Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
alinaatudor spune:
[font=Century Gothic][/La multi ani si multa sanatate clopoteilor si mamicilor ce se sarbatoresc astazi!!![font=Century Gothic]
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Ellenuta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI!

pupicei speciali pentru mariile de iulia, shose, cretulina, laurici, miki, dany, gya, mari
, gabby si aurel_cris!!!! si desigur si pentru mariuca mea!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
alinaatudor spune:
Si acu'/...neata..si va doresc o zi tare buna...mai ales ca e vineri./.yupiiii...ce ma bucur..maine si poimaine stau cu ingerasul toata ziua...
acxu ma bag sa citesc o leaca ce ati mai scris aseara..
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
ramonab spune:
Buna dimineata!!!
Bianca Sara si Serban
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
alinaatudor spune:
Of mai Ven..ce greu trebuie sa fi fost..mi se umplu ochii de lacrimi numai cand ma gandesc ...si eu am fost pusa intr-o situatie ciudata in maternitate..cand trebuiau sa ii ia sange fetei pt o analiz...intrucat era un bot de om...nu prea avea vene..si au incercat zadarnic..nici nu mai putea plange saracuta...asa era de obosita de la urlat..si apoi mi-au luat-o..si au incercat sa ii ia dintr-o vena a capului...dar nu au reusit nici de acolo...eu eram cam in transa..dupa nastere,...dupa tot..nu cred ca prea realizam..dar nici Stefy nu plangea tare...cred ca asta m-a ferit de un soc psihic...oricum...numai cand ma gandesc ca i s-ar putea face cel mai mic rau..ma apuca nebunia..cred ca, vorba ta, as face moarte de om....
Hai fetelor, sa ne concentram energiile pozitive..si sa le dam putere..atat lui Ven cat si Gattei..si sa ne rugam sa le fie bine ingerasilor lor.
Va pup
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Ven spune:
'neata!
Noi din lac in put. Mathias are rubeola. E plin de bubite/pete pe cap, gat si trunchi. Dr. zice azi-dimineata: "E ceva viral, ii dam pace, continuam cu antibioticul pana maine dimineata." Eu tot citesc acum pe net ca nu se da antibiotic la asa ceva. Offf, sunt intr-o stare nasoala de tot. Plus ca acum a facut kk, la inceput era tare, apoi la sfarsit iarasi mai moale si cu ceva mucus. Cred ca reducem laptele iar la 1 masura / 120 ml mucilagiu de orez :(
Imi vine sa plang non-stop 
danonique spune:
Buna dimineata!Cynthia inca nu am reusit sa ajung la banca dar sper sa imi gasesc timp zilele astea.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ramonab spune:
Ven bine ca ati scapat din spitalu ala.Foarte urat din partea cadrelor medicale de acolo sa chinuie in halu ala un copilas.Eu nu inteleg de ce a trebuit sa ii puna atela si sa il lege.Cand am fost cu Razvi in spital, am vazut copii cu branula in mana da nu erau legati.
Si inca ceva ma enerveaza.De ce scot mamele din salon atunci cand le iau sange bebeilor.Stiu ca si pe mine au vrut sa ma scoata din salon, sa il las pe mana lor.Da am refuzat categoric, cum sa il las pe mana unor straine, nu destul ca il chinuie cu acul (sau chinuit o gramada sa ii gaseasca o vena, avea venele mici si slabe, ca mine), sa nici nu fiu langa el sa il linistesc?L-au intepat pe saracu de vreo 3 ori intr-o mana si nu au reusit, si au trecut la cealalta mana.Tot era sange saracutu pe mana.Numai eu stiu cum m-am abtinut sa nu plang, sa nu il sperii si mai tare.Foarte greu mi-a fost atunci.
Lasa ca o sa i treaca si o sa fie iar copilul cuminte si vesel.
tare tare.
danonique spune:
VEN multa sanatate lui Mathias!Curaj, mami, ca va trece aceasta perioada si scumpul va redeveni baietelul sanatos si jucaus.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ramonab spune:
Acu vad ca ati dat in rubeola.oooooffff!!!!Nu ma stiu ce sa zic.![]()
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI