Strigator la cer

Strigator la cer | Autor: Lorenyy

Link direct la acest mesaj

Nu pot crede ca pe acest pamant inca mai exista astfel de oameni,si nu le pot numi animale,as fi prea blanda...Vorbeam cu mama intr-o zi despre o familie,(tata si fiica)vecina cu noi,care sunt certati cu toti localnicii,la care mama imi spune"La ce te astepti draga mea,au si 2 copii impreuna,nu stiu ce inseamna D-zeu".Am ramas muta,cum adica,tatal si fiica....??Din cate am inteles??!! politia nu se poate baga,ptr ca fiica nu l-a reclamat ptr viol,medicul de familie,o Doamna foarte cumsecade care este la fel de intrigata de situatie,la fel,este legata de maini,atunci cine poate lua masuri??
Eu inca nu-mi revin din soc,unde ajungem??Cum vor raspunde la intrebari peste ani copiilor??Copiii la randul lor,cum vor raspunde la intrebari?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu zic sa te muti...esti impresurata de cazuri strigatoare la cer...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ok, nu inteleg un lucru: cand au inscris copilul la starea civila, la nasteri, ce au trecut la tata? si cum de nu le-a cerut cert. de casatorie?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

ok, nu inteleg un lucru: cand au inscris copilul la starea civila, la nasteri, ce au trecut la tata? si cum de nu le-a cerut cert. de casatorie?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

In State nu esti obligat sa declari tata...nimeni nu iti cere certificat de casatorie sa inregistrezi un copil, doar identificarea mamei este suficienta.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Nu am fost destul de explicita,imi cer scuze,totul se intampla in Romania...Am inteles ca la numele tatalui i-a fost trecuta"liniuta",au fost luati la intrebari de oamenii Primariei,la care raspunsul lor a fost foarte violent,si stiti cum se intampla aproape de fiecare data cu oamenii legii"am fost,am vazut".Tot ma gandesc la cei 2 micuti,ce se va alege de viata lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Ocebine,putin sarcastica?!Sau ma insel..?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

dar ce, fara certificat de casatorie nu se poate declara un copil? de cand sunt toate mamele casatorite si eu nu stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nimeni nu te ia la intrebari nici in Ro la declararea unui copil la Primarie. Daca parintii nu sunt casatoriti, in cazul in care tatal isi recunoaste copilul, trebuie sa mearga personal la Primarie si sa dea (cred) o declaratie. Asa in certificatul de nastere al copilului apare numele mamei si numele tatalui.
In cazul in care copilul nu e recunoscut de tata nu stiu exact procedura, insa cred ca il poate declara oricine, in dreptul tatalui aparand linutza.

Lorenny, e ingrozitor ce povestesti tu acolo...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca se presupune ca exista incest se autosesizeaza protectia copilului.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu cred ca autoritatile nu au cum sa autosesizese daca nu stiu...
cate rel. incestuoase sunt si nu stie nimeni!
parerea mea e ca vecinii ar tb sa ssesizeze autoritatile...da' la noi tb dovezi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

eu cred ca autoritatile nu au cum sa autosesizese daca nu stiu...
cate rel. incestuoase sunt si nu stie nimeni!
parerea mea e ca vecinii ar tb sa ssesizeze autoritatile...da' la noi tb dovezi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Pai normal ca cineva trebuie sa spuna de ei , nu trebuie plangere, trebuie doar sa ajunga la ei informatia ca fac ei mai departe

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput