Aspirante cu vechime "medie" (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabitza1977 spune:
mariuca, iti tin pumnii pentru IA, sa gandesti pozitiv si vei vedea ca se va intampla minunea! eu zic ca sunt foarte multe sanse sa se intample, mai ales daca nu ai nici o problema. Doamne ajuta!!!!
medicii ti-au spus despre ce anume incompatibilitate ar putea fi vorba?
http://bd.lilypie.com/stgnp2.png
25+
Denis Stefan
diaconmaria spune:
Mai Gabitza singura incompatibilitate de care se stie ar fi cea dintre glera cervicala si gigei...ceva de genul ca as avea un mediu prea acid pt gigei. Insa eu mi-am facut anticorpii antispermatici si au iesit neg... Am sa fac IA-ul si am sa vad poate imi ajuta DD si la anul pe vremea asta sa am si eu o minune in brate.
Sarumana ca m-ati trecut si pe mine pe listuta 
...Mereu sperand si visand la un
...
Maria
Gabitza1977 spune:
maria, unde vei face IA? ai gasit un medic bun?
25+
Denis Stefan
diaconmaria spune:
Gabitza incerc sa-mi fac programare luna asta la Mihalceanu...Si daca nu se prinde am programare luna viitoare la Socolov Razvan.
...
Maria
diaconmaria spune:
In IAsi nu prea avem de unde alege si nici nu este un centru specializat in asa ceva. Am inteles ca din toamna va fi si la iasi unul. Acuma nu stiu ce sa spun...sper sa faca si Mihalceanu inseminari...apelez la ea pt ca e singurul medic mai bun care nu e in concediu in august...
...
Maria
Gabitza1977 spune:
maria, cu cat mai repede, cu atat mai bine. iar daca este si un medic bun, este super! iti tin pumnii si am sa ma rog pt. tine! sa ne spui exact cand te vor programa!
25+
Denis Stefan
elaa spune:
salutare
diaconmaria te rog sa-mi spui si mie ce stii despre dr. Socolov, eu am fost la sf luni iunie la el si am facut o histeroscopie si mi s-a parut super ok (in comparatie cu medicii din galati) si as vrea sa vin in septembrie sa fac prima inseminare cu el (as fi venit in august dar el incepand cu 15 aug intra in co) ,asa ca m-am gandit sa strang ceva informatii pana atunci.
multumesc si sa dea DD sa ni se indeplineasca la toate dorinta de a tine 1-2 bb in brate:)
diaconmaria spune:
Pai, eu ar trebui sa fiu maine in ziua 1 a cm si ar trebui sa ma programeze pe 23-25 august can ar trebui sa ovulez...dar cred ca imi da stimulare in z5-9 cu closty si in ziua 12 pregnyl si apoi inseminarea cam asa cred.
Am vorbit cu ea si mi-a spus sa o sun diseara la 7-8. Era la spital.
...
Maria
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elaa salutare diaconmaria te rog sa-mi spui si mie ce stii despre dr. Socolov, eu am fost la sf luni iunie la el si am facut o histeroscopie si mi s-a parut super ok (in comparatie cu medicii din galati) si as vrea sa vin in septembrie sa fac prima inseminare cu el (as fi venit in august dar el incepand cu 15 aug intra in co) ,asa ca m-am gandit sa strang ceva informatii pana atunci. multumesc si sa dea DD sa ni se indeplineasca la toate dorinta de a tine 1-2 bb in brate:) |
Ela, nu stiu ce ti-as putea spune despre el pentru ca eu nu am fost niciodata la el. Am fost la sotia lui care e o scumpa si o draguta si s/a purtat foarte frumos cu mine. Eu una am facut cu ea sonohisterografia. Si mi-a spus ca inseminare face sotul ei si ea nu face. Dar am auzit lucrui bune despre el. Cea in care nu am incredere si nu ti-as recomanda-o e Stratan, mama dr-tei Socolov.
Razvan Socolov revine la cabinet pe 8 sept. si eu tot atunci il sun sa-mi faca programarea care va fi cel mai probabil in perioada 17-19 sept. deoarece eu at ovulez.
Insa eu doresc sa incerc si luna asta cu dr. Mihalceanu care este la fel de buna si laudata. Deoarece nu prea mai am rabdare sa astept...Sa spunem ca nu e punctul meu forte
Nu stiu daca te-am lamurit cu ceva, sper sa nu te fi ametit si mai mult

...Maria
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Vin si eu cu o
, daca mai vrea cineva o poftesc sa mi se alature...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love