Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

LA MULTI ANI ROCSY !!!!
CAND?

salutare fetele
nu am mai scris de multisor dar v-am urmarit din umbra.am terminat tratam cu diphe si acu astept sa vina..sau nu..
deocamdata sunt prinsa cu altele..caut de munca..,tata proaspat operat..,pregatiri pentru plecat in vacanta..multe...multe.
stess, plans, nervi,..uneiri prea calma cand totul in jurul meu se darama..m-am .toata lumea crede ca sunt si tre sa le explic de ce ..arat asa..cand eu eram un biscuite in dunga..
hai ca v-am plictisit.
pup katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ubi... pt matusica sa inteleg ca bebe e rusinos....va tine in suspans, surprize, surprize. Poate ne arati doar butica intr-o poza, sa incantam ochisorii nostri batrani

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

katymana,
de cand ai inceput tu micuta tratamentu'?... si cat te-ai ingrasat .. nu de alta dar cred ca si io daca nu reusesc din oct incep diphe ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Multumesc tare mult, mada pentru numarul de telefon!

pentru ROCSY, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI OPTIMISTA! SA CREZI IN DD SI IN MINUNILE LUI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Buna fetelor! Am revenit in forta dupa o absenta mai indelungata dar motivata! Iti multumesc pentru informatii "anaconda2". Sigur ca va spun si eu povestea mea!Iat-o: am fost pacienta lui BIG M. care, dupa un HSG cu rezultate bune a constatat ca problemele sunt la sotul meu, mai ales ca lucreaza in mediu toxic. Am facut in urma cu 4-5 ani vreo 5 IAS nereusite, dar , in prealabil nu mi se cerusera dozarile hormonale. Anul trecut, am luat-o de la capat cu analizele si am constatat ca am prolactina marita de 4 ori. Am fost f speriata crezand ca nu mai am nici o sansa, dar si dezamagita de superficialitatea consultatiilor anterioare. Acum incerc sa rezolv prolactina si voiam ulterior sa merg si la un medic sa imi refaca toate analizele. Fiind din Galati imi e mai greu sa aflu despre medicii de acolo prea multe. Am facut programare la dr. Ion Ionut despre care insa nu stiu mai nimic. Voiam sa ma lamuresc pe ce drum o pot lua caci timpul trece si il resimt ca pe un dusman.Ma bucur ca v-am descoperit si va pot spune mai multe dsp mine si pot afla si eu mai multe dsp voi. Sper sa ne intalnim f des aici,pe forum, si sa aflam cat mai curand vesti bune unele despre altele. Va pup!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ktymana cand vrei tu. inca o data merci pt urari si voua sa va dea bunul Dumnezeu cate un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

bine ai venit clau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

georgia,
operata intai laparo dar fiind mai complicat la cateva zile op clasica la inceputul lui februarie.prima diphe 13 martie- ultima 31 iulie.
vb cu tutu la tel acu cateva zile si a ramas sa merg la el cand vine ciclu.dupa op aveam cam 60-61 kg acu 70kg.recunosc nu am facut nici un fel de sport doar ca mergeam pe jos in plimbari zilnic,de mancat nu pot spune ca am exagerat..cred ca daca mancam cat as fi vrut aveam 100kg.dupa ultima injectie am impresia ca pun pe mine din ochi tinand cont de faptul ca pe 31 aveam 68kg.nu am tinut nici un regim am mancat ce am vrut.adica otravuri si sucuri.a fost o per in care mauncam sanatos zic eu adica fructe, legume.,salate proaspete de la mama din gradina,fara prajeli si altele sucuri acidulate.. si m-am mentinut la 65kg...
concluzia:" esti ceeace mananci"- m-i se potriveste.
spun ca nu am facut sport deoarece am incercat si oboseam f repede apoi cateva zile ma durea op.
offf
acu as vrea sa incep o cura de slabire.
vad dupa concediu
oricum am vb cu tutu si spunea sa-mi mai fac de cap acu .
dupa ce vine cm tre sa vb serios ce vreau sa fac cu sanatatea mea...le iau treptat.
mai tre sa fac fata si diferitelor tipuri de oameni care de multe ori habar au ce vorbe scot din gura
pup

Mergi la inceput

Am citit f multe lucruri bune dsp d-l Tutunaru si as dori eventual sa ajung si eu la dansul, dar nu stiu unde are cabinetul particular si nici cum pot ajunge la la gara de nord in zona respectiva. .
Imi este f greu si cand programarile sunt dupa amiaza pentru ca, neavand pe nimeni in Bucuresti, trebuie sa ma intorc acasa in aceeasi zi. Dr. Ion Ionut am aflat ca are cabinet la hotel Ibis, langa gara de nord, de aceea imi era comod din acest punct de vedere. Joia urmatoare voi veni in Bucuresti pentru un RMN si imi e foarte teama ! Sper sa fie bine si sa aflu ca nu sunt un caz fara solutie.

clau

Mergi la inceput

Bun gasit, "rocsy2007". Multumesc pt primirea calduroasa!! Te pup si iti urez sa iti implinesti cat mai curand visurile!!

clau

Mergi la inceput