Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

pai Yaia, ea arata bine asa...singurica in poza, dar daca sta langa ea un alt copil de aceeasi varsta, sa vezi atunci diferenta....
oricum, multumesc si Doamne ajuta sa fie sanatoasa ! atat imi doresc

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Alina, exact asta vroiam si eu sa zic, ca Nati e o scumpa si o dulce. Ce maricica a crescut. 11 luni, wow!!! Arata bine, o fi ea mai slabuta, dar are "Carnita"... . Doamne ajuta sa fie bine in continuare.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, bine ati revenit ! Astept cu nerabdare impresii de calatorie, sunt convinsa ca a fost foarte frumos.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

E a treia oara cand scriu mesajul asta, a tot venit Maria peste mine si mi l-a sters Acu' am pus-o la ea in patut, sa pot scrie cateva randuri pe care sa si apuc sa le trimit.
Tomitza, sunt de aceeasi parere cu fetele - Naty este foarte foarte dulce Se vede intr-adevar ca e miniona, dar daca doctorii spun ca-i sanatoasa, priveste si tu asta ca pe-un avantaj: mai tarziu n-o sa-si faca probleme cu o eventuala cura de slabire Si apoi dintr-o mama asa slaba ca tine cum ar fi putut sa rezulte un bebelus dolofan ?

Mergi la inceput

Ah, si inca o chestie: m-am minunat ca impinge la caruciorul cu ursulet - deja merge singurica ?

Mergi la inceput

Citat:

Si la noi in gradina vine un ditamai iepuroiul de padure, din ala mare, si-mi mananca anemonele! Pe ultima a mancat-o cu tot cu tulpina.

Iepuras, dragalas,
Fugi de-acolo pe imas,
Nu mai roade floricele
Ca se lasa cu belele !

Mergi la inceput

rnico, Alesia chiar ca s-a dolofanit , daca deja are peste 9 kg... Ce inaltime are ? Ne mai arati si noua poze cu ea ? ( am pierdut link-ul catre blogul vostru )

Mergi la inceput

papanash, bine ati revenit si voua, cred ca nu prea ti-a picat bine sa-l vezi pe Ghighi asa distant cu tine... E clar, e suparat rau...

Mergi la inceput

mami25_7, asteptam pozele cu voinicul tau dintzos. Felicitari pentru progrese, curand va merge singurel si va castiga mai multa independenta.

Mergi la inceput

Mada28, felicitari proaspatului iepurit Nu poti veni si tu la intalnirea de la malul marii de saptamana viitoare ? Ne-ar face mare placere sa ne cunoastem.

Andreea, am vazut-o pe Miruna cea zambareatza imi face impresia ca este o fetita taaare sugubeatza Cum se fac trandafirii din Sugus ?

Erina, m-ai dat gata cu talentul tau. Auzi, cica sa radem de pozele tale ! Nu stiu, zau, cand aveti voi timp sa faceti asemenea minunatii, eu una nici sa mananc nu reusesc in cursul zilei. Drept urmare aseara iar mi-a fost rau, dar de data asta sunt convinsa ca de la nemancat, nu mancasem mai nimic toata ziua.

Mergi la inceput

Hai ca vad ca am monopolizat pagina, insa memoria mea e tare scurta in ultima vreme si ma tot uit in urma la mesajele voastre, sa vad cui voiam sa-i raspund.
Adi, ma bucur ca a disparut iritatia Lisei, la voi inteleg ca nu-i asa de cald incat sa dai vina pe asta. Cine stie ce-o fi fost... Important e sa nu mai apara, sunt convinsa ca o urmaresti... Are deja 9.8 kg ? Wow, se apropie de cifrele vehiculate de papanashi , cred ca si la inaltime a mai luat un pic.

Fac o pauza de taiat unghiute, ca-i adormita zgatia mea si nu vreau sa ratez ocazia, de ieri ma tot zgarie.

Mergi la inceput