Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72
Raspunsuri - Pagina 15
aerlilian spune:
Eu nu ma las...mai bag un test sambata dimineata.Ca sa ma linistesc total...Georgia,faci si tu,da?
mada23 spune:
Apar si io mai tarziu... sa incepem cu sarbatorita
LA MULTI ANI, LA MULTI ANI 

SA TRAIESTI, SA FII SANATOASA, SA FII INCONJURATA NUMAI DE LUCRURI BUNE, IAR BUNUL DUMNEZEU SA-TI DARIUASCA CEL MAI MINUNAT DAR DE PE PAMANT 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
mada23 spune:
Tamy...
continuam lupta, da?
mii de poopici la fete
aerlilian, Georgi...

asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
georgia_c spune:
ilenus ... io parca as face un test de sange ...ca ar cam trebui sa iasa ceva ceva ....parca arisica , a facut in z10..sau ???nici nu mai stiu ... stiu ca mi s-a zis si cat costa ...40ron sau 70ron ???... tot fetele gravi imi zisesera , dar na ca nu mai stiu ... sunt numai cu gandul la concediu
...daca ma hotarasc sa merg la ids si aflu si cat costa .. va informeaza fata
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
Ubirica....ce faci iubita
ce face burtik frumos, nu mai vrei sa vb cu noi, cam rarut, cam rarut 

asteptand miracolul

ubirica spune:
Matusica Mada, crestem pe zi ce trece si suntem tare emotionati ca azi speram din tot sufletul sa vedem la Iosup daca bebe are puta sau pasarica.
Am mai avut o tentativa saptamana trecuta, dar cu toate eforturile depuse de Tutu, nu am reusit sa-l vedem pe bebe decat din spate, ca in poza de mai jos.
georgia_c spune:
tamy .. imi pare rau ... offfff...asa mi-ar place sa mai apara o gravi .... pana plec io la "rude"....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein