"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ochi_verzi spune:
Salutare si sar'na!...ei nota de la psiho nu-i chiar asa mare
dar la cat de teama mi-a fost si la cat a fost de invatat sunt multumita.
M-am pus pe recuperat si privit de poze ca nu vreau sa pierd nimic![]()
| citat din mesajul lui paxela http://picasaweb.google.com/stanescualexa/NewFolder2 uite cu ce pierde o mama nebuna timpul |
e o scumpa si tie iti sta grozavAzi am reusit si eu sa-mi fac o programare pt joi, cica schimb culoarea..sa vedem ce-o iesi

| citat din mesajul lui onitza Fetelor, faza: aseara la culcare, Paul intreaba pe taica-su: Unde e mamaie? Initial al meu a crezut ca inteaba de Mutzi, de soacra-mea, care e la noi, si ii raspune ca e in camera, se culca si ea...dar Paul ii spune: Nu ea, mamaie care ma iubeste!!!! |
Si matza mea tot la mama trage, are si motive:i face toate poftele, se joaca mult cu ea si mai ales i face aluat cu care sa se joace
| citat din mesajul lui try Ochi-verzi, nu e drept ca mamicile invatatoare sa piarda prima zi de gradi/scoala a propriilor copii. |
Asta cam asa-i dar, nici pt ceilalti copii nu-i drept ca-n prima zi sa nu aiba invatatoare.Sper totusi sa ajung la final.Abia astept si ea la fel.Aseara ma intreba de ce nu merge si ea de azi.I-am explicat ca noi incep mai repede sa pregatim clasele si ea va merge peste doua saptamani(nu ca ar intelege prea bine timpul dar,...)
Mirandolina, citeam ca intrebai ce cumparam pt gradi.Noi am cumparat doar ghiozdanul pt moment si voi mai lua asa:papucei de casa, ceva care sa-i stea bine-n picioare, nu tip slapi;coli colorate(nu iau hartie glasata ca-i subtire si urata, ci coli xerox colorate si mai subtiri, dar si cartonate, toate culorile posibile);hartie creponata; plastilina, lipici,acuarele(am luat de la herlitz si inca o firma ca din experienta stiu ca-s cele mai bune);creioane colorate, creioane obisnuite, carioci; hartie igienica se mai cere;sapun lichid;servete de hartie cum sunt cele de bucatarie.Dupa prima sedinta mai luam caiete tip pt romana, mate, stiinte si sa vedem ce mai zice doamna.
Mihaela si Diana 22.11.2004
ochi_verzi spune:
| citat din mesajul lui fulguletz ochi verzi, ramasesem datoare la tine cu un raspuns...m-ai intrebat o data de unde mosteneste David aptitudinile de mare spotiv de olimpiada Treaba e logica, David de la fostul , iar asta din burta de la actualul ![]() ![]() nu ti-am raspuns pe PM ca poate mai erau curioase |

| citat din mesajul lui mirandolina FULGULE si matale esti de pe alta planeta, asa ca stai deoparte aci platesti 2 milioane (cca 65 de euro) la fondul gradinitei la inceput de an; |
Anul trecut a fost cam 30 de lei fondul clasei, stiu de la cumnata mea ca neptica a inceput anul trecut gradinita.
aaaaa si i-am luat 2 treninguri, 2 perechi de blugi pe elastic si mai vreau niste pantaloni dar tot pe elastic ca-s mai comozi, desi doamna-i duce ea la baie cu ingrijitoarea dar sa nu se tot chinuie cu nasturi, capse si fermoare.
| citat din mesajul lui gazzella Felis, am sa incerc sa ma interesez, sa intreb pe ici pe colo, dar nu promit nimic... ...si...fetelor, bine v-am gasit va citesc de cateva zile, se mai accepta intrari? Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni) |
Bine ai venit in gasca!

| citat din mesajul lui Otiliav Hai ca daca nu avem raceli si alte boli, doamne fereste de ele, eu ma stresez cu inaltimea Anei ca nu vreau sa ramana pitica ca mine. De 1 luna ii dau Omega 3 cu Vitaminele A, D, E si cum am fost si la soare o luna vad ca isi da drumul, in sfarsit numai calca pe pantalonii marimea 104. As vrea insa sa-i dau si Calciu, am luat Ca Pharco din Ro, dar nu mai stiu cum i l-am dat in anii trecuti. Mai da cineva Calciu copilului? |
Sti ce-am invatat eu la psiho acuma? Limitele ponderale la un SCOLAR se situeaza intre 19-32kg la baieti si 18-29kg la fete, iar inaltimea 113-132cm la baieti si 111-131cm la fete asa ca nu-i mica deloc Ana, iar Diana inseaqmna ca as putea s-o dau direct la scoala

Eu vitamene nu i-am dat decat anul trecut un picovit cand nu manca mai deloc dar in rest nu-i dau pt ca efctul lor apare mult prea tarziu.
Calciu i dau in lunile ci R, 10 zile dar mai sar cate o luna, ca uit
ochi_verzi spune:
Paxela, plimbareti mai sunteti
Si Diana mea de 2 saptamani mananca tare bine...ptiu-ptiu sa nu-i fie de deochi.
Silviu inca mai mananca asa bine?
| citat din mesajul lui gazzella fetelor, vin si io c-o intrebare cum faceti, cum va descurcati cand va intreaba "de ce?" |
...yuiii ca la noi a trecut faza cu "de ce?" dar îi dadeam raspunsuri cat sa priceapa, ba i-am si demonstrat de ce-i zi si noapte cum se invarte pamantul(demonstratia i-am facut-o cu o lampa si doua mingi, una mare-pamantul caruia i-am desenet ochi si gura care rade cand e zi, cand ajunge cu "fata" soarelui si una mai mica-luna)A fost incantata si multumita
Cu oglinda n-am avut intrebari ca deh se admira prea mult in ea, dar probabil gaseam o explicatie de moment..o sa ma gandesc si la asta
| citat din mesajul lui paxela orcum e putin depasit de situatia copilariei , el e la nivelul daca uita ceva incepe cu "gandeste creierule" , " nu m-am mai gandit in mintea mea" " nu mai stie creierul meu" si altele care nu imi vin in mite, pai eu la scoala poate sa fi auzit de creier si rolul lui ![]() are o capacitate.... raman masca, "daca nu ai inima nu poti sa traiesti, ca inima bate tic tac tic tac asa cum zici tu mamaie , ca sa miste sangele, si creierul, ca sa pot eu sa ma joc si sa misc manutele" va dati seama cum a ramas mamasau nu mai arunca cu jucariile ca le doare, "nu le doare ca ele nu traiesc ca nu au inima sunt de plastic" "mamaie ia scoate limba, ia sa vad tu ai papile gustative" si nu doar ca stie ca are asa ceva dar si la ce folosesc , si alte asemenea minuni care cel putin eu una, am auzit destul de traziu de eleacum e la capitolul, tati povesteste-mi de insecte si ar mai fi dar nu mai stie creierul meu la ora asta |
copil istet.Si Dianei i-am explicat ca jucariile n-au viata, pt a indeparta un pic animismul,i-am spus tot ceva legat de inima, de faptul ca noi putem sa ne miscam singuri dar ele nu...si la gradi stiu ca invata despte inima, viata,...Oricum e tare istet Silviu.Miha, la tunat si fulgerat tot asa, ca norii sunt pe graba si se ciocnesc asa i-am spus
| citat din mesajul lui ad_rianna salutare!!! hai ca dupa "lupte seculare" am reusit sa pun si eu dupa o selectie riguroasa va pup si fug la munca...apoi acasa sa invat ca am un examen in 2 |

copii frumosi, e mortal Tudor cat e de serios| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza Multumesc pentru raspunsuri fetelor! Si eu am insistat sa se imbrace/dezbrace singur dar NU VREA!!!!!!! Si nici pe noi nu ne lasa! |
Cand se face"plintzesa" sau pur si simplu are chef sa se imbrace in nu stiu ce fusta sau vrea pantaloni anume, ma trezesc cu ea gata imbracata, dar de regula cand iesim afara sau dimineata, o imbrac eu din comoditate, graba ce-o fi.Am zis ca are vreme sa se imbrace ea.Iar la capitolul asta nu se asorteaza cu asta...ufff ca avem si noi fitze sau vrea o haina anume sau are de exemplu niste pantaloni care nu-i plac...de ce? nu stiu dar nici nu i-am mai dat pe ea.
| citat din mesajul lui gazzella fetelor, asa zic si io ca-i superb dar eu sunt vestita cioara :-)) si am incarcat poze mai noi cu el, dintre cele mai recente http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0444.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0414.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0405.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0401.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0344.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0322.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0293.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0254.jpg http://i32.photobucket.com/albums/d36/ilandreina/100_0250.jpg Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni) |

Ca am zis de par, vai ca rebel e parul Dianei chiar daca nu-i carliontat si cum mai avem nevoie de agrafe pe ici pe colo, ca de nu pare o copila dezordonata(a vazut Ioana cand a fost la noi si o adusese Mihai de la ai mei
| citat din mesajul lui ad_rianna ca tot veni vorba de copii frumosi ...cum adica nu vreau...le-am zis frumos ca nu vreau pt ca prefer sa faca ei asta constient cand vor fi mari, daca-si doresc, nu acum ca vrea mami. am facut rau? ca de umflat in pene (ca ne-au "pescuit" tocmai pe noi cand in jur era plin de copii) sincer...m-am cam umflat |
paxela spune:
mirandolina , multi pupici piciului sa se faca bine repede
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
ochi_verzi spune:
| citat din mesajul lui danette Am incarcat ceva poze mai noi aici: http://entertainment.webshots.com/album/565803107Icnfea |
Ei ai mai dat un semn de viata.E atat de dulce si-ai zice ca-i cea mai cuminte de pe pamand
Tare i-a mai crescut parul...cand va fi donsoara,mult va mai suna telefonul.
No ca a facut matza ochi.Mai am cateva pagini si-s la zi
ochi_verzi spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Felicitari Mihaela! Sa intelegem ca esti titulara si gata nu mai dai examene pe viitor? |
Daca se voteaza proiectul de lege, la anul voi putea sa ma transfer la oras si atunci salutis examene.
| citat din mesajul lui monica-elizabet Mihaela, felicitari ![]() acum sa te inscrii direct la doctorat ca sa scapi de toate gradele si eu cand am sa merg acasa tot asta am de gand sa fac pe toate sa aveti o Duminica placutamonica |
Ei as vrea eu
dar numai daca termini Stiintele Educatiei. Problema este ca se face la Deva, asta inseamna sambata mereu plecata de acasa, timp de 3 ani si nu stiu e prea mult/greu, nu ca invatat, dar timpul, taxele mari...| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Si pt ca tot zicea Paxela... ca l-a vazut pe Mihai... pt cine mai vrea... poze noi si de la ziua Paxelosilor |
E asa de incantat de catel, i se citeste bucuria nu alta

| citat din mesajul lui mirandolina Ochi verzi feicitari pentru examene! nu pot sa mai stau, pic de somn...fiu-miu cel mic arata cam asa a cazut de pe scaunul de bucatarie, un taburet obisnuit, insa s-a sprijinit in mana stanga si acum are o contuzie la cot, prin urmare atela pentru 10 zile ![]() |
sa scapati cat mai repede. Stiu cum e cu ghipsul, acu' 1 an si vreo 4 luni am avut Diana piciorul in ghips timp de 2 saptamani, pt entorsa.Noi profitam din plin de faptul ca am terminat, asa ca mergem la plimbare, ne jucam, poveste seara(ca in ultima vreme, facusem o intelegere, o seara da, o seara ba).
Azi a pictat cu Adriana si-s tare mandra, e prima pictura mai repreventativa, pe care a facut-o singurica, singurica. Cica s-a pictat pe ea, ascultand muzica
"opera de arta"
Ioana, concediu placut in continuare(fug la subiectul cu Bulgaria sa citesc, ca-s curioasa din fire
Chiar asa Oti, pe nude esti, ca de regula semnai cam zilnic condica?
De celelate fete nici nu mai intreb, ca niciun semn n-au mai dat.
Va
!Mihaela si Diana 22.11.2004
mariussimiuc spune:
Mai Mihaela mai...ce sarguincios ai citit si raspuns la toata lumea...Noi nu-ti dam note sa stii. ![]()
Super desenul Dianei.
Asa ar trebui sa deseneze un copil de 4 ani?
Ca sa-i spun si eu lui Robert. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gazzella spune:
ochi verzi,
http://good-times.webshots.com/photo/2249705960103011028Smmlti
complimente, foarte, foarte fain!
e fenomenala fi-ta, dar banuiesc ca stii, deja :-)
fetelor, si eu sunt multumita, chiar foarte
am reusit sa gasesc la biblioteca niste carticele foarte bune, fiecare trateaza un argument pe masura pruncutilor de 4 ani
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
monica-elizabet spune:
imi merge tare greu netul a intrat doar sa va salut
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

Succes!

Mai da cineva Calciu copilului?
, si alte asemenea minuni care cel putin eu una, am auzit destul de traziu de ele