Dilema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

marea voastra greseala a fost ca ati investit intr-o casa care nu era a voastra in acte...
nu trebuia sa o faceti.
acuma, daca apartamentul e pe numele soacrei si nu are de gand sa il treaca pe numele cumnatului, ar fi bine, pentru ca la moartea ei ar veni impartit, si nici cumnatii nu o sa poata sa ramana acolo...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Sotul ce zice de situatia asta? Nu ar putea angaja un avocat ca sa recuperati (macar) o parte din banii pierduti? Sunt procese care dureaza mult, e adevarat, dar stiu un caz cand s-a demonstrat ca o persoana nu a avut capacitatea financiara sa faca o anumita investitie. Era insa altceva: un parinte si-a trecut casa pe numele copilului (cand a cumparat-o), iar copilul, ajuns la maturitate, vrea sa-si trimita tatal la azil si sa vanda casa pe motiv ca-i a lui. Cu martori si adeverinte de venit de acum 30 de ani, a reusit sa demonstreze in instanta ca fiul nu avea la acel moment capacitatea financiara de a-si cumpara casa si ca ii apartine lui de drept.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analugojana spune:

E o situatie destul de complicata...
Am stat 5 ani cu socri in casa..am facut investitii...am lucrat la casa...pe langa casa...(aveam si apartament la 5 km si servici).
Am stat apoi 15 ani si la casa si la apartament (aveam copilul la scoala)
Sotul mergea zilnic sa-i ajute
Dupa 20 de ani dupa moartea soacrei s-a gandit socrul sa vina cumnatul la casa cu familia ca ei sunt mai necajiti...ca noi avem salarii bune..o ducem bine.
Sotul era preferatul soacrei
Eu am acceptat mai usor situatia dar sotul s-a imbolnavit cu inima ,
a facut o multime de complicatii diabet,hipertensiune,etc si s-a dus

Mergi la inceput