Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna,
Am fost si eu astazi la un control la T.
Era ceva coada, dar nu am stat decat o ora si un sfert... totul este bine.
A facut vreun din voi inseminare astazi? Cam pe la ora 6 si ceva? Oricum, sa fie cu noroc!
Am vazut ca a avut prioritate in fata restuli de fete, a specificat T. ca este pt inseminare, asta apropo de discutiile privind "preparatul", sa nu stea mult de la preparare pana la inseminare.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 26+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ba da ilenus ... ma bucur de toata semnele ... pana in vreo 2 zile cand apar uratii peste mine ..sa vezi tu atunci cum imi trc instant toate cele ...daca mai descoperi ceva "nou" zi-mi si mie , sa ma "caut" si io

si io am intrat inainte la inseminare... desi imi era asa aiurea , caci era o tipa acolo cu amniocenteza si era atat de suparata ... offf .. greu .. greu fara bb, greu cu bb ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

aaaa..vroiam sa mai zic ceva...dar deh varsta, roza draghili ... nici lecitina nu ma mai ajuta maica ...

in ziua in care io am facut IA , mai era o tipa , ma rog erau mai multe , una dintre ele facuse 6IA cu dr t ... dar cea care a facut ina aceeasi zi cu mine , stiu sigurrr ca citeste... hai fa-ti curaj si scrie-ne .. poate tu ai test pozitiv .. si atunci chiar ca ne creste si noua moralul ....

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rocsy ,LA MULTI ANI!,sa ai parte de tot binele din lume si sa ti se indeplineasca marele vis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

eu mi-am facut deja test si e negativ. nu am mai avut rabdare pana maine. dar CM-ul inca nu a aparut. nu stiu ce sa mai zic!
bafta maine celor care se testeaza!
La multi ani pt Roxy! esti tinerica tinerica. Nu e cazul sa iti faci probleme din cauza asta!

Mergi la inceput

tamy , maine dimineata , cu primul pipilica .. testul de azi nu se pune ..ca era nenea pisu "neconcentrat"....

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , ti-am dat pm .
Fetelor , va sfatuiesc sa nu mai faceti testul de urina mai devreme de cel putin 15 zile , de la ovulatie (sau IA) ! Mai bine direct cel de sange , care ar iesi inca din ziua 12-13 . Asta din spusele lui Matei .
Eu asa am facut , nu m-am mai stresat cu teste inainte de termen , cu toate ca ardeam de nerabdare , si as fi vrut sa fac cate 3 pe zi , inca din ziua 7....
Rocsy , LA MULTI ANI pentru maine , sa fii sanatoasa si fericita , iar cat de curand sa te auzim de bb !!!

Am fost si eu azi la Tutu , pe la ora 14 . Eram doar vreo 6-7 fete . A plecat vreo 30 min la o nastere .
Mi-a spus ca nu a fost nevoie sa-mi opereze septul (pe 10 aug , la histero) , ptr ca , atunci cand a intrat cu acel lichid sa faca distensia uterului , acesta s-a umflat cam ca "un balon" , deci bb ar avea loc sa stea . E f tare !
In rest , i-am cerut si mi-a dat schema de tratament ptr urmatoarea IA (a 4 a) . Incep din ziua 2 a ciclului , care sper sa apara in vreo 10 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

la mine...negativ in z13 de la ovulatie si z22 a Cm.Nu-i asa ca l-am facut prea devreme?In ce cred oare muribunzii,pt ca trebuie sa cred si eu in ceva...

Mergi la inceput

negativ si io .. in z13 de la IA.....

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

La multi ani Rocsy Sa fii iubita, sanatoasa si numai bucurii !!! Esti tanara !!

Eu cand aveam momente de panica - mai ales cand vedeam colege de aceeasi seama sau mai tinere cu copii - ma linisteam singura si imi ziceam ca pana la 40- 40 si ceva de ani mai am si se va intampla atunci cand vrea Cel de Sus.

Pup fetele cu teste negative! Nu va descurajati.

Noi suntem bine. Am fost luni la dr. I-am vazut fetzisoara dragalasha. Pacat ca nu am poze; cand am ajuns acasa stickul era gol. Dar sa fim noi sanatosi.

Anaconda, multa bafta!!! Imi place optimismul tau!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput