Stii de ce te-a parasit sotul tau?
Raspunsuri - Pagina 11
Miillyy spune:
Clara, inca ceva, dupa cum vezi cam toata lumea iti spune ca greseti amarnic. Daca asta nu iti ridica un semn de intrebare, iti meriti soarta pe care o vei avea.
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Clara, titlul subiectului este "stii de ce te-a parasit sotul tau?". De ce? (au fost parasite sotiile de sotzi)? Pentru ca ... Incerc sa deduc din postarea ta raspunsul la intrebarea din titlu, dar nu-mi iese. Ioana si Rebeca http://community.webshots.com/user/bebebeca http://community.webshots.com/user/bebeca2004 |
Good point, Ioana!
Totusi, chit ca nu ne-au parasit sotii, trebuie sa fim vigilente .
Asa cum bine zic amantele, se vede ca feminitatea si capacitatea de a fi femeie adevarata, sunt impartite inegal intre fiicele Evei .
era urat si introvertit,da' dupa ce a cunoscut-o pe ea(virtual,fireste) a devenit frumos si extrovertit!ca banuiesc caaltfel nu-l lua(daca era taran si cu facultatea neterminata,de exemplu!) |
Nuuu, nu-i asa! :-)))))) Dupa ce a vazut ca, asa urat si introvertit cum era, l-a luat totusi cineva, a prins curaj :-)))))))).
Clara30 spune:
citat din mesajul lui aura_m Da mare curaj a mai avut omul asta al tau sa divorteze de sotie pentru tine ca va potriveati "virtual"! Oricum, parerea mea este mai intai sa o cunosti pe ea, sa vezi in ce mediu traiesc copiii si dupa aceea sa arunci cu noroi in cineva. Nu te mai lua dupa ce zice "el", ca oricine poate sa exagereze lucrurile. Si parca spuneai intr-un mesaj ca s-au casatorit din dragoste, ca s-au indragostit in perioada studentiei, iar acum spui ca de fapt s-au casatorit doar ca erau considerati uratii grupei, fara sa fi avut fluturasi in stomac! Si intr-un alt mesaj spuneai ca atunci cand isi viziteaza copiii nu are voie sa vorbeasca la telefon ptr ca altfel sotia il da afara din curte. Ai grija, scuza cu telefonul poate fi faptul ca el deja se "reorienteaza" catre alta femeie si scuza asta este doar faptul sa nu fie deranjat de tine atunci cand este "ocupat" cu altcineva . AURA |
Da, mare curaj a avut. S-a indragostit de mine, "cu fluturi in stomac", la 30 de ani... Asa cum nu se indragostise de sotia lui. Cu fluturi. S-au iubit la inceput, insa nu suficient incat sa-i tina impreuna o viata, peste bune si rele. Poate nici pe noi nu ne va tine. NU e o certitudine pentru nimeni, cine se hazardeaza sa spuna ca stie sigur cum ii va fi viitorul alaturi de cineva, face poate cea mai mare greseala pentru ca siguranta viitorului ne afce sa uitam sa ne mai dam interesul in a fi fericiti prin propriile noastre puteri, prin maruntisurile de zi cu zi.
Iar interdictia am auzit-o si eu, personal, intr-un moment cand l-am sunat acolo si ea i-a smuls teleful din mana, mi-a urlat "diverse" in telefon, apoi impreuna cu parintii ei l-au scos afara din casa, pentru ca e un nerusinat care vorbeste cu "curva aia", in casa ei...
aura_m spune:
Am vorbit despre ea pentru ca am fost intrebata. N-am cunoscut-o personal dar mi-au vorbit desprea ea si alte persoane, nu numai sotul... printre ele, mama sotului meu, cu care a locuit in casa in toti acesti ani, care este bolnava si imobilizata la pat si pe care, de exemplu, a lasat-o o dupamiaza intreaga cazuta pe jos, gemand dupa ajutor din camera ei, pe motiv ca "am crezut ca se preface, nu m-am dus sa vad ce-i cu ea". E urat sa povestesc asemenea lucruri, pe care le-am auzit doar povestite si probabil n-am nici un drept sa se expun aici, dar voi toti va incapatanati sa credeti ca neaparat a fost o femeie decenta si buna, "saraca de ea".
Pana la urma, Dumnezeu ne da tuturor ceea ce meritam, inclusiv ei.
Te contrazic. ai denigrat aceasta femeie inca de la inceput si ai continuat cu denigrarile cand ai fost intrebata despre "ea", dar de fapt aceste denigrari sunt doar zvonuri sau vorbe spuse de altii, nimic concret stiut de tine, vazut de tine.
Pana la urma Dumnezeu ne da tuturor ceea ce meritam, inclusiv Tie.
AURA
szivarvany spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
Good point, Ioana! Totusi, chit ca nu ne-au parasit sotii, trebuie sa fim vigilente . Asa cum bine zic amantele, se vede ca feminitatea si capacitatea de a fi femeie adevarata, sunt impartite inegal intre fiicele Evei .
Nuuu, nu-i asa! :-)))))) Dupa ce a vazut ca, asa urat si introvertit cum era, l-a luat totusi cineva, a prins curaj :-)))))))). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel. |
Si pana la urma toti avem ceea ce meritam, doar ca doar unele virtuoase castiga cate un ex-sotz-uzat plin de calitati
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
denizel spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Si pana la urma toti avem ceea ce meritam, doar ca doar unele virtuoase castiga cate un ex-sotz-uzat plin de calitati Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
Mamagiuliei, ai uitat un amanunt: tipul e si FINUTZ pe deasupra (se mai zice si "gigea") .
You know...nu a putut sa faca fatza bestiei violente care i-a facut un copil fara voia lui :-))))))))))).
trischa spune:
dar tu,de ce te-ai despärtit de ,,fostul täu,,???te rog dacä vrei sä mä lämuresti. cä altfel ,imi zboarä imaginatia,,vreun täran incult si färä televizor conectat la cablu.brrrrr ,mai bine lämureste-mä tu.
aura_m spune:
In concluzie fetelor, sa avem grija de noi, sa vedem cum facem cu kg in plus, sa ne terminam facultatile si in cazul in care vrem un copil sau inca un copil sa ne consultam sotii (eu de ex. nu am copii, sotul meu isi doreste mult, sa-l mai intreb o data sa vad daca nu s-a razgandit) ca altfel riscam sa ne lase ptr o "virtuala' care o sa ne faca in toate felurile pe DC, dandu-se experta in materie de sotie.
AURA
Clara30 spune:
citat din mesajul lui aura_m Am vorbit despre ea pentru ca am fost intrebata. N-am cunoscut-o personal dar mi-au vorbit desprea ea si alte persoane, nu numai sotul... printre ele, mama sotului meu, cu care a locuit in casa in toti acesti ani, care este bolnava si imobilizata la pat si pe care, de exemplu, a lasat-o o dupamiaza intreaga cazuta pe jos, gemand dupa ajutor din camera ei, pe motiv ca "am crezut ca se preface, nu m-am dus sa vad ce-i cu ea". E urat sa povestesc asemenea lucruri, pe care le-am auzit doar povestite si probabil n-am nici un drept sa se expun aici, dar voi toti va incapatanati sa credeti ca neaparat a fost o femeie decenta si buna, "saraca de ea". Pana la urma, Dumnezeu ne da tuturor ceea ce meritam, inclusiv ei. Te contrazic. ai denigrat aceasta femeie inca de la inceput si ai continuat cu denigrarile cand ai fost intrebata despre "ea", dar de fapt aceste denigrari sunt doar zvonuri sau vorbe spuse de altii, nimic concret stiut de tine, vazut de tine. Pana la urma Dumnezeu ne da tuturor ceea ce meritam, inclusiv Tie. AURA |
Te contrazic si eu, Aura. Am denigrat acea femeie pentru ceea ce mi-a aratat ca este, prin comportament, prin fapte, prin atitudieana fata de noi si fata de copii. Am denigrat-o atat cat mi-a permis, pe de alta parte, ceea ce am auzit despre ea, de la familia lui, de la fosti prieteni comuni. Am intrebat mult cum era, de ce era asa, am vrut sa inteleg ce fel de om a fost.
Dar e mult mai simplu sa presupunem ca suntem cu totii nistre monstri mincinosi: eu, fostul ei sot, parintii si fratii lui, cunostintele comune... Iar ea e o sfanta plina de virtuti, a carei singura vina este ca, din cauza fatalitatii desigur - a atras bad karma si a avut parte de un sot nenorocit care i-a facut numai mizerii si i-a distrus viata.
Bun. Acum va rog pe toate (toti) sa va uitat putin in sufletul vostru, sa aruncati o privire asupra raspunsurilor pline de resentimente pe care mi le-ati adresat, fara sa ma cunoasteti, fara sa-mi stiti povestea, fara sa-mi acordati si mine prezumtia de nevinovatie, asa cum i-ati acordat-o ei automat... De acest aspect se leaga si titlul topicului acesta.
De ca v-au parasit sotii?! Raspuns: pentru ca sunteti (unele dintre voi), nedrepte, oarbe si RELE. Mai rele decat orice amanta care vorba-vine v-a distrus, fara scrupule, viata. Oricat ati da vina pe altcineva, atitudinea voastra este cel mai de temut dusman al bunei-intelegeri si al convietuirii in doi.
roxanaz spune:
citat din mesajul lui Clara30 De ca v-au parasit sotii?! Raspuns: pentru ca sunteti (unele dintre voi), nedrepte, oarbe si RELE. Mai rele decat orice amanta care vorba-vine v-a distrus, fara scrupule, viata. Oricat ati da vina pe altcineva, atitudinea voastra este cel mai de temut dusman al bunei-intelegeri si al convietuirii in doi. |
am sa te rog sa iti masori cuvintele. pe forumul acesta nu se accepta atacurile la persoana, generalizarile si cuvintele de acest gen. daca doresti un subiect in care sa te certi cu toata lumea crede-ma ca aici nu este locul potrivit.
Roxana