VA ROG NU MA OCOLITI.
Inainte cu 2 zile sa-mi vina CM mi-am facut un test........ nu stiu ce ma apucase. Si am ramas socata......... doua liniutza dar cea de-a doua era cam palida, dar era. M-am linistit gandindu-ma ca e sarcina mica de asta nu a iesit ffff clar. La doua zile dupa ce mi-a intarziat CM a inceput sa-mi curga putin sange. M-am speriat ffff tare si ma asteptam sa-mi vina CM

Dar Scurgerea a durat doar 2 zile si a fost o cantitate ffffffff mica de sange 
. Dupa alte 2 zile mi-am mai facut un test........Si....... surpriza tot 2 liniutze.

. Ieri inainte sa merg la dr mi-am mai facut un test........ dar![]()
nu a aprut decat o liniutza. Nu-mi venea sa cred. M-am dus la dr cu inima stransa. Dupa o eco abdominala la care a mai venit un dr sa se uite mi-a zis ca s-ar vedea ceva ca o umbra dar ca nu se poate pronuntza. Si m-a chemat sapt viitoare. Atunci as fi daca e bebe in 6 sapt. 
OARE ATUNCI SE VA VEDEA LA ECO?????????
Raspunsuri
Buburuza-shop spune:
Paai... eu nu stiu ce sa-ti spun. Succes, cred. Dar, iaca, nu te-am ocolit. M-am oprit doar sa-ti dau o floricica.
KoraPop spune:
Roxy fugi si fa-ti un test de sange bhcg,acela iti va da raspunsul sigur.Ma mir ca dr. tau nu ti-a spus sa faci acest test,ce fel de ginecolog e?Daca valoarea iese pozitiva dupa doua zile mai repeti odata bhcg care trebuie sa se dubleze la 48 de ore.Multa bafta!
Nici eu nu te-am ocolit ![]()
Kora
CARPE DIEM!
valeria72 spune:
De ce nu incerci sa faci un test de sange BHCG si atunci o sa stii sigur daca e bebe
13+ 
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
RalucaAlexa spune:
Cu siguranta la 6 saptamani se poate depista sarcina! Va avea chiar si activitate cardiaca! Puiu meu la 5 sapt si 5 zile avea 2.5mm si activitate cardiaca :)))
(Asta in cazul in care mai ai rabdare sa astepti pana saptamana viitoare!!)
In general 2 teste de sarcina pozitive inseamna bebe!!!
si rabdare!!! :))
18+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
unboticutz spune:
roxy, e posibil ca rezultatele sa difere datorita efectuarii lor la momente diferite ale zilei. dimineata e cel mai mare nivel al hormonului sarcinii in urina.
iti tin pumnii!
Emma are nevoie de noi!
Tabitha spune:
Votez pt. test bhcg si cat mai repede; in caz de sarcina poate va fi nevoie de tratament de sustinere. Tinem pumnii sa iasa bine. 

adc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_oxxy Si m-a chemat sapt viitoare. Atunci as fi daca e bebe in 6 sapt. OARE ATUNCI SE VA VEDEA LA ECO????????? |
Se va vedea, dar la mai sigur la eco cu sonda vaginala. Pe de alta parte daca la 6 saptamani nu se vede sarcina, si testul e in continuare pozitiv... nu e prea bine.
Din pacate experienta mea in domeniul problemelor cu sarcina e destul de vasta
Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)
roxy_oxxy spune:
Va multumesc tareeeeeeeeeeeeee mult tuturor sincer nu ma asteptam sa-mi raspunda atata lume. Stiti am mai vb cu cineva si imi zicea ca daca este sarcina orita din evolutie???????? DE ASTA IMI E CEL MAI TEAMA. ![]()
dar nu trebuia sa am dureri de burta sau ceva? eu stiu? E prima mea sarcina si de aceea pun atatea intrebari. La test de sange m-am gandit si eu dar nu vreau sa ma pripesc. Daca e doar o intarziere la CM? Dar de ce am 2 teste pozitive?? Off ce decizie grea. La eco mi-a zis ca s-ar vedea ceva asa ca o umbra am vazut-o si eu. Acum cautam prin casa inca o eco sa vad cum arata una fara umbra.
dar nu am mai gasit. Sunt putin agitata dar dupa cum spune si mama stai calma ca va fi asa cum vrea DUmnezeu.
Tabitha spune:
roxy: nu vreau sa te sperii, dar e corect din partea mea sa-ti povestesc prin ce am trecut eu acum 2 ani. Test din urina in ziua 14 dupa inseminare - pozitiv, cu a doual linie f. slaba, si apoi, pe masura ce treceau zilele si repetam testul, a doua linie era din ce in ce mai clara. La o saptamana de intarziere am avut niste scurgeri maro, oricum a doua zi (luni) ma duceam la ecografie pt. confirmare. La spital la ecografie mi-au spus ca se vede ceva pe trompa, nu in uter. Am facut test din sange: se confirma sarcina. Diagnostic: sarcina extrauterina. Au incercat sa elimine sarcina tinandu-ma sub tratament 1 saptamana si facandu-mi la 2 zile testul bhcg ca sa vada cum evolueaza situatia. Pana la urma am ajuns la laparoscopie pt. a elimia sarcina de pe trompa. De aia eu zic ca e bine sa mergi cat mai repede la test bhcg si sa-l repeti dupa aia la 2 zile ca sa vezi daca valoarea se dubleaza. Pe de alta parte, este de bun augur ca au vazut ceva in uter si nu pe trompa. Iti tinem pumnii sa se confirme sarcina si sa fie plasata unde trebuie. 

Liana30 spune:
nici io nu te ocolesc![]()
tot asa zic si io..sa lasi gandurile rele deoparte si sa dai fuga la laborat sa faci Bhcg ..apoi la echo ..te pup si tin pumnii..io sunt sigura ca esti si ca totul e ok..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!