Aspirante cu vechime "medie" (2)
Raspunsuri - Pagina 17
elaa spune:
diaconmaria, multumesc frumos si sa stii ca m-ai lamurit:), de madam stratulat citisem si eu de nashpa, iar la capitolul rabdare stai linistita ca nu esti singura:), nici eu parca nu mai am pana in septembrie dar nu am de ales,
succes luna asta si poate nu mai ajungu la Socolov:)
Blanche25 spune:
Multumesc de cafea AnnaBaby, e delicioasa.
Baby_r FELCIITARI!!!!! Sa fie bebica sanatoasa si plina de noroc!
ce mai e nou?
diaconmaria spune:
Anna, eu nu beau cafea, dar ma alatur cu un capuccino ![]()
Blanche, puiule, imi pare rau pt necazul tau, dar sunt sigura ca in urma FIV-ului minunea se va infaptui
Stii doar ca speranta nu moare niciodata aici la noi 
...Mereu sperand si visand la un
...
Maria
ancadragoman spune:
Mario ai mare dreptate aici speranta nu moare NICIODATA
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Blanche25 spune:
Maria multumesc tare tare. Din suflet imi doresc sa ai o IA reusita!
Eu imi aduc aminte ca ai avut un avort spontan, nu? De atunci nu ai mai reusit sa ramai?
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Maria multumesc tare tare. Din suflet imi doresc sa ai o IA reusita! Eu imi aduc aminte ca ai avut un avort spontan, nu? De atunci nu ai mai reusit sa ramai? ![]() |
Nu nu am mai ramas, insa eu si in ziua de azi am indoieli in ceea ce priveste acel avort spontan...nu cred sa fi existat vreo sarcina sau ceva desi ceea ce am eliminat a fost ceva ciudat...Sper sa fie bine si sa am reusita de la prima IA.
...Maria
CrisaS spune:
Maria, buna!!!
Ancutza, buna!!!
Maria macar tu poti face acolo..eu aici nu am nici o sansa..tre sa-mi iau barbatul sau borcanul cu gigei sa plec in tara:((((
Aici au niste scoruri de iti pica fata!!!
Va pup
http://tt.lilypie.com/b2dim4.png
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrisaS Maria, buna!!! Ancutza, buna!!! Maria macar tu poti face acolo..eu aici nu am nici o sansa..tre sa-mi iau barbatul sau borcanul cu gigei sa plec in tara:(((( Aici au niste scoruri de iti pica fata!!! Va pup http://tt.lilypie.com/b2dim4.png |
Da am vazut ca e f scump pe acolo...Dar nu iti poti lua concediu o perioada mai mare si sa vii in tara?
...Maria
bujo spune:
Mariuko
ce faci scumpa? Prevad un pui la tine toamna asta.
Si la Crisa la fel daca vine cu borcanu de gigei la plantat
Chiar Crisa, daca e prea scump acolo nu poti veni aici? Sau e prea complicat?
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu