Condica Salajencelor (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, adriana, multumesc pentru sfaturi. Am gatit deja azi mazare cu carne...in 20 de minute a fost gata! Am pus un prosop ud pe capac si am eliberat putin aburii prin supapa, am reusit astfel sa deschid repede capacul. Mancarea a fost delicioasa. Vreau sa incerc maine o ciorbitza, sa vad cum iese.

otilia, ce gospodna esti! Io nu am chef de bucatarit...m-am lenevit. Mai bine merg la plimbare, la cumparaturi...azi am fost la cofor si m-am tuns putin...na ma pregatesc si eu de scoala!
Noa da' m-au inspirat vinetele tale, am luat si eu si ma duc sa le coc...si o conopida sa fac cu maioneza.

maria, ma bucur ca bb e bine...cu greturile asa e, dupa ce il vei simti pe bb cum misca, atunci o sa treaca. Sa fiti sanatosi mai departe, sa ne mai dai vesti!

Bia, gata de concediu? IOOOOOI ce te invidiez! Io m-am saturat deja de "vacanta" asta ce am avut-o, abia astept sa vina vara viitoare, sa ne organizam si noi o vacanta faina. Dar pana atunci caaaaat mai este...

Ioana, concediu placut mai departe!

Noa va tzuk, am fugit sa mai bucataresc!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioi ce m-am enervat!!! Fiul meu a iesit la joaca aici intr-o curte comuna cu alti copii. Si il aud ca urla, altii faceau galerie!!! Ce credeti ca faceau??? Asta dupa ce aseara i-a tinut Vlad o prelegere. Jucau wresling!!!!Si bineinteles ca asta o incasa de la unul de clasa a IV-a!!!! Mai ce a incasat-o de la ala, da ce a incasat-o de la mine!!! Pfuuuiii!!! Inca tremur. Stai sa vina Vlad acasa si isi ia si felul 2!!!Pot sa isi rupa o mana, un picior, da ei nu isi dau seama. Noa daca e asa apoi nu s-a mai duce acolo la joaca. Parca o inebunit cu totii. Se plicitisesc, auzi!!! Ia sa mearga un pic la tara la cules de prune sa vada cum e. Am sa ii aranjez o "iesire" chiar sambata. Sa nu se mai plictiseasca. Voi ce faceti? Nu aveti "meciuri" cu copii?? Cum procedati in astfel de cazuri??? Am crezut aseara ca a inteles. Si ieri s-a batut, si alaltaieri... E un joc la moda... Creca am 300 tensiune.... Merg sa fac un dus ca simt ca explodez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

plecam la lesu.ne cetim duminica.
pupici

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Biaaa, drum bun si distracti faina!!! Ioi ce te invidiez....

Mergi la inceput

Noapte buuuna Salajence!!!La multi ani!!! tuturor Mariilor, Marinilor, Marianelor....

Mergi la inceput

'Neatza! Azi io dau cafelutza....nu poci sa cred! Serviti va rog!

Bia, concediu placut!!!! Faaaain de toooot la Lesu!

Otilia, azi ce mai bucataresti? Io avui ieri o experienta interesanta...prajeam vinetele, pe aragaz(care deasupra are o placa de sticla termorezistenta si ma gandisem eu ca se vor lipi vinetele de ea, asa ca am pus deasupra placii gratarul din cuptor) si la un moment dat incepe ceva sa suuuuuneeeee, dar sa sune mai frate! Era detectorul de fum . Asa ca pas sa mai fac vinete in casa, numai daca il dezactivez inainte. Plus ca tot mi s-a prins din zeama aceea ce curge din vinete pe aragaz si nu am reusit sa frec in totalitate, nu stiu cu ce sa mai curat acum.... Noa dar macar au iesit vinetele asa...ca la mama acasa...yamiii.

[badriana]/b] inca o data distractie placuta si multi ani la fel de fericiti!!!!

Mai viu io azi...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Am uitat... Mariilor si celor care poarta nume de sarbatoare azi!!!!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

fete scumpe va tzuc apasat! am plecat in CONCEDIUUUUU!!!!!!

Maria 12+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Am trecut si eu sa va salut. Miha azi, de fapt pana luni nu mai bucataresc nimic. Sunt si eu Marie, am voie sa ma relaxez azi... nu??? Oau concediu... mi-e dor si mie de ideea de a merge undeva in concediu... E asa de naspa sa stii ca esti in concediu si stai acasa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Am trecut si eu sa va salut.
Miha azi, de fapt pana luni nu mai bucataresc nimic. Sunt si eu Marie, am voie sa ma relaxez azi... nu???

Pai sa traiesti Marie!!!! Petrecere faina atunci!

Citat:

Oau concediu... mi-e dor si mie de ideea de a merge undeva in concediu... E asa de naspa sa stii ca esti in concediu si stai acasa...

SUbSCRIU!!!!

Maria, concediu placut!!! Pe unde va preumblati?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput